- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentát
csendes tag
Az [Ipon]-ban vettem mindent.
Van náluk médiakit nélüli is.A rezgéscsillapítás amit hiányoltam, meg szerintem egy ilyen házba nagyobb venti kellene.
A 2x6cm + 1x8cm szerintem nem a legjobb, én inkább 2*12cm-est raktam volna bele (ahogy a Fusion-ben is van).
Egyéb: két vinyókeret van benne, az egyik két férőhelyes, a másik három.
Namost a három férőhelyesből csak egy hely használható, mert a többi belelógna a RAM-ba. Persze ez inkább alaplap-ház inkompatibilitás.
A 3x5.25-ös bővítőhelyeket lefedő előlap egyben lehajtható, a tetején van egy kis ajtó az optikai meghajtónak. Tehát pl kártyaolvasót úgy tudok csak rakni bele, hogy ha használni akarom, le kell hajtanom az előlapot.
Ezektől eltekintve nem volt más probléma vele, masszív, szépen néz ki, kék ledes világítása van.
Szerintem ha beszerzek két 16dB-es 12 centis ventit, és kifurkálom az oldalát, a hangja is csendesebb lesz.Előnye egyébként, hogy teljes méretű ATX lap is rakható bele, a slotok is teljes magasak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Óvodások homokozója
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged