Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr_ricsi

veterán

válasz Enszuke #3772 üzenetére

"elsimitas: Akkor ezentul nem lesz borostas arc es kocos haj? Megszunnek a fuszalak?"
    Miért, játékokban krumplifej lesz mindenki az élsimítás bekapcsolása után :F
    Vagy a Faroudja sorduplázó chip vajon mit csinál a TV-kben, DVD-kben?

"Valahol olvastam egy tesztet. 100cm-s full hd tv-n, 3-4m-rol nem lehet megkulonboztetni a 720p es a 1080p kepet."
    Remélem, pár év múlva már nem ilyen kisképernyős TV-t kell nézegetnem. Egy 2 méter 25 centis simán elférne a szobámban.

"Te monden tv melle raksz 1 dobozt. Mar most vannak hdd-s tv-k. Beepitett szamitogepes monitorok."
    Nem tudom mit akarsz ezzel mondani.
    Te kezdted azzal, hogy a HTPC-t egyszer kell összerakni, majd 5 évig használni. Erre én azt mondtam, hogy egy most összerakott HTPC kizárt hogy módosítás nélkül 5 évig kiszolgáljon, akár az én jövőbeni igényeim, akár a szabványok változása miatt. Azért PC, hogy a jövőben az igényeim szerint bővítgethessem. És nem akarok külön DVD-t, külön kártyaolvasót, külön játékkonzolt a TV mellé, minden TV-vel kapcsolatos dolgot ebben a dobozban akarok tudni.
    Ehhez hogyan kapcsolódik a -nem sok mindenre használható- HDD-s TV, vagy a számítógéppel egybépített monitor? Neked miért van HTPC-d, miért nem ilyen HDD-s tv-t, vagy egybemonitort használsz?

"Az a 36mbit valojaban 54mbit es mpeg2. pl ezert erdemes h264-et hasznalni."
    A h264-nél átlagos 12Mbit/s-ot javasolnak a jó HD képminőséghez. Ebből sem fér el 2 az ADSL-en.

"Viszont a digi tv 20mbit-es internetet arul 4500ft-ert. Ha jol tudom most ezt a sebeseget megduplaztak. Es hazankent nem csak 1 elofizeto lehet."
    Elérhető BP 7 kerületének egy részén, és 7 vidéki nagyváros kis részén. És lassan halad a kiépítés, mert baromira drága. Akkor ez most mit bizonyít?

Új hozzászólás Aktív témák