- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Celtis #41636 üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok, sajna most tudtam csak gép elé kerülni, kicsit huzamosabb ideig. Köszönöm, hogy ennyien próbáltatok segíteni.
"Pontosan az az elvárás, hogy magától működjenek a dolgok, és ezt tudja is a Kodi."
Az a bajom, hogy egy példát is említsek, hogy a Kodi, random hibákat generál. Van pl egy American Dad mappám, mivel ezt a sorit nem ismertem, az első évad van letöltve, igaz, ez még SD és 4:3, de gondolom, ez nem probléma. Nem tudom milyen kódolású avi, de Kodi simán játsza.
És, az Istennek nem hajlandó beletenni, a médiatárba. Ugyanaz a mappa szerkezet, mint a többi sorinál, de csak file-ból tudom indítani, vagy nem Kodival nézem megMár frissítettem, kivettem, más mappába tette, kiszettem az almappa struktúrát, és nincs ott
Sample: Alapesetben, nekem sincs benne, de a Whitney-hez betette. Épp ez a gond
Ha mindnél ott lenne, tudnám, hogy nem hiba, vagy bug, vagy nem tudom, hogy minek nevezzem. De csak a Whiney-nél van, így mit állítsak be másképp?
screenshot: Most mit értesz saját mappám alatt? Nálam úgy néz ki, hogy almappákból áll az admin/download/Transmission mappa, mint pl filmek, sorozatok, Blu Ray Disc, értelemszerűen csoportosítva, és sorozatokon belül is, a sorozat címekkel, külön mappák vannak. Ezeket TM-ben variálom, amennyire lehetséges. Így, a torrent és a média mappám, voltaképp ugyanaz.
Jelenleg így néz ki a gyökér mappa szerkezete.
Az american dad és a The Flash, problémás esetek voltak, azért vannak kívülA 3D-be pedig a Kodi - tudtommal - csak osztottképest tud, de én BD-ről szeretnék, frame packed-et játszani
Ami egyébként, még madvr-rel sem jött össze, sajna.
Ezt persze betudom a saját bal...ságomnak, de tény, hogy nem egyszerű, mivel, nekem 3x-ra sem sikerült
harylmu
ezt en se ertem. plusz hogy miert rakja sorozatokat meg filmeket egy mappaba.
Valamit benéztél, külön mappám van mindkettőnek
woodworm
Másolgatást is kerülném, ha lehet.
Ott van egyszer letöltve, a teljes anyag, átnevezés, mappa struktúra még belefér, de nem akarok időtlen időkig, 20-40GB file-oket másolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest