- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
canniball #26242 üzenetére
Finoman megjegyezném, hogy az én HTPC konfigom bár nem éppen "szokványos" de mégis gamer létére halk.
Táp: Seasonic Platinum 660W Hybrid ez azt jelenti, hogy 30%os terhelésig nem kapcsolja be a ventit és egészen 60%os terhelésig csak 16dBA a venti max hangja, ergo nem hallod meg filmezés, zenehallgatás közben az életben.
CPU cooler: Zalman FX100 passzívan hűti a 4770K-s procimat stabil 40 fokon ugyanis 95W-os TDP-t bír el a cooler és a core i7 meg max 84W...
VGA: Powercolor R9 270 SCS3 max 150W TDP-s a gpu és ezt is lehűti a rajta lévő borda simán.
Ház: Silverstone CW02 hatalmas ház, kényelmesen elférek benne 7x HDD és 1x SSD, könnyű szerelni és még a Marantz erősítőkhöz is passzol, bár Denon 4310-esem van jelenleg...Mit nyertem ezzel? Hangtalan gamer PC-t igaz nem olcsó, de meg tudtam valósítani ez a lényeg. Továbbá nem kell külön NAS-t sem üzemeltetni mert sok HDD férőhely van benne gumis csillapítású fémkeretekkel... Csak ajánlani tudom ezt a házat, nagyon ott van, az meg hogy távirányítóval kapcsolom be és nem kell kapcsolót nyomnom már csak hab a tortán...
Egy szó mint száz az a táp vagy pontosabban ezek a minőségi hibrid és moduláris tápok nagyon jók és hangtalanok még játékok alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest