Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz Celtis #26456 üzenetére

Hát nem kizárt, hogy a szemüveggel van gond, de akkor mind a 3-mal (3-at vettem 2 külön beszerzésből).

Nekem spec tetszik ez a 3D dolog, de alapvetően csak a látvány miatt - nem különösebben igénylem, hogy körül is ugráljanak a lények. A Gatsby pl kimondottan tetszett 3D-ben - sokkal jobban is, mint az Avatar -, de még az Avatarnál is hiányzik egy kicsit, hogy formája legyen a fejnek, hogy térben kicsit eltolódjanak egymástól az elemek/figurák/tereptárgyak. Alapvetően szerintem kb havi-2havi egyszer megnéznénk egy filmet így, miközben azért szinte minden este befigyel egy mozifilm levezetésként. Tehát nem a 3D köré akarom építeni az életem, csak ha már benne van a TVben, ha már megvettem a szemüvegeket, jó lenne néha egy kicsit azt is élvezni.
    De ha a Sharp se tud rá megoldást, akkor nálunk is megy a süllyesztőbe.

ON:

Tegnap feldobtam én is az XBMC 13-as bétáját. Még beállítgatni nem volt időm, de nem tűnik rossznak. A 12-es nekem néha már beszaggatott még 2D filmnél is. Ez most eddig simán futott az egy próba alatt.

Amúgy van 2 Win MC távirányítóm. Elvileg azokat is át tudja venni az XBMC, ugye?
    Mert jó dolog a kis billzet, ha ezen kívül kell navigálni, böngészni, fórumozni, levelezni stb, de a mediatárban való navigálásra sokkal kényelmesebb/praktikusabb lenne egy ilyen eszköz.

Új hozzászólás Aktív témák