Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baliga Tamás

senior tag

Én egy ideje tesztelgetem/figyelgetem az itthoni média lejátszóim közötti különbségeket képileg.., minden egy Onkyo 4k-s erősítőn keresztül LG UHD tv-n nézve..!
    1. Versenyző és egyben az első helyezett - HTPC Rx560 4GB VGA-val (FHD/4k/HDR tartalmakkal - MpcHc és MadVR/KODI lejátszókkal)

2.Versenyző 2.helyezéssel Popcorn A500 MediaPlayer VPX képjavító bekapcsolva FHD tartalmakkal - gyönyörű kép.., HTPC-t szerintem hamarabb cserélném le; mintsem ezt..!! ( a DAC-ja miatt a legfőbb sztereo egységem is egyben..!)

3.Versenyző és bármilyen meglepő de 3.helyezett: WD TV LiveStreaming
    Player gyári max. beállításokkal FHD tartalmakkal - örökzöld kései/éjjeli legegyszerűbb kezelésű lejátszóm szép képpel!

4.Versenyző - utolsó helyezés: Beelink GT1 Ultimate S912 box CE/KODI - FHD és 4K HDR tartalmakkal közel hibátlan lejátszás; viszont a "leg igénytelenebb" képminőség a javasolt beállítások mindegyikének ellenére..! (Ez lepett meg leginkább - kissé többet gondoltam belöle..! )

Szval ezeket tapasztaltam - egy elég hosszú idő alatt látottak alapján ugyanazon filmekkel, tv beállításokat sem babrálva - egyforma Inakustik Premium HDMI kábeleket használva..!

Új hozzászólás Aktív témák