- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
Celtis #26456 üzenetére
Hát nem kizárt, hogy a szemüveggel van gond, de akkor mind a 3-mal (3-at vettem 2 külön beszerzésből).
Nekem spec tetszik ez a 3D dolog, de alapvetően csak a látvány miatt - nem különösebben igénylem, hogy körül is ugráljanak a lények. A Gatsby pl kimondottan tetszett 3D-ben - sokkal jobban is, mint az Avatar -, de még az Avatarnál is hiányzik egy kicsit, hogy formája legyen a fejnek, hogy térben kicsit eltolódjanak egymástól az elemek/figurák/tereptárgyak. Alapvetően szerintem kb havi-2havi egyszer megnéznénk egy filmet így, miközben azért szinte minden este befigyel egy mozifilm levezetésként. Tehát nem a 3D köré akarom építeni az életem, csak ha már benne van a TVben, ha már megvettem a szemüvegeket, jó lenne néha egy kicsit azt is élvezni.
De ha a Sharp se tud rá megoldást, akkor nálunk is megy a süllyesztőbe.ON:
Tegnap feldobtam én is az XBMC 13-as bétáját. Még beállítgatni nem volt időm, de nem tűnik rossznak. A 12-es nekem néha már beszaggatott még 2D filmnél is. Ez most eddig simán futott az egy próba alatt.
Amúgy van 2 Win MC távirányítóm. Elvileg azokat is át tudja venni az XBMC, ugye?
Mert jó dolog a kis billzet, ha ezen kívül kell navigálni, böngészni, fórumozni, levelezni stb, de a mediatárban való navigálásra sokkal kényelmesebb/praktikusabb lenne egy ilyen eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Home server / házi szerver építése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kés topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest