Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vikthor

nagyúr

válasz canniball #26242 üzenetére

Finoman megjegyezném, hogy az én HTPC konfigom bár nem éppen "szokványos" de mégis gamer létére halk.

Táp: Seasonic Platinum 660W Hybrid ez azt jelenti, hogy 30%os terhelésig nem kapcsolja be a ventit és egészen 60%os terhelésig csak 16dBA a venti max hangja, ergo nem hallod meg filmezés, zenehallgatás közben az életben.
    CPU cooler: Zalman FX100 passzívan hűti a 4770K-s procimat stabil 40 fokon ugyanis 95W-os TDP-t bír el a cooler és a core i7 meg max 84W...
    VGA: Powercolor R9 270 SCS3 max 150W TDP-s a gpu és ezt is lehűti a rajta lévő borda simán.
    Ház: Silverstone CW02 hatalmas ház, kényelmesen elférek benne 7x HDD és 1x SSD, könnyű szerelni és még a Marantz erősítőkhöz is passzol, bár Denon 4310-esem van jelenleg...

Mit nyertem ezzel? Hangtalan gamer PC-t igaz nem olcsó, de meg tudtam valósítani ez a lényeg. Továbbá nem kell külön NAS-t sem üzemeltetni mert sok HDD férőhely van benne gumis csillapítású fémkeretekkel... Csak ajánlani tudom ezt a házat, nagyon ott van, az meg hogy távirányítóval kapcsolom be és nem kell kapcsolót nyomnom már csak hab a tortán... :D

Egy szó mint száz az a táp vagy pontosabban ezek a minőségi hibrid és moduláris tápok nagyon jók és hangtalanok még játékok alatt is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés