Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• band1103

őstag

válasz Enszuke #4988 üzenetére

Teljesen igazad van de már unom a következő dolgot hajtogatni, és úgy érzem nem vágod hogy ez az eszmecsere 2 konkrét lapról szól az elejétől fogva. Nem egy tetszőleges intel lapról hanem egy konkrét intel lapról mert a srácnak az teszik az 780G mellett és kész. Ha csak az a 2 lap van a lehetőségek közül akkor jobb a 780G mert vele sokkal olcsóbb ugyanaz a teljesítményt mint az a kiszemelt inteles lappal.

bikmakk: Na ne mondd már, hogy Te a hsz-emböl azt olvastad le, hogy én azt olvastam le :U . Pont erről beszéltem hogy úgy nem lehet összehasonlítani ahogy te fogalmaztál.
    "...ha félretesszük az árat ás a MHzeket és csak azt nézzük %-ban melyik processzor van kevésbé kihasználva HD lejátszás közben, akkor Intel a válasz..." Ja :U egy i7-es pont HTPC cpu :W .
    De ráadásul nem is ezt mondtad és nem emiatt írtam, hanem azért mert te azt írtad hogy "...az Intelek jobban HD lejátszásban..." Tehát ezen mondat szerint egy P III-as is intel tehát jobban kéne játszania HD-t mint egy x4-es AMD-nek csak mert az nem intel. Tudom hogy nem így gondoltad de valójában ezt mondtad. Sőt! valójában nem is azt akartad mondani hanem azt hogy vannak Intelek amik jobbak HD lejátszásban... Nem ugyan azt jelenti a kettő és ez ellen lázadtam fel! Remélem érthető voltam.

Új hozzászólás Aktív témák