Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csupahatos

csendes tag

Sziasztok!

HTPC építését tervezem, néhány dilemma megoldásásban kérném a segítségeteket.

Legnagyobb gondom a ház kiválasztásásval van. Hosszas keresgélés után akadtam rá [link] erre a házra, de a gyártó leírásán kívül semmi érdemlegeset nem tudok róla. Ár-érték aránya és külseje (lakkfekete fényezés,diszkrét kijelző) idális lenne, viszont gyanus hogy sehol máshol nem árulják, senki sem teszteli stb. Esetleg valakinek van róla infója???

Második kérdéses pont a videokártya. 1080p-s, Dolby TrueHD filmeket szeretnék lejátszani, ezért fontos a 1.3-as HDMI kimenet. Sok helyen olvastam, hogy elegendő az integrált videokártya, ennek ellenére gondolkodom egy DirectX11-re épült AMD HD 5450 kártyán. Hosszú távon érdemes erre pénzt és energiát fordítani, vagy maradjak az integrált mellett?

Végül a távírányítás... Jelenleg 4 darab sorakozik a nappaliba, uh a HTPChez nem akarok egy 5.-et. Helyette valamilyen vezeték nélküli multimédiás billentyűzetre gondoltam, amire ígyis-úgyis szükség van. Fontos lenne még a billentyűzetbe épített "egér", valamint az egyszerű külső. Ha ismertek a leírásnak megfelelőt kérlek jelezzétek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák