Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zst

tag

Üdv Urak / Hölgyek!

Sufni project keretében fordítgatom az Emby szervert. Jelen pillanatban úgy áll, hogy a felhasználói felület kb 70-80 %-ban készen van. A vezérlőpult része viszont erősen 10 % alatt.

A fordítás "minőségéről" és a "profizmusomról" lehet vitatkozni... Elfogadom a kritikákat természetesen, mivel hobbi jellegű részemről a dolog.

Ezért is fordulok ide hozzátok, mert látom hogy használjátok/használjuk az Emby-t mint központi szerver.

Eddig Win 7 alatt futott nekem a beta channell (fordítás miatt szükséges volt, hogy viszonylag hamar meg tudjam nézni a fordításaimat élesben). Most Ubuntu Server alatt fut, hasonló megelégedéssel.

Na de a lényeg, amiért írok ide...

Nem érez valaki elég lelkesedést és elszántságot, hogy befejezze ezt a futó projectet, vagy esetlegesen átnézze, és kicsit értelemszerűbb fordításokat csináljon? Nekem kb itt ennyi volt a tudásom, főleg a vezérlőpult résznél. "Laci" /Ő kezdte el a fordítást a oneskyapp szerint / nem tudom mennyire fog visszatérni... Mióta én csinálom, már nem nagyon aktív. Kellene egy jó csapat, aki folytatná, vagy frissítené.

Szerintem elég jó kis média cucc, és fejlődik folyamatosan.

Minden kérdésre ami felmerül szívesen válaszolok...

Üdvözlettel,

Zsigó Tibor

Új hozzászólás Aktív témák