Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beencee

őstag

HTPC konfig az adataimnál...

- Nyilván a passzív táp a legjobb, bár annál is mozgatni kell valahogy a levegőt a házban. Nekem egy 200W-os LiteOn mATX táp van moddolva 6cm-es Papst venti 5V-on, hűtőbordák nagyobbítva a tápban, így csak akkor hallok valamit, ha leveszem a ház tetejét és 10cm-re odahajolok (bár jön a Zen hozzám is, de nem biztos, hogy ebbe kerül)
    - Nyilván sokkal jobb a noti vinyó, nekem is az megy, ráadásul nekem a 30GB is sok az XP-nek, meg Meedio-nak, stb. a ''műsor'' másik gépen van
    - Igen az AsRock 775Twins HDTV-be nehéz lesz a Sempron ;]
    - A prochűtő szerintem is kulcskérdés, nálam egy Zalman 7700 AlCu megy a 3GHz CeleronD-n, 900-ra leszabályozva nem tudtam 40 fok felé vinni és így hangja sincs (bár tudjátok nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a 2xsokszáz vattos erősítőkben sem volt soha ventillator, csak marha nayg bordák és azok is disszipáltak ennyi hőt... Lásd a hFX házat a 330sz. postomban, ott a ház két oldala két marha nagy hűtőborda és hőcsövekkel viszik oda a hőt a passzív(!!!) prociról :C )
    - szerintem bőven sok a Celeron D, tulajdonképpen mire is kellene az a marha nagy számítási teljesítmény egy HTPC-ben :F

Új hozzászólás Aktív témák