- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
band1103 #4939 üzenetére
Vicces dolgokat írogatsz te nekem(de legalább írtál)Nem igazán értem,hogy mire írtad hogy a keresőt használtad...ha visszaolvastál volna,akkor látnád,hogy ezen már túl vagyok,sőőőt még a "gugli a te barátod "on is(van aki eszt írta)tehát már mindenen túl vagyok,és legvégső estben fordultam hozzátok,és azért legvégső,és nem legelső,mert némeik emberke 1-2 1gyszerű kérdésre olyan bunkón tud válaszolni,mintha Ő szarta volna a Spanyol...és mindez azért mert a nevem alatt az látható ami.
Az összeggel is tisztába voltam meik milyen árban van,mint már írtam az ártol független véleményt szerettem volna,és egy teszt számomra nem elég,szerintem te is jobban örülsz 1-2 felhasználó saját szavainak...
A teszt szerint az Intel jobban szerepelt,és lehet drágább,de a hozzá való procibol(Core 2 Duo) származó plussz,majd kárpótol.
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest