- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
A fenébe de jó hogy említetted ezt a HDAudio patchet, korábban már láttam csak azt hittem nem kell vele foglalkoznom mert nincs hdmi erősítőm hanem spdifen van összekötve az erősítővel. Most jobban megnéztem és fel is tettem, a spdif részt is kibővíti az alap dts-hez képest részletezi dts 5.1, dts es, dts 24/96. Ezeket tudja is az erősítőm de eddig az xbmc nem akarta kiküldeni, az 5.1 24/96-os dts kiterjesztésű zenéimet csak sztereoba játszotta le directsound és wasapi kimenetre állítva is, úgyhogy azokhoz mindig elő kellett vennem a foobart spdifer pluginnel passthrough-ra állítva, viszont az meg ebben a módban nem írta ki rendesen az id infókat még az előadót se. Most ez megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged