- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Köszi a segítséget!
"ycbcr off (ez remélem rgb 4:4:4-et jelent),"
Ok, biztos nem voltam benne, mert AMD-n korrektül volt RGB 4:4:4, 4:2:2, YCbCr is külön.A TV-t kiválasztva a Megjelenítő beállítások Speciális fülénél Teljes tartományra kell állítanod a kimenetet, hogy 0-255-öt kapj
Erről beszéltem, áttettem, de ennek ellenére fakónak tűnt. Még nem volt időm vacakolni vele. Remélem nem a régi bug. Kb. minden IGP szérián javítani kellett, mert volt olyan driver amin hiába kapcsolat, szar volt. Ivy-n meg Haswellen is szívtam vele.itt található az IT tartalom beállítás is, amit ki kell kapcsolni, mert szerintem emiatt rosszalkodnak a betűid
Sajnos nem, próbáltam mindkét állásban. Az adott ablak (system prop) betűi szarok. Ez win bug sajnos. Más ablakban vagy más részek adott ablakban teljesen jók, látszik, hogy CT off-ban nincs elmosás, "szép pixelesek" a betűk. De van 1-2 olyan ablak amiben más a font vagy nem tudom... és bizonyos méretű, vékony betűknek szar a széle, látszik, hogy ott próbál vmit élsimítani.
Nem annyira gáz, mert minden más jó, filmbe/grafikába meg egyáltalán nem zavarhat bele."És van még egy film mode detection, vagy mi is. Kilőttem de itt arra tippelnék, hogy 24p kadenciahelyes lejátszáshoz esetleg kellhet."
Ezt be kell kapcsolni
Köszi. Ezt úgy hagytam. Úgy látszik azért ennyi HTPC rutin után jók a megérzéseim.Alapértelmezetten a DXVA gyorsítás mellett Lanczos-t használ az Intel, szóval ezzel szerintem nem kell törődnöd.
Valóban, rémlik a táblázat, hogy jobb a default DXVA alatti algo Intelen, mint máson. Mondjuk annyiban jó, hogy belenéztem, hogy bicubic-on volt, nem DXVA-n. Szűz win, szűz Kodi. Egy dual audio-s buildet viszont rátettem ami végleges 16.1-ből készült, lehet ebből ered, hogy mégis más a default.Élesítést és Kontraszt javítást is gondolom offoltad
Kontraszt kilőve az élesítést viszont írtam, hogy az nem ilyen egyszerű, nem 0-án vagy csúszkaközépen van az érintetlen állapot, a skála 2/3-án áll defaultból, felette zajosan túlélesít, alatta elmos, homály az FHD kép is. Ennek majd utánanézek.@Patice, nem win csontozás érdekelt, csak az Intel IGP driver opciók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest