Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
bbazsy jól keni a sulit...
de egyébként én meg nem szoktam elhinni az ilyeneket, mert nekem mindenki ezzel jön, hogy áh, nem készült semmit se sose és símán visz mindent, minden nap bulizik meg mellette vezérigazgató blabla... persze van pár jófejű ember, de hogy mindenki olyan full zseni, hogy semmit se készül és mégis keni vágja full 5ös egyetemen, persze puska nélkül, nem büfé-ruhatár szakon, azt én nem hiszem
főleg amikor 1-1 eredmény ki van plakátolva vagy netre téve valahová, ahol mindenki eredménye látható és látom, hogy ott figyeg neki a karó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg amikor 1-1 eredmény ki van plakátolva vagy netre téve valahová, ahol mindenki eredménye látható és látom, hogy ott figyeg neki a karó