- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#46780) stigma:
Kis kiegészítés: Bay Trail (Q1900) és Braswell (N3150) között proci erőben kicsit visszalépés (100% vs. kb. 90%) viszont TDP-ben (10W vs. 6W) és IGP-ben (Gen7 vs. Gen8) előrelépés.
Az, hogy melyik erősebb IGP, azt nem tudom, a Gen8 inkább több újabb formátumot tud hardveresen dekódolni/gyorsítani, így nem szoftveresen kell (procival).(#46776) szuszinho:
A többiekkel egyet értek. Ubi Server-re könnyű utólag GUI-t rakni, bár nem tudom ez mennyire kavarhat be az EGL-es konfignak. Én a békesség kedvéért nem szórakoznék GUI-val, csak headless cuccokat érdemes rá még felrakni (pl. torrent, samba, NFS megosztás, ftp, DLNA szerver, stb.)
(#46785) devil-k:
Ha általánosságban kérdezed, akkor van HD hang mindkét OP rendszer alatt, csak az alá rakott vastól és a hozzá tartozó drivertől függ, hogy valójában lesz-e.
Ha a szóban forgó Bay-Trail, vagy Braswell platformok érdekelnek, akkor olvasataim szerint előbbin van Win alatt is HD hang (mert az életciklusa végén "megengedték" a driverében), Braswell-re eddig nem volt olyan driver, amivel már menne, de nemrég adtak ki pár frissítést, lehet hogy már van. Még nem sikerült kipróbálnom.
Intel + Win10 esetén Core i3-as procitól fölfelé vannak engedve a HD hangok a driverben.
AMD esetében én úgy tudom, hogy szinte mindegyik platformon van HD hang, de nekem már régóta nincs ilyen lapom+procim. A tulajok majd megírják, hogy hogy van most pontosan.
Szerk.:
(#46789) drdr:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest