Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Kár hogy nincs fogyasztásmérőm mert most le tudnám mérni nektek hogy nálam mennyit eszik a 2100T, igaz nálam jelenleg asztali gépként is funkcionál szóval tuti jobb választás nekem mint egy brazos, ha valaki nem játszik a géppel csak net meg programok legyen az photoshop de akár még after effects(nem profi szinten) is simán elég de futott már rajta maya 3d is persze nem nem kell vele über brutal rendeléseket csinálni de ha csak ilyen kisebb fajta hobbi próbálkozások vannak akkor egyáltalán nem okoz semmi problémát az i3 2100T. Én mondjuk eleve úgy is építettem ezt a gépet hogy ez a proci lehet átmegy majd egy különálló htpc-be az alaplapba (z68 itx) meg akár mehet egy K-s proci is mikor már inkább eladogatják az emberek őket és akkor az én igényeimnek akár 5-10 évig is elég lesz a rendszer.
amúgy mikor ezt építettem én is nagyon figyeltem a wattokra de azóta már nem annyira érdekel simán bele mernék rakni egy 65w tpd-s procit is egy htpc-be az hogy éves szinten 2-3 hamburgerrel többet ehetek meg egy brazos-al nem igazán hat meg. Persze jó az ha egy rendszer 25w eszik de mondjuk ha kiszámolnánk mennyi +10-15 watt forintban az elég elenyésző lenne, talán éves szinten 1-2-3 ezer forint. Inkább az a fontos hogy melyik platform mit visz mindenféle gond nélkül és ez jelenleg azt hiszem az Amd függetlenül attól hogy én intel párti vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest