- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
HTPC konfig az adataimnál...
- Nyilván a passzív táp a legjobb, bár annál is mozgatni kell valahogy a levegőt a házban. Nekem egy 200W-os LiteOn mATX táp van moddolva 6cm-es Papst venti 5V-on, hűtőbordák nagyobbítva a tápban, így csak akkor hallok valamit, ha leveszem a ház tetejét és 10cm-re odahajolok (bár jön a Zen hozzám is, de nem biztos, hogy ebbe kerül)
- Nyilván sokkal jobb a noti vinyó, nekem is az megy, ráadásul nekem a 30GB is sok az XP-nek, meg Meedio-nak, stb. a ''műsor'' másik gépen van
- Igen az AsRock 775Twins HDTV-be nehéz lesz a Sempron
- A prochűtő szerintem is kulcskérdés, nálam egy Zalman 7700 AlCu megy a 3GHz CeleronD-n, 900-ra leszabályozva nem tudtam 40 fok felé vinni és így hangja sincs (bár tudjátok nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a 2xsokszáz vattos erősítőkben sem volt soha ventillator, csak marha nayg bordák és azok is disszipáltak ennyi hőt... Lásd a hFX házat a 330sz. postomban, ott a ház két oldala két marha nagy hűtőborda és hőcsövekkel viszik oda a hőt a passzív(!!!) prociról)
- szerintem bőven sok a Celeron D, tulajdonképpen mire is kellene az a marha nagy számítási teljesítmény egy HTPC-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest