- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Jelenleg a HTPC-en a Gotham 13.2 verziója fut OpenElec alatt. Egy hete véletlenszerű kicsi mikróakadásokat vettem észere filmezés közben, ami engem roppant mód zavar
Eddig nem jöttem rá mi okozhatja, és mivel már párszor terveztem a legújabb Kodi-ra frissíteni, így úgy gondoltam hogy most el is jött az ideje a frissítésnek. Csak hiába próbáltam az XBMC beépített updaterén keresztül elindítani automata módban és manuál módban is a frissítést, egyszerűen nem sikerül. Ha manuálisan próbálok újabb verziót kerestetni vele, nem talál semmit.
Az lehet hogy ezt a verziót így már nem lehet Kodi-ra frissíteni ? Vagy van rá valami más mód is, hogy frissítsem a rendszert anélkül, hogy teljes újratelepítést kelljen csinálnom ?
Ha nincs rá mód a sima frissítésre, akkor meglehet oldani azt, hogy a beállításokat kiexportáljam az XBMC-ből, majd egy friss telepítés után ezeket a beállításokat egyszerűen beimportáljam a Kodiba ? Vagy marad a full manuál újrakonfigurálása a rendszernek ?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest