Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• canniball

nagyúr

válasz Enszuke #20864 üzenetére

"Az intelen a minimum (hdmi) rajta van."
    Olyat láttam 12k körül is. De nálam (ha már HTPC) a minimum a digitális kép- és hangkimenet.

"A kovetkezo amd-nel (22556ft) olcsobban pedig 7 fele intel itx lap kozul lehet valasztani."
    Már korábban is írtam hogy ne csak az árat nézd! Az AMD lapon ~23k-ért van gigabites lan, több sata3 (sajnos némelyik intelen még ez sem alap), usb3, esata, meg persze az említett digit. hang és képkimenet. Az integrált BT-t és wifi-t már nem is említem, mert az tényleg elég ritka extra.
    Abban igazad van hogy az FM2 ITX lapokból szegényes a kínálat és elég magas az áruk, viszont cserébe rendesen fel vannak szerelve. Intel fronton lehet válogatni az alacsonyabb árú lapok között, de némelyiken csak pislogtam hogy manapság egyáltalán még gyártanak ilyet. Amelyik pedig megfelelt az elvárásaimnak az nem volt olcsóbb mint az AMD.
    Félreértések elkerülése végett: egyáltalán nem azt mondom hogy az Intel rosszabb (nekem tök mindegy hogy kék vagy piros), csak azt hogy nem elég az árakkal dobálózni, azt is meg kell nézni hogy mit kapunk érte.

Új hozzászólás Aktív témák