- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Igen, tök igazad van....
Én hallottam olyat is hogy oylan kiegésziítő jegyzetket adnak a diákoknak a tanárok amibe az van írva hogy ''jelenleg a win95-ös oprendszer a legújabb amit kiadtak'', és mindez az ELTE-n.
Én se nagyon értem miért csinálják ezt de jó lenne megreformálni most már mert ez így nem jó.....persze lehet nem sokat számít ez, mert ez a szak nem a nyelveket tanítja meg a hallgatóknak hanem megtanítja őket úgy gonolkodni hogy ha elvégzik a sulit, utána 3-4hét alatt képesek lesznek megtanulni bármilyen nyelvet legyen az windows, linux vagy stb, alatt és sokkal könnyeben hárítják el a hibákat és gyorsabban.
A gondolkodást nem nagyon lehet autodidakta módon megatnulni de an yelveket már annál inkább, és ezt tudják a prof.ok is.....sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest