- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Toobee #27810 üzenetére
Túl érzékeny a fületek.
Más.
Korábban a szerveremről etettem a HTPC-t, de fHD filmeknél egy ideje folyamatosan azt játszotta az XBMC hogy egy film alatt többször is megállt pufferelni, ezért úgy gondoltam a szerver feladatait rá próbálom bízni a HTPC-re (letöltés+itthoni fájlmegosztás, nem olyan meredek történet hogy ne bírná) így kiküszöbölve a problémát.
A minap úgy döntöttem megnézek egy kb. 2 órás fHD a filmet (a Frodo beépített lejátszóját használom), a lejátszás kb. a film közepén leállt. Hiába nyomkodtam bármit egy ideig semmire sem reagált a gép, végül nagy nehezen sikerült leállítani, majd elindítottam újra, fél perc múlva megint megállt. Gép restart, nem segített. Belöktem a filmet az MPCHC-ba és gond nélkül végignéztem.
Másnap ugyanúgy egy kb. 2 órás fHD-t toltam be neki hogy kiderüljön az előző napi fájllal volt-e gond, megint kb. a közepénél megállt. Gondoltam most nem nyúlok hozzá, kivárom mi történik: 2-3 perc gondolkodás után szétesett képpel folytatta, majd összeállt a kép, pár perc után ezt még egyszer megismételte majd végig tudtam nézni.
Következő nap újfent egy 2 órás filmet vettem elő de ezúttal 720p-t, azt gond nélkül végignézhettem.
Negyedszerre ismét egy fHD-t adtam neki, megint nagyjából a közepénél megállt, 2-3 perc után kiírta hogy pufferelés, majd folytatta, majd leállt és nem is volt hajlandó végigjátszani, megint az MPCHC-t kellett elővennem.Járt már így esetleg valaki vagy csak engem ért a "megtiszteltetés"? Bármi ötlet hogy mi a kínja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest