Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nos, megérkezett cirka 2 hónap (!!!) alatt az alábbi konfigom:

Gigabyte GA-H170N-WiFi
    Intel i3-6100
    2x Kingston HyperX Savage Black DDR4 2400 MHz 8GB
    Kingston KC400 128GB SSD
    Be Quiet SFX Power 2 400W

Összerakás után a következőket tapasztalta:

LE (legfrissebb): nagyon gyorsan felment, de egy minimális hang sem jött a rendszerből, pedig felismerte a HDMI kimenetre kötött erősítőt (név kiírva)
    Passtrough beállítva.

OE(legfrissebb): szintén gyors felkúszást követően megjelentek a hangok, de mp3 lejátszása esetén néma csend. Erősítő szintén felismerve, passtrough beállítva.

Win10 + Kodi(legfrissebb):
    szuper hang, erősítő ismét felismerve. A kép viszont bizonyos filmek esetén borzalmas. Olyan, mintha nem lenne elég színmélység, vagy felbontás. Kockás a színátmenetnél. Más filmeknél viszont nagyon szép képet ad.

Linux alatt még nem próbáltam ki, mert már késő volt (meg életemben nem telepítettem Linux-ot)

Én még arra tudok gondolni, hogy a gyári lemezről felrakom a videokártya driver-ét.

A rendszer egyébként driverboosterrel frissítve (gondoltam ez aztán a legújabbat telepíti, talán gond nem lehet)

Van valakinek tippje? Minden érdekel. Bármelyik felállást újra előállítom, ha valaki szerint eredményt hozhat.

Van értelme a Linuxnak? Ezen a szinten van különbség? Gondolom aki mélyebben akarja használni, annak igen, de én film, zene, képek ennyi.

Majd később még ha már minden szuper és érzem a vágyat, akkor MadVR...

Új hozzászólás Aktív témák