Új hozzászólás Aktív témák

• paler

aktív tag

válasz paler #40518 üzenetére

Egyszerűen nem értem mi a fene van nálam :( Tegnap újratelepítettem a HTPC-et, legújabb OpenElec+Kodi kombóval, mivel egy hete a régi rendszeren véletlenszerűen apróbb ricenéseket tapasztaltam filmezés közben. Először XBMC 13.2-ről updateltem 15.2 Kodi-ra, de a ricegés továbbra is megmaradt. Ezután úgy döntöttem hogy teljes új telepítést csinálok, mivel a frissítés nem oldotta meg a problémát. De továbbra sem szűntek meg ezek a ricegések, hol 4-5 percig semmi, hol pedig 1 percen belül 2x-3x is előfordul teljesen véletlenszerűen. Ráadásul a képi hibákhoz hasonlóan hanghibák is előfordulnak. Véletlenszerűen kb.0,2-0,5mp-re kihagy a hang egy pillanatra, és itt is van mikor 10 percig sincs gond, van mikor 1 percen belül 2x-3x is előfordul ez a kis kihagyás a hangban. Persze a képi és hang anomáliák nem egyszerre egy időben jelentkeznek, hanem teljesen randomszerűen egymástól függetlenül. :(( Mi lehet a gond :F Teljesen tanácstalan vagyok :O

Rendszer: Openelec 6.0 + Kodi 15.2 (Pendrive-ról fut)
    Alaplap: Asrock Q1900-ITX
    Ram: 4GB
    HDD: 3 + 2TB

Valakinek a fenti hibával kapcsoltban van valami ötlete ? Esetleg valaki használ az enyémhez hasonló hardver és szoftver kombót ?

Egyébként a diagnosztikát futtatva a képi ricegések ellenére a 23.976 fps-t atom stabilan tartja a gép, tehát tényleg nem értem az egészet, hogy mi a franc van :W

Új hozzászólás Aktív témák