- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Patice #50744 üzenetére
Az Intel IGP nemrég még nagyon jó kompromisszum volt, amíg a 4K/HDR/10bit dolog be nem jött
Melyikkel van gond? Úgy tudtam a HDR is megy, 4k is... a kimenet a legnagyobb gond, de 24p-vel még azzal is lehet élni.Persze ezt core vonalon Kabytól felfelé értem, onnantól van 4k HEVC main10 hw-ből. De tudommal Atomnál sem állnak rosszabbul az újak, vagy igen?
Érdekel, mert én is előre terveznék 4k-ra, de főleg a kimenet miatt nem látok nagyon jobbat a mostaninál.
A G3900-am ugyan csak Skylake így a main10 is csak hibrid... lenne, ha ebből nem spórolták volna ki azt is. (az i5 Skylake tudja, a Celeron valamiért nem). Viszont egy G4560 már vinné hw-ből. HDR-t tudtommal tud.
Egyedül az 50-60p kimenet nem lenne megoldott.
De jobbat meg nem látok. AMD-nél a Zen jó lenne, de csak ha jönne a 2/4-es Athlon. A 2200G overkill szerintem HTPC-be. A fogyasztása se olyan...Nomeg ott is nagyítóval van HDMI 2.0-ás lap és ITX közeli méretű lap is, még külön-külön is, nemhogy egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest