- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Philips 50PUS7363-as 4K HDR tévét és szeretném a lehető legjobban kihasználni a képességeit. Az elsődleges felhasználás a filmnézés lesz, főleg letöltött tartalom, néha streamelt. A PC amit a gépre fogok kötni nem épp HTPC, de biztosan használható lesz ilyen célra is (remélem):
i7-4771
16Gb 1600Mhz DDR3 CL8
GTX970 4Gb
Asus H87Pro
Win10A kérdésem az lenne, hogy milyen módon lenne érdemes 4K, HDR tartalmakat lejátszani úgy, hogy ne akadozzon és a lehető legjobb képminőséget kapjuk? (A hang jelenleg irreleváns, mert a gép 5.1-es natív kimenetére teszek egy régebbi hangfal szettet - egyelőre nekem ez most elég lesz, meg a szomszédoknak is
)
Egyrészt gondolok itt most arra, hogy miként játsszam le, pl. közvetlenül a gépről HDMI-n keresztül, vagy külső HDDről, esetleg hálózaton keresztül? Másrészt ha a gépről játszom le, melyek azok a szoftverek, amik pl támogatják a HDR módot? (egyáltalán ki tudom-e küldeni így a jelet a számítógépről?)
Tudom, hogy már megválaszolhattátok korábbi bejegyzésekben ezeket a kérdéseket, de kérem nézzétek el, mert épp költözés közepén vagyok és nincs időm végigolvasni a fórumot, de a bútorhordás után igazán kipróbálnám már az új tévét.
(ugyanezen oknál fogva az olyan dolgok, hogy "vegyek média lejátszót" vagy egyéb extra kütyüt, most nem játszanak, mert kell a pénz bútorra
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest