Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz #75912448 #41603 üzenetére

Akkor rosszul érted.
    Legalábbis szerintem én értem az igényed és épp arra próbáltam mást (jobbat) ajánlani. :)
    100W-ból kijön egy Pentium+HD 7750 kombó ami prociban, nyers erőben lassabb, mint az AMD, de szálanként gyorsabb. Vagyis ha nem terheled 100%-ra 4 magon a jelenlegit akkor gyorsabbnak fogod érezni a Pentiumot szinte biztosan és bőven elég lenne. Gpu meg legalább 1.5x erősebb a 7750 mint az APU-ban lévő legerősebb gpu.

Én azt nem értettem az előző oldalakon, hogy erős cpu-t minek/mihez akarsz. Mert a Zen sejthető, hogy sok maggal és erősebb szálankénti teljesítménnyel jön. Röviden fogalmazva egy i5/i7 szintű AMD-t várnak. (Ráadásul gpu nélkül, tehát mindenképp dvga kell hozzá először). Annak meg HTPC-re, még a high-end-ben, ahogy te nyomod sincs értelme. Ennek megfelelően még soha nem láttalak i5/i7-ről tervezgetni eddig sem. Zent tervezni meg kb. ennyit jelent. ;)

szerk: Persze azt is értem, hogy 1.5x gpu neked nem elég. 960/970/R9 meg jelenleg nem jön ki 100W-ból (cpu-val, géppel együtt) sehogy. De sajnos arra nagy pénzt tennék, hogy ez a Polarissal sem jön össze. Bár volt egy igen biztató eredmény már róla de ehhez az is kevés lenne.

Új hozzászólás Aktív témák