Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
rigo88 #16393 üzenetére
Nekem ilyen van (a szürke, de a vevő ua. a feketénél is, tehát gondolom maga a táv is) és benne van típus/gyártó szerint.
@tom_tol: Ha benne van az adatbázisban akkor nem kell hozzá másik táv, csak a Harmony + egy megfelelő vevő. Mint írtam, nekem a tanítással amúgy is használhatatlan lassú volt viszont minden sz*rt megtaláltam az adatbázisában.
Vezérli pl. a UPC SD boxot és a T-Home Sat HD beltérit is 2-3 gomb kivételével (pl. pause
). Azt muszáj volt megtaníttatnom. De ha ezeket a spec cuccokat kezeli akkor sok meglepetés nem érheti az embert.
Persze kicsit próbálkozni kellett mire meglett a megfelelő márka/típus a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest