- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
Üdv mindenkinek!
Patice
Én az ilyen igényekhez az Ubuntu Server-re felrakható EGL-es Kodi-t ajánlom. Mivel egy Server OP rendszer az alap, ezért torrent, DLNA, Samba, NFS megosztás viszonylag egyszerűen rakható rá parancssorból, így csak a Kodi látszik a TV-n, a háttérben meg megy a többi folyamat, amit másik gépről lehet vezérelni.
átjöttem ide, mert ott ez tényleg nagyon off
szóval az Ubuntu 16.04.02 Server fent van meg a GUI isparancssortól lábrázásom van bár a GUI-t guglizás után pik-pak felraktam, egyenlőre csak próbálkozom vele egy notin mert a HTPC-nek szánt vas még nincs nálam
akkor fel kel még rakni egy transmissiont meg egy DLNA-t, Samba az a települt az oprendszerrel, na meg a KODI-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest