Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
válasz
band1103 #4991 üzenetére
Na jó, azt aláírom, hogy nem definiáltam pontosan melyik processzorok(ok)ra gondolok, és persze, hogy nem terjeszthető ki minden processzorra. De azért szerintem ha ilyesmiről beszélünk logikus, hogy az épp aktuálisakról, mert a régieknél már oly mindegy, melyik szaggat be jobban
Másrészt tulajdonképpen mindegy, hogy 3% vagy 13% a processzor terhelése. Annyira amúgy sem célszerű kicentizni a rendszert (hacsak nem kényszerít rá valami), hogy hú, ez még 93%-os terheléssel fogja vinni, mert lehet hogy az aktuális konfigurációval az inkább 103% lesz... (Nem is tudom minek oktatom itt a népet, aki új, az úgysem fog visszaolvasni
)
De ha valaki a hozzászólásom alapján P3-s HTPC-t épít 1080p-s filmekhez az meg is érdemli tulajdonképpen, nem azért mert gonosz vagyok, hanem mert aki már ennyire nem ért hozzá, az jobb ha inkább kulcsrakész megoldást vesz, már csak a saját biztonsága érdekében is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest