- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Enszuke #3772 üzenetére
"elsimitas: Akkor ezentul nem lesz borostas arc es kocos haj? Megszunnek a fuszalak?"
Miért, játékokban krumplifej lesz mindenki az élsimítás bekapcsolása után
Vagy a Faroudja sorduplázó chip vajon mit csinál a TV-kben, DVD-kben?"Valahol olvastam egy tesztet. 100cm-s full hd tv-n, 3-4m-rol nem lehet megkulonboztetni a 720p es a 1080p kepet."
Remélem, pár év múlva már nem ilyen kisképernyős TV-t kell nézegetnem. Egy 2 méter 25 centis simán elférne a szobámban."Te monden tv melle raksz 1 dobozt. Mar most vannak hdd-s tv-k. Beepitett szamitogepes monitorok."
Nem tudom mit akarsz ezzel mondani.
Te kezdted azzal, hogy a HTPC-t egyszer kell összerakni, majd 5 évig használni. Erre én azt mondtam, hogy egy most összerakott HTPC kizárt hogy módosítás nélkül 5 évig kiszolgáljon, akár az én jövőbeni igényeim, akár a szabványok változása miatt. Azért PC, hogy a jövőben az igényeim szerint bővítgethessem. És nem akarok külön DVD-t, külön kártyaolvasót, külön játékkonzolt a TV mellé, minden TV-vel kapcsolatos dolgot ebben a dobozban akarok tudni.
Ehhez hogyan kapcsolódik a -nem sok mindenre használható- HDD-s TV, vagy a számítógéppel egybépített monitor? Neked miért van HTPC-d, miért nem ilyen HDD-s tv-t, vagy egybemonitort használsz?"Az a 36mbit valojaban 54mbit es mpeg2. pl ezert erdemes h264-et hasznalni."
A h264-nél átlagos 12Mbit/s-ot javasolnak a jó HD képminőséghez. Ebből sem fér el 2 az ADSL-en."Viszont a digi tv 20mbit-es internetet arul 4500ft-ert. Ha jol tudom most ezt a sebeseget megduplaztak. Es hazankent nem csak 1 elofizeto lehet."
Elérhető BP 7 kerületének egy részén, és 7 vidéki nagyváros kis részén. És lassan halad a kiépítés, mert baromira drága. Akkor ez most mit bizonyít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest