- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz
Kronus #22536 üzenetére
700+. Nehogy má' bárki másnak nagyobb e-pénisze legyen az enyémtől.
Ilyen szituba eleddig én még nem futottam bele. Az ismert hibák listáján az jelenség szerepel, hogy ott van a hajó, szkennel is, csak éppen a fedélzeti kompjúter felejti el ezt közölni a szerencsétlen csempésszel. Bezzeg utána a mission failed üzeneteket már kárörvendően átadja.
Ismerve a játékot, a bug lehetősége a legutolsó, amit kizárhatunk,de ha mégsem az volna, akkor arra tudok gondolni, hogy még SC-ben eredt a zsandár a nyomodba, bár ilyenkor szinte azonnal utánad lépnek be az állomás mellé és szkennelnek is rögvest. Lehet, most késett egy picit, és ezek az NPC-k nem az állomástól 7-8km-re, hanem mindig tőlünk 1-2km-re lépnek ki SC-ből. Én emiatt soha nem szoktam elvarratlan szálakat hagyni. Ha a célrendszerben bárki jelzi az SC-ben, hogy rám fáj a foga, azzal végzek, még mielőtt odamennék az állomásra.
Nyilván a te eseted körülményeit te tudod, ha tényleg buggyanús, akkor egy megoldás marad ilyenkor: 10 másodperc még épp elég hogy CTRL+SHIFT+ESC-kel előhívjuk a feladatkezelőt, és kilőjük a játék processzét. -
rtitusz
őstag
-
baphomet
senior tag
válasz
Kronus #22432 üzenetére
Tudtommal (és a saját tapasztalatom alapján) a chaff nem használ az NPC scan ellen. Legalábbis le nem lassítja, és elvileg megelőzni sem lehet chaff-fal a szkennelést, sőt semmi mással (pl.: silent vagy cold running) sem. Az NPC-k 1,5km-en belül tudnak szkennelni és közvetlen rálátásuk kell, hogy legyen a hajónkra. Gyakorlatilag leolvassák a rendszámot, és bediktálják rádión a központnak.
NPC szken megelőzése:
- Maradj 1,5km-es távolságon kívül!
- Támadd meg!
NPC szken megakasztása, ha már belekezdett (figyelem: 10 másodperc van rá):
- Kerülj 1,5km-nél messzebbre!
- Lőj bele egyet!
- Juss át a levélbedobón!Ha küldetés miatt ered a nyomunkba kalóz, vagy hatóság, az rendszeren belül folyamatosan üldözni fog (újra és újra megpróbál ID-zni), amíg pontot nem teszünk az ügy végére, azaz amíg valaki escape podban nem hagyja el a helyszínt.
Megoldás:
- Megnyerni az ID-t
- High wake egy másik rendszerbe, majd vissza
- KinyírniElőfordulhat, ha az adott rendszerben lockdown, war, civil war van, hogy katonai hajók szednek ki. Ezek szkenje is buktatja a küldetést, viszont ezek elől elég a low wake, nem jönnek utánunk, akkor sem, ha nem tudtak leszkennelni.
Lehetséges még egy módszer, de ebben nem vagyok biztos, hogy mindig működik, mert még csak 2-ből 2-szer jött be. Meneküljünk egész addig, amíg már nem látszik a radaron az üldöző kalóz, vagy zsernyák, és csak azután ugorjunk vissza SC-be. Ilyenkor valószínűleg nem fog újra ID-zni bennünket.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Kronus #22430 üzenetére
Szerintem nem is baj, eddig túl könnyű volt az életem. Idegesített, hogy hiába járok tilosban, WANTED/HOSTILE logóval a retinámba égve, soha semmi bajom nem történt.
Most viszont elhatároztam hogy eladom a Tradercondáma és a kis Vulture-ömet, de biztos ami biztos alapon még kamionozok pár kört, hogy legyen zseton a fullos harciPythonra. De alig haladok, mert már folyamatosan szednek ki a zsaruk a SC-ből. Sőt, tegnap volt olyan, hogy 2 mm-re a levélbedobótól, mikor dokkolni szerettem volna, egyszer csak kiírta az állomás, hogy ejnye-bejnye mit képzelek, és jött a warning a trespassing miatt.
Lehet, hogy ez csak placebo, de nekem 2 napja sokkal izgibb a játék.
-
brd
nagyúr
válasz
Kronus #20901 üzenetére
Nekem másik játékos sem kell hozzá, 2-3 óránként van egy ilyen fagyás, hogy RES-ben, vagy CZ-ben lövök éppen (NPC-t, és közel van, párszáz méterre de az előbbi szerintem nem lényeg, az utóbbira inkább gyanakodnék), megáll a kép, másfél magot eszik az exe-t, majd pár másodperc múlva Crash reportot akar küldeni.
-
orientcx
őstag
Neked lőtt mind a 3 C3-as a Pythonon? Én akárhogy próbálkoztam, az alsó large hardpointon lévő semmit sem csinált, még akkor sem, ha célt sem jelöltem ki, de még akkor sem, ha az összes többit kikapcsoltam. Csak turret megy rajta, most a legdurvább cannon turret van rajta, és az úgy-ahogy durrogtat.
-
orientcx
őstag
Hát az összehasonlításhoz sajnos nem tudok hozzászólni, én csak az egyiket ismerem. Én sem akarom leszólni a Clippert, amiket írogatok róla, az csak ugratás, vérszívás, poénkodás. Amúgy meg az a jó a dologban, hogy nincs "legjobb hajó", hanem mint az életben, tudni kell, ki mire akarja használni, és milyen előnyökért cserébe milyen kompromisszumokat kell kötnie. És mivel ez egy játék, ezért az sem egy utolsó szempont, hogy tetszik-e az adott hajó(a Clipperért én sem vagyok oda) De ha az tetszene, tojnék a bunkó Python hívő Fed jampikra(amilyen én is vagyok), és juszt is Clipper állna a garázsban, és azt kiabálnám, hogy "le a Pythonokkal!"(el sem hiszem, hogy ilyet leírtam, megyek is, és bocsánatot kérek az én kis gyönyörűségemtől)
-
orientcx
őstag
Előrebocsájtom, hogy nem volt Clipperem, ezért csak a Pythonról beszélek, és csak az npc-k elleni harcról. Akkor az általad említett hátrányok:
-
Fordulékonyság - Egy CZ-ben az ember gyak folyamatosan boostol, és csak akkor vannak a fegyverzeten a pöttyök, amikor épp egy kondán végez prosztata vizsgálatot(hú, ez elég perverzen hangzik). Márpedig a Python boostnál FAOFF-al kifejezetten jól fordul, és ha mindezt kombináljuk a jó időben alkalmazott tolatással, akkor még egy rohadt kis Eagle sem tud elbújni az ember elől.
-
Sebesség - Négy pöttyel az engine-n folyamatos boostokkal eddig bárkit egy pillanat alatt utolértem, vagy leráztam, tehát ez sem gond. Viszont a 2 A6-os SC, a 2 C3-as beam, a 3 cannonnal az pusztító.
-
Hang - Ha meg valaki az audionális élményre akar rámenni, az vegye fel DVD-re, és játsza le a Pythonban(halgasson Clippert, vezessen Pythont)
Összefoglalva szerintem a felsorolt hátrányok áthidalhatóak, és eltörpülnek a hatalmas előnyök mögött. Persze ha a balettintézetbe szeretnék bekerülni, akkor lehet, hogy oda Clippert vinnék magammal, de nekem állítólag nem áll jól a tüll ruha.
-
Komolyra fordítva, természetesen ez ízlés dolga, senkit nem akarok meggyőzni, ez csak az én véleményem, és ráadásul a tévedés jogát is makacsul fenntartom. -
baphomet
senior tag
Dühöngés ON
Remélem minél előbb lehúzzák a WC-n ezt a frusztráló, unalmas, fantáziátlan, értelmetlen, logikátlan, bugos fos küldetésrendszert, de csak közvetlenül azután, hogy felakasztották az első fára azt, aki felelős érte.
Dühöngés OFF
De addig is:
Menj egy nem mezőgazdasági rendszerbe, de előtte tankolj fel a karitatív, reputáció növelő küldetésekben leggyakrabban kért árukból: fish, grain, animal meat, food cartridges, algae, medicines, agri-medicines, non-leathal weapons, slaves stb.
Nézd meg a küldetéseket, ha van olyan árud amit kérnek, vállald el, és már kész is vagy. Ha nincs, lépj ki és lépj vissza másik módban (open/solo váltogatás), mert más-más küldiket fog dobni véletlenszerűen.
Így sem lesz gyorsabb sokkal, de legalább eközben tudsz bármi értelmesebb dolgot csinálni, mondjuk Barátok köztet nézni, falat bámulni, zabot hegyezni, igény szerint. -
rtitusz
őstag
Üdv! Csak összekötöm az ottani neveket a fórumon lévőkkel.
A Vulture nagy hibája a sebessége, te nyomtál egy gázt, lehagytál egy kilóméretnyire, megpördültél flight assistot kikapcsolva, és már tűzvonalban is voltam.
Clipperre meg elkezdek majd gyúrni, először el kell mennem a birodalomba, és rangot kell szereznem hozzá. Mindenek előtt azonban veszek egy ASP-ot, és elmegyek kicsit felfedezni.
-
gigafun
senior tag
Tudom. Itt nincsenek kötekedő egyének. Ezen a fórumon valahogy ritka jó társaság jött össze.
És persze a semminél jobb az is ha csak hallja valaki az utasításokat, de múltkor pont volt olyan helyzet, hogy én hallottam Duvit, nekem nem volt mikrofonom, tehát nem hallott, viszont hiába írtam neki, azt meg ő nem látta a külső nézetben. -
duvi
nagyúr
Köszi a jó hírt!
Egyúttal eldőlt a végleges dátum és időpont.
Szombat este, Magyar idő szerint 20-22 óra között tartjuk a nagy fotótalálkozót. Helyszín maradt Aulin/Aulin Enterprise. Kérünk minden résztvevőt, hogy legyen TS kapcsolata (legalább hallgatóként), mivel a megfelelő pozícióba álláshoz nélkülözhetetlen! Akinek van extra hajófestése, kérjük, hogy azzal jöjjön! Mindenkit szeretettel várunk!
-
baphomet
senior tag
Az a platform valószínűleg független kézen volt. No mindegy, ezért ki nem próbálom mit reagál egy Fed kézen lévő platform, ha ellenséges vagyok az egész Föderációval.
A wantednál állomáson sincs gond, az nem nyit tüzet rád, csak a közeg, ha van a közelben. Persze jobb platformot használni ilyenkor, mert ott nem szoktak rendőrök kolbászolni. Eleinte én is óvatoskodtam, de felesleges*, volt már olyan, hogy a zsaruk bőszen lőtték hátsómat miközben szép nyugodtam bementem az állomásra kifizetni a bírságot.
*ahogy játékot, meg magamat ismerem ez egyszer még bekerül az utolsó mondatok rovatba
-
_Kondor_
tag
Sajnos mi is találkoztunk egy ilyen játékossal. Viperben ült, WarHeaddel mentünk ellene, ő Viperben én Clipperben. Warhead számolta, 16x töltötte vissza a pajzsát folyamatosan nyomta a chaff-et is. Wahreadet kilőtte én kb. 20% hullon leléptem. Hozzáteszem egyikünk sem kezdő tavaly augusztus óta játszunk és pvp-zünk.
-
orientcx
őstag
Amúgy távol álljon tőlem, hogy végtelen ostobán védelmezzem a Pythont, egyszerűen nekem ez vált be, és ez a hajó tetszik a legjobban azzal az igazi ragadozó tekintetével(bár ez utóbbi az érvre nem vagyok túl büszke, ez kb olyan, mint hogy nem piros)
-
baphometnek
Itt a fórumon olvastam a tippet, és nekem nagyon bevált, ha nyom egy chaff-et, akkor vedd ki a target-ből, és máris olyan, mintha fix lézereid lennének.
Ja, és ami az utolsó megjegyzésedet illeti, ne félj én rendszeresen nerfelem őket.......fémhulladékra -
orientcx
őstag
Lássuk be, azért kevés pilótának van Anakondája, és Pythonja egyszerre, tehát ez nem túl ütős érv, én speciel Clippert a célkersztben szeretek látni, és nem a fenekem alatt érezni.
Persze mindennek meg vannak az előnyei, és hátrányai.
A piros színhez meg csak annyit, hogy én KÉÉÉKET AKAROK!(azt külön fontokért vetted?)
-
orientcx
őstag
Én a magam részéről maximálisan Python hívő vagyok. FDL, max A5-ös PP??? Na ne már! Az én ragadozómon jelenlegB7-es PP van fent, de már a mobilomat nem tudnám bedugni, hogy feltöltsem, mert a life support azonnal aludni menne(pedig minden fölös cucc ki van kapcsolva, pl cargo hatch, és a prioritásokkal is sakkozgattam). Úgy várom az A7-est, mint Ödönke a mikulást(laza 51 Misike, és hiányzik még úgy 20) Az A3-as beam lézerek rendesen megpörgetik a villanyórát, a leolvasó nem szokott győzni csodálkozni, hogy itt vajon mi történt. És akkor még szóba sem hoztam a shield-et, a shield cell-t, a shield boostert, esetleg boostereket, az A7-es PD-t, és az egyéb modulokat Az A5 PP kb arra elég, hogy bedughassad a szivargyújtóba a kis porszívódat, ha összeakarnád szedni az ülés alatt összegyűlt chips maradékokat(én speciel nem akarnám......na jó, magamtól nem akarnám)
Persze kétségtelen, hogy az FDL jobban fordul, de, végül is egy konda, vagy Dropship, de még egy Clipper sem képes elbújni előled. És ugye, ahogy a svábbogarakra sem M1-es Abrams harckocsikkal szoktak vadászni, úgy te sem Sidewinder trófeákat akarsz a vadászházad falára. De tovább megyek, ha ügyesen kombinálod a FA off-ot a hátramenettel, még egy Eagle sem ügy(mondjuk egy-egy ügyesebb viperrel meg tudok szenvedni, de elég pár másodpercre elém vetődnie, és máris csillagközi pára formájában fog lecsapódni valamelyik környékbeli aszteroidán.
És akkor az olyan apróságokra még ki sem tértem, hogy pindurkával több internal modul fér fel rá , és ha esetleg néha úgy döntesz, hogy meggyalázva a tisztességes fejvadász szakmát teherautó sofőrnek állsz, akkor egy masszív A4-es pajzzsal 272 t-át is szállíthatsz
És hogy a kritikának is helyt adjak, idéznék egy szakértői véleményt: kár, hogy nem piros... -
_Kondor_
tag
Python alkalmatlan PVP-re, túl lassú, szinte bármi elmenekül előle, vagy nem ér oda sehova, a manőverezését is nagyon lebutították.
Szerintem az ultimate PVP hajó jelenleg a Clipper(van tömege a SC blokkolására és 420-al megy), de jó az FDL, Viper, Vulture is, ebben a sorrendben. Bár szerintem PVP-re a multi-cannon a jó fegyver, a Vulture előnye meg elvész ez alapján, mert a játékban jelenleg nincs large MC. -
gigafun
senior tag
Azt nem láttam, bocs.
Az utóbbi 4-5 napban csak nyomokban voltam megtalálható a galaxisban.Viszont most revideálom a fix/gimballed fegyverekkel kapcsolatos véleményem.
Eddig fix-párti voltam, mert az elején rossz tapasztalatom volt a gimballed fegyverekkel, viszont most adtam neki még egy esélyt, és úgy érzem, sokkal jobb. Főleg a kis, gyors hajók ellen, akiket nehéz a fegyverek csöve elé csábítani. Szóval egy hajszálnyival kisebb elméleti tűzerő, viszont a találati arány egy gyors hajó esetében a többszöröse, sokkal hamarabb/kevesebb löszerrel lehet végezni vele, így rohamosan megnő az egységnyi idő/egy feltöltés alatt kiontott vér mennyisége.
Elnézést, hogy ilyen bő lére eresztettem, biztos leírták már mások is, de valahogy ki kellett dumálnom a korábbi bénaságomat.Jön lefelé a patch.
See you on the other side.
-
Gilthanas
aktív tag
És az LV-426 körül keringő elhagyatott űrállomáson lehet csak megszerezni ezt a "Beam laser of the Dark Lord" nevü Legendary Epic loot fegyvert kb?
Side infó:
Apropó tudjátok minek a rövidítése a lézer? (L.A.S.E.R) Light Amplification of Stimualted Emission of Radiation (Fény kibocsátása indukált emisszióval vagy mi). Ezt egyszer hallottam és belém égettbaphomet: Köszönöm! Hogy írják pontosan, mert így nem találom a trade calculátorban.
-
pakriksz
őstag
-
duvi
nagyúr
Lehet, hogy feldobta már valahol a meghívót, csak nem vetted észre. Más is járt már így. Megoldás: "El kell menni más birodalmi állomásokra és szisztematikusan figyelni a Bulletin Board-ot, hogy adja-e a küldetést. Nem minden állomáson kapod meg."
-
pakriksz
őstag
Nekem a cobrámon tegnap nem volt fegyver, mert rájöttem hogy az alap FSD egy nulla, és könnyíteni kellett a gépen (még az üzemanyagtartályt is felére csökkentettem
), amíg nem volt meg a pénz a második legjobb FSD-re. Sokat mentem összevissza, 0 interdict. Ma volt pénzem megvenni a 2 gimbal pulse lasert, egyből interdiction, de megkapta a troll, és nemsokára jön mellé még 2 hasonló fegyver, akkor már én fogom keresni a trollokat.
-
Rakamaz
tag
Már hogyne lenne értelme: luxus személyszállító. Rabszolgákat szállítani ideális.
(#6576) gigafun - Wantedet ki lehet lőni tűzszüneti zónában is, csak kapsz rá némi büntetést, de nem leszel körözött. Már kipróbáltam amikor rendőrök lőttek valamit, én is beszálltam a fejpénzért.
-
duvi
nagyúr
"Ha eladok egy nagyobb hajót mennyit bukok az eredeti vételárból? A kisebb hajóknál olyan 10% - ot figyeltem meg, de ez érvényes a nagyobb hajókra is?"
- Sajna ezt nem tudom pontosan megmondani. Nagyobb hajóknál a 10% is durva összeg tud lenni. Azt szoktuk tanácsolni, hogy hajócsere előtt külön adjuk el a modulokat. Ha ez megtörtént, csak akkor adjuk el a lecsupaszított hajót. Így kevesebb lesz a veszteségünk, mintha egyben adnánk el (számítanánk be) a felszerelt hajót.(#6509) Gilthanas
Nem lehetIgen, mindig legyen félretéve a hajód biztosítási pénze! Ezen kívül rendszeresen nézegesd, hogy fejlesztések után mennyivel változott ez az összeg. Tudtommal csak vásárlásnál lehet igénybe venni a hitelt. Ha biztosításra is használhatnánk a hitelfunkciót, akkor onnantól nem lenne tétje a játéknak. Senki nem vigyázna annyira, a hajójára.
-
duvi
nagyúr
"Apropó abban az esetben ha a hajód megsemmisülése pillanatában nincs elég credited a biztosítást kifizetni akkor buktad a hajót?! Vagyis később nincs lehetőség kipengetni a pénzt ha mondjuk egy kisebb hajóval megkerested a biztosítás árát?"
- Ebben az estben buktad a hajót és a rakományt
. Ilyenkor csak egy kezdő Sidewindert kapsz. Ezért is írja ki a program, hogy mennyi az aktuális biztosítása a hajónknak. (jobb oldali panelen a Rebuy Cost)
-
rtitusz
őstag
Az durva üzemanyagköltség! Nekem T6-om van, és 104 tonna rakományt tudok vele vinni, mert a pajzsot fel nem áldozom. Úgy érzem, hogy az üzemanyagköltség nem teljesen arányos.
Mármint nem hiszem, hogy a T9 45x több árut lenne képes szállítani.
Van köztes rendszer, ha két extra megállóval, tehát három ugrással teszem meg, akkor csak 800 kredit körül van az üzemanyagköltség, viszont akkor egy forduló nem ~7 perc, hanem 15. Az idő meg pénz.
-
rtitusz
őstag
Én a SOL-tól kb 30 fényévre kereskedek, és tonnánként oda 1350 a haszon, vissza 850, tehát összesen kb 2200cr/t/út. két rendszer között kb 17 fényév a távolság, amit egy ugrással meg tudodk tenni. Üzemanyagra körönknét elmegy 2*1300 kredit, de lusta vagyok fuel scoopot használni, meg inkább van még 4 tonna cargóm.
-
baphomet
senior tag
"Tény, hogy a Luxury Traderekkel való kereskedés nem növeli a Rankot, de nagy előnye, hogy körönként csak egyszer kell dokkolni."
A leszállított áru segítségével bezzeg aztán lehet dokkolni többször is, hosszasan.
Lesz még itt pislogás, mikor eljő a számonkérés ideje, hogy kik segítették a töménytelen mennyiségű kis kék pirula, lelketlen szállításával, felállítani a ... thargoid inváziós haderőt.
-
rtitusz
őstag
Erről van szó!
A Viperem ér kb 3 Milliót, és már ennél többet nem lehet rákölteni, mert nem elég a szufla. Fejvadász küldetésekkel megnézem, hogy mikor szed valaki össze Viperrel egy Pithonra valót, főleg az utolsó nerfelés után. Jó lenne, ha lehetne fejlődni bizonyos játékstíluson belül. Jelenleg Vipernél feljebb lépni csak akkor lehet, ha beleveted magad a kereskedésbe. A másik, hogy lehetnének olyan lehetőségek, melyek jóval többet fialnak 150-190 ezer kreditnél (fejvadász küldik), persze sokkal nehezebbek, és csak nagyobb hajókkal megoldhatók. A fejvadászság egy Viper esetében még jó pénzkeresetre, de egy Pithonnal vagy Anacondával vadászva 200e kredit nem oszt, nem szoroz.
-
Local
csendes tag
-
rtitusz
őstag
szerk: duvi megelőzött, de aztért meghagyom a hozzászólást.
Volt, hogy két gyengébb SCB-et használtam, melyek egyenként nem tudták volna visszatölteni a pajzsomat, azonban együtt igen. Ha külön akarod használni, akkor vagy külön fire groupra rakd, és úgy használd őket, vagy legyen deaktiválva az egyik modul, míg a másikban van még szufla, így csak egy működik egyszerre.
-
duvi
nagyúr
Én úgy használok két SCB-ot, hogy két külön firegroupba van téve a két bank. A másodlagos tűzgombra van configolva a használatuk. Az elsődleges tűzgombon mindkét groupban a 4db MC van. Amikor kifogy az egyik SCB, csak átváltok a következő firegropura amiben a másik modul van.
-
duvi
nagyúr
Egy kolléga futott bele az alábbi jelenségbe és keressük az okát. Eddig egy tipp merült fel, ami AMD vga driverhibára utal.
-
zso79
őstag
Itt a hivatalos válasz a collision bug miatt felrobbant hajók tulajdonosainak
"We will provide an automatic credits reimbursement for people who died by crashing and paid the insurance fee. This will be calculated from deaths by crashing after 1.1 was released until 1.1.02 is released.
Michael"
-
baphomet
senior tag
Dettó, Type7-el ugyanez. Így csak másfél milla bukta, de olvasva a Te veszteségedet, a káröröm enyhíti az enyémet.
Bugnak tűnik a dolog a számomra, mert fél órával később meg az állomásról kifelé burst-tölve belerongyoltam egy NPC hajóba (nem figyeltem igazán, de legalább Asp méretű volt) és még a pajzsom se ment le teljesen. -
duvi
nagyúr
A felső vékony üzemanyagcsík, supercruise és normál sebességnél fogy, viszonylag lassan. Ha a vékony fogy el, akkor semmi baj nincs, mert az alatta lévő vastagabból fog átszivattyúzni és ilyenkor újra feltöltődik. Ezt hosszú SC repüléseknél lehet kitapasztalni. Akkor van baj, ha az alsó vastag elfogy, mert akkor már nem fogsz tudni másik rendszerbe elugrani. Ilyenkor rendszeren belül addig tudsz még SC-ben repülni, amíg a vékony is kifogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest