- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy Rpi2, melyre feltettem az Openelec 6.0.3-at. smb-n keresztül betallóztam az asztali gépen lévő filmeket és sorozatokat, ami ment pöccre. Viszont olyan bajom van hogy sima 720p vagy 1080p-s filmet nézek akkor egy ideig jól megy, utána elkezd akadni és bufferelni.
Számos leírást találtam neten hogy hol írja át a dolgot, de furcsa az hogy múlthéten én mikor még ezt használtam nálam semmi ilyen problémát nem észleltem vele.Codeicfo-ban (option/o gomb megnyomásakor) a P-s betű sorában lévő B betűnél láttam azt , sokáig 97-99% , majd visszaesett 0-ra ezért gondoltam hogy ezzel lehet a gond.
Pi routerre van kötve kábellel ez sem lehet gond, a film kb 9-15Mb/s-es tehát az sem egy nagy hűhó.Asztali gép is kábellel csatlakozik a gépre, tehát az sem lehet hogy ott van gigszer.
Másik kérdésem viszont, lehet délután kipróbálom, de Libreelec-et nagyon nyomatják most, és úgy látom openelec kezd kihalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest