Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz dabadab #10068 üzenetére

Én a többit sem értem hogy keveredik ide.
    HTPC-ről van szó még mindig.

Enszuke, sorban...
    1. tuner: amit dabadab is írt: hw-ssel semmi gond, a többivel úgyis csak sz*pás van.
    2. filmnézés netről? ion-on is megy, nem értem mi van vele, fullHD youtube-bal semmi gondja.
    3. gyors kitömörítés. minek? HTPC-n? XBMC folyamatosan tömöríti ki a filmet, így rar-ból játszom le:
    a, így vissza lehet tölteni torrenten, nem foglal kétszer helyet (egyszer kicsomagolva egyszer be)
    b, teljesen normálisan lejátssza így is, bárhová seekelhetsz, ua. mint kitömörített filmmel
    4. bármire nem használom amire egy általános számítógépet, ez még mindig HTPC topic
    +1. NAS-nak is teljesen jó, lehet róla 80mb/s-el ftp-zni.

HTPC-t tekintve maradt kb. 2 érved... ami
    1. vagy nem ér semmit
    2. vagy ha ér is, megint nem a HTPC célok teljesülnek (inkább az erős procit választod, mint a 24p-t, ami HTPC-nél lényegesebb szempont.)

Még mindig kevered a szezont a fazonnal. Plussz abból kiindulva, hogy neked nem számít a film folyamatossága azt gondolod másnak sem... egy HTPC usernek. Hááát...
    (Amit nem látsz monitoron nem biztos, hogy TV-n sem jön elő. Egyrészt nagyobb felület, másrészt pl. 100Hz... rögtön szembetűnőbb akármilyen akadás. De megnéztem otthon családnál, 50Hz-es TV-n is látszik a pulldown akadás 60Hz-en a rendes 24p-hez képest.)

Új hozzászólás Aktív témák