Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Celtis #41636 üzenetére

Bocs, hogy csak most válaszolok, sajna most tudtam csak gép elé kerülni, kicsit huzamosabb ideig. Köszönöm, hogy ennyien próbáltatok segíteni. :R

"Pontosan az az elvárás, hogy magától működjenek a dolgok, és ezt tudja is a Kodi."

Az a bajom, hogy egy példát is említsek, hogy a Kodi, random hibákat generál. Van pl egy American Dad mappám, mivel ezt a sorit nem ismertem, az első évad van letöltve, igaz, ez még SD és 4:3, de gondolom, ez nem probléma. Nem tudom milyen kódolású avi, de Kodi simán játsza.
    És, az Istennek nem hajlandó beletenni, a médiatárba. Ugyanaz a mappa szerkezet, mint a többi sorinál, de csak file-ból tudom indítani, vagy nem Kodival nézem meg :) Már frissítettem, kivettem, más mappába tette, kiszettem az almappa struktúrát, és nincs ott :D

Sample: Alapesetben, nekem sincs benne, de a Whitney-hez betette. Épp ez a gond :) Ha mindnél ott lenne, tudnám, hogy nem hiba, vagy bug, vagy nem tudom, hogy minek nevezzem. De csak a Whiney-nél van, így mit állítsak be másképp? :D

screenshot: Most mit értesz saját mappám alatt? Nálam úgy néz ki, hogy almappákból áll az admin/download/Transmission mappa, mint pl filmek, sorozatok, Blu Ray Disc, értelemszerűen csoportosítva, és sorozatokon belül is, a sorozat címekkel, külön mappák vannak. Ezeket TM-ben variálom, amennyire lehetséges. Így, a torrent és a média mappám, voltaképp ugyanaz.
    Jelenleg így néz ki a gyökér mappa szerkezete.
    Az american dad és a The Flash, problémás esetek voltak, azért vannak kívül :)

A 3D-be pedig a Kodi - tudtommal - csak osztottképest tud, de én BD-ről szeretnék, frame packed-et játszani :) Ami egyébként, még madvr-rel sem jött össze, sajna. :( Ezt persze betudom a saját bal...ságomnak, de tény, hogy nem egyszerű, mivel, nekem 3x-ra sem sikerült :)

harylmu

ezt en se ertem. plusz hogy miert rakja sorozatokat meg filmeket egy mappaba.

Valamit benéztél, külön mappám van mindkettőnek ;)

woodworm

Másolgatást is kerülném, ha lehet. :) Ott van egyszer letöltve, a teljes anyag, átnevezés, mappa struktúra még belefér, de nem akarok időtlen időkig, 20-40GB file-oket másolgatni.

Új hozzászólás Aktív témák