- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpykpy
tag
válasz
SunMount3r #52516 üzenetére
szia!
igen, nálam bluray lejátszó esetén jobb lett sokkal a kép és minimálisan a hang is.
Direkt teszteltem pár meglévő bluray filmmel, letöltöttem ugyanolyan minőségben pc-re is és összehasonlítottam. A képnél sokkal szebbek a színek, a fehér sokkal ragyogóbb. a hangnál pedig olyan hatást éreztem, mint mikor a fejhallgató és a lejátszó közé még egy extra fejhallgató-erősítőt is bekötök, nagyobb lesz a tér érzete a zenének.
Amúgy én is nagyon szkeptikus vagyok az olcsó vs drága kábelekkel, de mikor megvettem életem első drágább hdmi kábelét, igen láttam különbséget. Előtte nagyon hasonló volt a képe a bluray lejátszónak, mint a pc-é.
A kábel egy audioquest forest volt.Ellenkező eset az volt, mikor a régi das hifi joker 1,5mm2-es kábelemet (ami pár száz ft per méter) lecseréltem, drágább, 2100ft/m-es kácsa fonott-szőtt 4mm2-es kábelre. Rosszabb hangot kaptam a vastagabb, drágább kábelekkel. A jelenlegi inakustik premium silver ára 3e/m és nem sokkal hallom jobbnak, mint az előző kábeleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest