Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

(#50194) bnorci71 : , (#50195) tupacamaru: , (#50198) drdr:
    Nektek egyben írok igen ilyen furcsaságot már rég láttam, gondok/bajok vannak ezzel a lappal sajnos, de majd Ipon megmondja mi legyen. :R

Táppal szerintem nincs gond, én nagyon gyanakodom valami nem jó ennél a lapnál, mert megint baszadkodik(elnézést a kifeezésért)
    Ha leállítom a gépet nem tudom visszakapcsolni, csak ha tápot lenyomom ,kiveszem az elemet 1 percre, visszateszem és elindul.

Jövöhéten rendelek hozzá másik ramot, Micron-t szerintem kipróbálom azzal. Ipont hétfőn felhívom mi legyen mert ez így nem jó 30k-t fizettel a lapért.. ez nem kóser.
    Újraindítással megy természetesen a rendszer, de ha egyszer kikapcsolom akkor bukó.

Pár apróságot néztem, mert Windows fenn van, de megsztás ilyesmivel nem foglalkoztam.
    Alap 32bites kodit feltettem és kipróbáltam sokmident.
    Nekem a TV-m 3D-s Sony Fullhd-s (42W815B) tehát 4k-s anyagot visszabutítja.

amit kipróbáltam:
    - 4K-s anyagokat a jellyfish részréől egészek 4k hevc, 400mbitig simán mentek (70-80%-os CPU használattal)
    - MVC-s iso fájlt 2-t elindítottam, pöccre ment midnen nem kellett vele szórakoznom (3D-s részt valamiért nem hozta elő a Kodi de ez csak beállíts gond)
    moderálva
    A többi tesztet vagy holnap vagy a gép konfigolása után. Én elsőre azt mondom megérte váltani, igaz idegesítő a lap hogy ezt műveli velem, de majd ipon megmondja mit is csináljak.

[ Módosította: #45553408 ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés