- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
A következőben kérném a tanácsotokat.
Már egy ideje kacérkodom a gonolattal, hogy át kellene térnem a sötét oldalra
és mindent lecserélni egy HTPC-re. Igaz a házimozis fórumon azt javasolták, hogy ne.
Amim most van az egy X96-os lejátszó CE-vel, ezen nézem a kölcsönzős REMUX filmeket.
Van egy Amazon Firestick 4K MAX-om, ezt használom Streaimingra (Netflix, HBO MAX, Disnye+, Amazon Prime)
Valamint van egy Pioneer BDP-150 BD lejátszóm, amiket a BD lemezeket nézem.Az első ötletem az lett volna, hogy az X96-ot lecserélem a FrieStickre, viszont a Stick nem tudja kezelni a HD hangokat, így sajnos ez a tervem nem jött be.
Na mármost szerintetek a fent megnevezett 3 eszközt kitudnám váltani egy HTPC-vel?
Van egy BD íróm (Pioneer BDR-206DBK), ami jelenleg egy külsőházban van, és csak biztonsági mentésre haszánlom, laptopra kötve.
Kérdés, hogy létezik-e olyan ház, amiben ezt beletudom tenni?
Nem szeretnék nagy házat.
Első körben micro PC-ben gondolkodtam, a méret és a hang miatt, de ugye így az kisesett. Valamint az így kapott BD képminőség eléri-e a gyári BD lejátszó minőségét? Mert azt olvastam, hogy pl a HTPC/KODI párossal jobb képet kapni, mint pl egy DUNE lejátszóval.Amire még jó lenne használni a PC-t az a Carven, mert erről is csak jókat olvastam a házimozis fórumon és nálam is a mozi a lényeg.
Jelenleg egy Anthem MRX710 lenne mögé kötve, de ezt lehet idővel lecserélném egy végfokra (egy 5/7 csatornás Emo, vagy több Crown). Igaz ehhez kellene majd hangkártya is a PC-be, mert csak HDMI-vel nem tudom rákötni.És akkor most jön a turpisság, hogy ha megoldható nem szeretnék 100 ezreket költeni az egészre.
Használt is teljesen jó nekem.
A tervem az lett volna, hogy a melóból veszek valami "leselejtezett" micro PC-t (pl DELL 3040/3050) , de sajnos már jó ideje nincs ilyen vásár, pedig most lett lecserélve kb az összes asztali gép laptopra.Mi az a mondjuk alap config , amin a következő dolgok mennék rendesen?
- Streaming szolgáltatók
- REMUX filmek
- gyári BD lemezek
- SpotifyJah és nekem nem szempont a 4K meg HDR meg DV.
Teljesen elég a FullHD, mert a TVm és a Projektorom is csak az.Segítségeteket előre is köszönöm és elnézést a terjedelmes hozzászólásért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest