- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dabadab #26598 üzenetére
az a srác,aki érintőleg elmgyarázta, és nekem csak annyi maradt meg,amit leirtam, benne egyelőre jobban hiszek. pláne, hogy tényleg azonnal látni. és nem holmi túlszaturáltság.
mivel nem értek hozzá, nem mászok bele az oprendszerek, driverek lelkivilágába, inkább tedd meg Te. aztán magyarázd el, miért tapasztaltunk mást.
ugyanúgy kalibráltatlan volt az összes. ja, és miért van helyiek szerint kép különbség a win7 meg a server 2012 között? ha elvileg nincs.
valamit az egész számos és a lebegőpontos számitási módról hadovált. talán, hogy osx alatt tényleg 8 bites a szinképzés, közben win alatt meg lebegőpontos 12 bites, vagy mittomén
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest