- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
(#50194) bnorci71 : , (#50195) tupacamaru: , (#50198) drdr:
Nektek egyben írok igen ilyen furcsaságot már rég láttam, gondok/bajok vannak ezzel a lappal sajnos, de majd Ipon megmondja mi legyen.Táppal szerintem nincs gond, én nagyon gyanakodom valami nem jó ennél a lapnál, mert megint baszadkodik(elnézést a kifeezésért)
Ha leállítom a gépet nem tudom visszakapcsolni, csak ha tápot lenyomom ,kiveszem az elemet 1 percre, visszateszem és elindul.Jövöhéten rendelek hozzá másik ramot, Micron-t szerintem kipróbálom azzal. Ipont hétfőn felhívom mi legyen mert ez így nem jó 30k-t fizettel a lapért.. ez nem kóser.
Újraindítással megy természetesen a rendszer, de ha egyszer kikapcsolom akkor bukó.Pár apróságot néztem, mert Windows fenn van, de megsztás ilyesmivel nem foglalkoztam.
Alap 32bites kodit feltettem és kipróbáltam sokmident.
Nekem a TV-m 3D-s Sony Fullhd-s (42W815B) tehát 4k-s anyagot visszabutítja.amit kipróbáltam:
- 4K-s anyagokat a jellyfish részréől egészek 4k hevc, 400mbitig simán mentek (70-80%-os CPU használattal)
- MVC-s iso fájlt 2-t elindítottam, pöccre ment midnen nem kellett vele szórakoznom (3D-s részt valamiért nem hozta elő a Kodi de ez csak beállíts gond)
moderálva
A többi tesztet vagy holnap vagy a gép konfigolása után. Én elsőre azt mondom megérte váltani, igaz idegesítő a lap hogy ezt műveli velem, de majd ipon megmondja mit is csináljak.[ Módosította: #45553408 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BIOS frissítés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest