- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#75912448 #41603 üzenetére
Akkor rosszul érted.
Legalábbis szerintem én értem az igényed és épp arra próbáltam mást (jobbat) ajánlani.
100W-ból kijön egy Pentium+HD 7750 kombó ami prociban, nyers erőben lassabb, mint az AMD, de szálanként gyorsabb. Vagyis ha nem terheled 100%-ra 4 magon a jelenlegit akkor gyorsabbnak fogod érezni a Pentiumot szinte biztosan és bőven elég lenne. Gpu meg legalább 1.5x erősebb a 7750 mint az APU-ban lévő legerősebb gpu.Én azt nem értettem az előző oldalakon, hogy erős cpu-t minek/mihez akarsz. Mert a Zen sejthető, hogy sok maggal és erősebb szálankénti teljesítménnyel jön. Röviden fogalmazva egy i5/i7 szintű AMD-t várnak. (Ráadásul gpu nélkül, tehát mindenképp dvga kell hozzá először). Annak meg HTPC-re, még a high-end-ben, ahogy te nyomod sincs értelme. Ennek megfelelően még soha nem láttalak i5/i7-ről tervezgetni eddig sem. Zent tervezni meg kb. ennyit jelent.
szerk: Persze azt is értem, hogy 1.5x gpu neked nem elég. 960/970/R9 meg jelenleg nem jön ki 100W-ból (cpu-val, géppel együtt) sehogy. De sajnos arra nagy pénzt tennék, hogy ez a Polarissal sem jön össze. Bár volt egy igen biztató eredmény már róla de ehhez az is kevés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest