- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Arra gondolsz hogy pl. watched helyett mittudomén egy csillaggal vagy felkiáltójellel megjelölni? Nem tudok róla hogy lenne ilyen de nem is hiszem hogy ez valami nagy ördöngösség lenne. Ha xbmc fórumon felveted lehet valaki összedob valamit, mert nem tűnik bonyolultnak csak kérdés hogy van-e olyan ember akinek szintén jól jönne és ért is hozzá.
Nekem speciel rohadtul nem fekszik az xbmc kódolása egyszerűen nem látom át pedig írtam már át nézetet meg scrappert(csak úgy szimplán nem túl bonyolultan) de egyszerűen a skinelés meg úgy önmagában ez a kódrendszer nekem egy rohadt nagy kavarcnak tűnik, millió egy "hivatkozás" megy innen oda onnan amoda majd vissza, képtelenség kiigazodni rajta, aeon nox-ba például képtelen vagyok új nézettípus felvinni így kénytelen voltam az egyiket feláldozni azért hogy használhassam a sajátomat (egy egyszerű 5x5 téglalap nézet 16:9 arányban, megőrültem a kockáktól)
A csoportosítást most is meg lehet oldani vagy custom műfajjal vagy egyéni movie settel ne adj isten kedvencekkel vagy playlisttel, bár nyílván az egy gombnyomással bindelés jóval kényelmesebb dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest