Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Korábban miniDLNA-t használtam az Ubuntu-s HTPC-men, de mióta újraraktam a 12.04.4-et, nem hajlandó automatikusan elindulni, pedig minden jól van beállítva. Naplóba nem ír semmit, kézzel normálisan elindul.
Gondoltam, hogy akkor áttérek az XBMC beéptített DLNA szerverére, viszont az előnyeivel szemben van egy óriási hátránya is. Ha egy pillanatra is megállítom a TV-men a lejátszást, akkor elindításnál benyögi a TV, hogy megszakadt a kapcsolat és kidob a listába. Korábban a 12.2-es és a 12.3-as XBMC-nél is ezt csinálta, most viszont már a 14.0 alpha van fent (wsnipex repót kell használnom a normális Inteles GPU gyorsításhoz). Emellett az mkv fájlokban lévő feliratokat kezeli, az mp4-ekben lévőt és a srt-ket viszont nem.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest