- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
Köszönöm mindenkinek.
- Az RX460-at néztem, sokáig ati párt voltam, de váltottam a driverek miatt. (Tudom valakinek semmi baja velük, erről nem is vitázok senkivel. Nem ebbe a topikba való
)
Számomra inkább az a kérdéses, hogy melyiket szereti jobban a Kodi (linuxos, tehát nem windows alattira gondolok)- Nem a 60fps-re gondolt a filmeknél? Szerintem nagyon szép.
Én szeretem a 60hz-et. A 4K monitorom hdmi portja csak 1.4-es és amíg nem vettem hozzá displayport kábelt, utáltam leülni mellé. Még egy átlagos böngészés is kiábrándító volt. Még az egér mozgásán is látszott, hogy nem folytonos. DP portál viszont nagyon szép.
Filmet nézni tényleg nem volt már gáz érdekes módon a 30hz.- Melyik lap tudja a hdmi 2.0-t? Keresgéltem, de normális áron nem találtam ilyet.
Mivel hardveresen nem dekódolják a HEVC filmeket a cpu-k minden képen bukó. Tudom, hogy ez a jóvő és hamarosan majd lesz rá megoldás, de nem várok csodát. Az i7 4785T procimat is megizzasztja egy 4k hevc.Nem vagyok szakértő a témában, így csak egyszerű felhasználóként írtam a tapasztalatokat.
A tévedés jogát fenntartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Eredeti játékok OFF topik
- Fujifilm X
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest