Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz bbazsy #4699 üzenetére

Nahát, megint "egyezünk" :DDD

Asszem félek :( Nagyon mérges voltam, nem is írtam ide. Unkorrekt a faszi úgy ahogy van. Órát nem tartott egész félévben, de már tavaly se... de most elintézte, hogy legalbb ő írassa a zh-t (eddig ez se volt). Csomóban megegyeztünk, pl zh előtt konz, zh után megbesz, rögtön kapunk jegyet stb stb, ebből semmi nem volt. Alig 40percet késett. És így, hogy volt pofája nem tartani órát, mi meg vártuk hiába, nem engedett pl beszélgetni se zh-n, adott zh feladatokat, mintha me se egyeztünk volna semmiben... Ha 1est ad, akkor minden mindegy alapon, mivel a kirúgásnál nincs rosszabb, akkor megpróbálom hivatalosan kiborítani a bilit. Így szólni se mertünk ea tanárnak, mert tavaly mi voltunk lebaszva, de most akkor be kellene jeleneteni vhogy, hogy ez nem korrekt így, így nem tudjuk teljesíteni a feltételeket, ha nincs megtartva az óra. Úgy volt lesz beadandó is, de nem lett, mert nem volt kedve összeállítani semmit. Olyan egy rohadék és nem is értem hogy lehet állásban, ha egyszerűen nincs is ott, nem tanít, levelekre nem válaszol. Egyszer pöccentünk be, amikor megint hiába vártunk, ea tanár felhívta mobilon, annak se vette fel a telefont se és úgy tűnik akkor lebaszták, mert utána megtartott 1 órát, hurrá... Csak ilyenkor cserébe érted szokás adni jegyet mindenkinek és akkor mindkét oldalról el van sikamikálva, így viszont csak az megy át, aki már állásban a szakmában dolgozik egy ideje és máshol megtanulta, mert ettől a fasztól nem tudjuk, más tanárt meg nem adnak évek óta.
    Áhh, majd kiderül...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés