- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatron
aktív tag
válasz
Viper26 #25294 üzenetére
Az stratégiai játék, scifi környezetben.Master of Orionhoz hasonló.Nem egy Endless Space vagy Imperium Galactica de azért ellehet ezzel is ütni az időt.
Viszont vannak benne scientific hajóid ami gyakorlatilag felfedező hajónak számít és mini questek között vannak olyanok is amit írtam.Nem lenne rossz ha az Eliteben is lennének valami minigamek felfedezés közben.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #25294 üzenetére
Jelenleg ennyit tudunk a Horizons tovább kiegészítőiről:
(2.1-nél tartunk, ami az Engineers)2.2 – Guardians (Still to come)
Take what comes and strike back with double. Bring a second ship to every combat encounter with Ship-Launched Fighters and defend your passengers against the deadliest threats in the galaxy.
(kísérővadászok a nagyobb hajókra és utasszállítás)2.3 – The Commanders (Still to come)
Team up and stand together. Forge your own identity with the new Commander Creator, then share your bridge with Multi-Crew and fly with friends.
(egyedi karaktergenerálás és közös hajóirányítás)2.4 – TBA (Still to come)
A secret revealed in Elite Dangerous: Horizons’ final expansion.
(ez még titok, de sanszos egy idegen faj megjelenése) -
-
Pro Cambarus
csendes tag
válasz
Viper26 #25028 üzenetére
Tawilo az aktív szolgálatban álló, a napi feladatokat folyamatosan ellenőrző parancsnokok bázisa. Ha nem szeretnéd a napi feladatokat folyamatosan ellenőrizni, a korlátozásokat betartani, akkor a szabadságos parancsnokaink és a nem SSL parancsnokok részére pihenő / gyakorlatozó / közösségi eseményekhez használt rendszer a Belliya, ott használt bázisaink a Szentmartony Orbital, Binder Gateway és a Benyovszky Station.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #25028 üzenetére
Igen
Nagyon sok minden érkezett az elmúlt félév alatt.
- egyedi modulfejlesztések, amikkel erősebb fegyverek és internal modulok craftolhatók, több fokozatban
- teljesen átalakított és kibővített outfitting menü
- kilőtt hajókból begyűjthető anyagok és információk
- továbbfejlesztett csillagtérkép
- átalakított/kibővített küldetésrendszer
- erősítették az AI-t, ezért már nem agyaggalamblövészet a harcAz SSL otthona még mindig Tawilo, de időközben már több rendszerbe is továbbterjeszkedett.
-
Sylc
senior tag
válasz
Viper26 #14233 üzenetére
Munfayl jelenleg a Frontier valaszaig minimum, tovabbra is az elsodleges bazisa maradt az SSL kozossegnek.
SSL beallt a gyogyszeripari ceg moge, amikor a CG megkivanta, amig nem talalunk uj bazist (ahol meg is jelenunk) maradunk.
Nekem meg 90% trade es ki se mozdulok onnan
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #14063 üzenetére
Akkor elsősorban PP+PD+Thrusters+SG modulokat kell majd fejleszteni. A fegyverzet már ízlés dolga. A médiumokat lecserélném Pulse lézerekre és így elegendő energia maradna egy ilyen konfigra. Van SB, SCB, KWS is, amik jól jönnek RES vadászatnál. Csak a prioritásokat kell belőni a táblázat alapján.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #14060 üzenetére
Gratula az új hajódhoz
! Viszont óvatosságra intenélek, mert nagyon alaphajó. Óvatosan mászkáljál vele! Feltételezem, hogy a fegyverek is hasonló kaliberűek...Ha szállítani fogysz, akkor tuti kiszednek ID-vel. Ilyenkor hagyd magad és egyből padlógáz+maxipajzs, majd ugrás, ahogy él az FSD. Milyen konfigot szeretnél összelegózni? Van már elképzelésed?
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #13862 üzenetére
Outpostokon nincs szkennelés, ezért oda nyugodtan leszállhatsz a tiltott árukkal is. Ellenben a nagy állomásokon lebukhatsz, amiért büntetést kel fizetned. Itt érdemes chaff launchert v. silent runningot használni.
szerk:
Munfaylban káros az SSL-nek az összes illegális tevékenység! -
baphomet
senior tag
válasz
Viper26 #13849 üzenetére
A Cobra, Viper, Diamnodback Scout hármas valamelyike a következő logikus lépés. Kb. egyforma harcértéket képviselnek. A Viper a legolcsóbb (3m), másik kettő úgy kétszer drágább, cserébe a DBS egy kicsit jobb harcos a többinél, míg a Cobra pedig jól használható a harcon kívül bármi másra is. Mindhárom hajó bőven elég kalózvadász küldetésekre, és RESbe, vagy low intensity CZ-be, ha odafigyelsz kibe kötsz bele.
Nekem a DBS a kedvencem, mégis azt mondom Cobra legyen, hisz mégis csak az az eredeti '84-es, a játék cégérhajója, amit minden valamire való parancsnoknak repülnie kell.
Ezen a szinten a kalózvadászat, vagy a csempész/lomizós küldetések hozzák a legtöbb pénzt. Hogy egy kicsit haza beszéljek: gyere Munfaylba, és csinálj kalózvadász küldiket a Munfayl Labor frakciónak. Egy tipp: open/solo módváltogatással tárazz be több küldetést egyszerre, a kilőtt kalózok minden egyes küldetésbe bele számítanak majd.
-
-
baphomet
senior tag
válasz
Viper26 #13679 üzenetére
Jobbpanel / modules, ha tényleg az a rossz, akkor reseteld és megjavulhat. Előtte ugorj ki SC-ből, mert úgyis kidobna.
Ha viszont tényleg a joy-jal van baj, akkor amíg nem sikerül megoldanod: SC-ben három dologra lehet szükség, ez a 0%, 75% és 100%-os tolóerő. Beállítod 3 billentyűre, és kész is vagy. -
VitoSagi
tag
válasz
Viper26 #13672 üzenetére
Szintén Hotas X, de semmi probléma SC-ben vele. Valami el van kutyulva a beállításaidnál, nekem egyszer elfelejtette az utolsó változtatást amit csináltam a konfigon (1 parancsot átírtam bill.-re, a helyén használom a mikrofont ha TS van), azt újra kellett írni és úgy is lementeni. Azóta (kopp-kopp) semmi. Mondjuk ha egyszer jó, akkor érdemes a beállítást kimenteni.
-
RichieTri
senior tag
válasz
Viper26 #13631 üzenetére
Az EVEben a karaktered fejlődik. Az Eliteben meg te magad. A gazdaság viszont tényleg nagyon ott van az előbbiben. Bár az is hozzá tartozik a dologhoz,hogy az EVE min.10 éve fut és folyamatosan fejlesztik. Itt viszont még a tojáshéjj is látszik. Azt azért hozzá tenném,hogy 1984-5ben mikor az EVE még csak álom sem volt Braben úr olyat tett le az asztalra amit egész eddig senki sem.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #13556 üzenetére
Azért nem olyan rossz a helyzet
Alapból is szép az ED grafikája. Ezt a videót Titusz készítette és ebben nincs PS v. egyéb látványtuning: Elite: Dangerous - Black Hole
-
Urby66
aktív tag
válasz
Viper26 #13534 üzenetére
Képzeld el, azért nem semmi meló lehet leprogramozni a lakott bolygókat az utakkal az épületekkel, forgalommal, időjárással együtt, úgy hogy az még változatos is legyen. Persze lehetne olcsóbb de tuti végeztek piackutatást és azért ennyi az ár, mert a piac ennyit ad érte. És ez működik is mert már innen is több kolléga (közük én is) megvette a kiegészítőt. És ha jobban belegondolsz mi történt? Láttunk 1 szem videót ami ráadásul nem is ingame, és elolvastunk egy darab kb. A4 oldalnyi szöveget, majd kifüzettünk egy tizest és karácsonyig nem kapunk érte semmit. Ezt hívják bomba üzletnek, és működik mivel tuti sokan vásárolnak. A Frontier jól csinálja az üzlet részét. Remélem a játékot sem b@sszák majd el.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #13516 üzenetére
Nem, mivel már megvan neked az alapjáték. Ezért kapsz 10 font (12.5 euró) kedvezményt, amit az összes kieg csomagra megadnak (de csak egyszeri vásárlásra). Ez a kedvezmény csak korlátozott ideig érvényes (hogy meddig, azt nem árulták el).
-
válasz
Viper26 #11917 üzenetére
Ezt előtte neked akartam írni, csak a név kimaradt: Cimborámnak - akiről nemrég meséltem, szintnén megvette, sőt vett mellé egy T. Hotas X-et is - Win 7 alatt voltak gondjai, hogy nem ismerte fel rendesen és csinált hülyeségeket a játékban + USB Hubra volt kötve a Joy. Aztán azt hiszem töltött le hozzá drivert + levette a Hubról, utána megjavult.
-
pcnet
addikt
válasz
Viper26 #11876 üzenetére
Én is ugyan így jártam. NB-nél lövöldöztem, ott próbáltam beállítani. Fél gázon ment mindig, billentyűzetre tettem a Speed 0%-ot. Utána közép állásban hagytam, átállítottam full range-re, forwardhoz előre tóltam, majd vissza középállásba, backwardhoz pedig nullára és vissza középre. Így normál módban ment rendesen, de SC-ban dettó mint Neked. 30 km/s. Ráadásul akkor derült ki mikor wanted voltam és fél percenként ID-ztek. Kellemes volt.
Öhm, segíteni nem tudtam, de legalább átérzem a problémád.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #11666 üzenetére
Őszintén szólva nem tudok személyes tapasztalatokkal szolgálni, mivel a peremvidéken jár a hajóm, az 1.3 érkezése óta. Az biztos, hogy folyamatosan érkeznek a patchek, amik néha javítanak, néha rontanak az aktuális helyzeten. Én a "puding próbája ..." elvet vallom. Próbáld ki és az alapján döntsél
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #10825 üzenetére
Kérdés, hogy mire akarod használni a Cobrát. A legolcsóbb felszerelés a kereskedő modulokkal jön össze, de szerintem még ahhoz is kevés a 600K
Gyorsan összedobáltam egy közepes Cobra kamiont. A többcélú vagy combat ship még ennél is drágább.
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #10269 üzenetére
"Kérdés, hogy mit tesznek ez ellen" Folyamatosan takarítanak. CG-k esetében többször is kibukott pár csaló. Ezeket kitiltják a publik Open játékokból és csak egymással játszhatnak.
Durvább esetben:(#10270) Htibimor
Elvileg májusban indulna a béta Powerplay, de a legutolsó infók alapján lehet, hogy egy hetet csúsznak vele, ami maximum június első hete lesz.(#10271) tikshow
Én is így gondolomElég sok zárt rendszer van , ahol már készen várhatnak ránk a Thargoidok. Még bízok benne, hogy a jelenlegi idegen technológia felvezetése ide fog vezetni. Úgy szólna igazán nagyot a dolog, ha minden előzetes bejelentés nélkül bekapcsolnák őket az 1.3-al párhuzamosan
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #6617 üzenetére
- Ha a fejvadászatra gondolsz, akkor a Resource Extraction Site és Navigation Beacon pontoknál szabad vadászattal. Kell egy KW scanner és jól felszerelt harci gép.
- A repu és rank húzást igen, a BB questekkel. Az elején pár segély küldetés, aztán beadja a Naval questeket, amik sokat dobnak mindkettőn (rank/repu). -
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #6429 üzenetére
Neked is gratula az új hajódhoz
Kezdésnek nem rossz. Tudom, hogy pénzkérdés, de az FSD legyen az első amit lecserélsz A3-ra. Drasztikusan megnő majd a hatótávod. Küldetésekhez és fuvarozáshoz nagyon fontos a hatótáv. Második a cargo legyen. A legfelső cargod csak 2/3. Ide tehetsz majd 8 tonnás modult. Ha nem akarsz harcolni, akkor maradhatnak a G-s lézerek. Ellenkező esetben cseréld le őket F-es modulokra. Sőt! Tehetsz rá beam lézereket is a nagyobb sebzéshez
Az erősebb fegyverekhez kelleni fog egy nagyobb Power Plant is. B3 vagy esetleg A3 is mehet. Szenzorból is vehetsz egy D3-at a súlycsökkentés miatt. Kb. ilyenre gondolok a végén: LINK
-
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #6343 üzenetére
- A felszerelés mellé kell forgótőke is, amiből megveszed a rakományt. A biztosításra is mindig figyelj oda! A jobb modulokkal arányosan emelkedik ennek is az ára!
- Nekem most 4 hajóm van. Hogy mennyi lehet maximum azt passzolom(#6344) rtitusz
Szerintem ne add el a Vipert. Ellenkező esetben a folyamatos kamionozásra lennél utalva, ami hosszútávon eléggé monoton tud lenni. Nézz ki egy közeli állomást, ahol van hajó és outfitting választék. Vidd oda mindkét hajódat, hogy egy helyen "parkoljanak". Mindig nézd a Bulletin Boardon a küldetéseket. Ha nagy rakományos szállítós küldi van, akkor gyorsan cserélj T6-ra és azzal csináld meg. Ha fejvadász küldetés, akkor mehet a Viperrel. Nincs egy normális quest, akkor kamionozol. Ezzel a módszerrel változatosan tudsz questelni és a küldetésprofitot is maximalizálni tudod. Amikor meguntad a kamionozást, akkor csak átülsz a Viperbe és mehetsz vadászni. -
duvi
nagyúr
válasz
Viper26 #6341 üzenetére
Eagle után én Haulert vennék (ha még nincs meg az Adder ára), amit hamar lecserélnék Adderre. Ezután jöhet a Cobra majd egy T6. Mivel a beépített kereskedelmi útvonaltervező még nem 100-as (nem biztos, hogy nyereséggel szállítasz egy rakományt A-ból B-be), ezért kiegészítésként a legtöbben külsős appot használunk. Legnépszerűbb adatbázis: elitetradingtool + Videó a használatához A beépített kereskedelemhez egy ismertető cikk: A piac és kereskedelem
-
rtitusz
őstag
válasz
Viper26 #6297 üzenetére
Használj lézert a pajzshoz, MC-t a hajótesthez. Pajzsok a hőre érzékenyek (lézer), a hajótest meg a kinetikus behatásra. A MC a lézerhez képest elég lassan rágja át magát a pajzson.
Örömmel jelentem, hogy tudtam egyben fagyás nélkül játszani 1 óra 40 percet, úgy tűnik az új javítás segített rajtam. Ezután kapcsolat megszakadása miatt dobott ki, de ez már előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest