- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Simán lehetett bug eredménye a gyors pusztulásod, de bizony a fullra moddolt fegyverek ennyivel erősebbek, és az NPC-nek velünk ellentétben nem kell hónapig melózni érte. Mikor majd mi is level 5-ös modokkal szaladgálunk, akkor térnek vissza a régi szép idők. Viszont szerintem épp ezekben a percekben telepítik a szerver oldali updatet, ami után már az AI is leginkább standard felszerelésben szaladgál, és elég kevés lesz belőlük a tápos csirke. Szerencsére azonban csak a felszerelésből engednek, az IQ, ügyesség és a taktika marad a régiben.
-
baphomet
senior tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Elite Dangerous vs Cookie Clicker? Melyiket szeressük?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kevésbé cinikusan:
A 2.1-ben órákat töltöttem már harccal, kizárólag Comp. Beacon-ben, HazRes-ben és HiCZ-ben. Eddig még nem tudott egyetlen NPC-sem elpusztítani. Megizzasztani, megizzasztottak rendesen, szó se róla.
Azzal egy picit talán túltolták a dolgot, hogy a sokkal okosabb AI ráadásul még moddolt A++-os hajókban is ül, ezen már ma változtatnak. Az NPC fegyver bugokat bőszen javítják, nem kell heteket sem várni.
A többivel szerintem nincs nagy baj, de adaptálódni kell a megváltozott kihíváshoz.
Kereskedés: kötelezően pajzs, chaff, PDT, aknák (elvileg már nem szart érnek), maradjunk high sec. rendszerekben, ahol gyorsabban és több zsaru érkezik megsegíteni.
Küldetések: figyelembe kell venni, hogy a küldetés szintjének megfelelő zaklatókat kapunk.
Harc: az alacsony rangú NPC-k gyengébbek, míg a magasabb rangúak erősebbek lettek, mint a 2.0-ban. Ha nem bírunk a dangerous és elite NPC-kel egy HazRESben, akkor le nyelni a büszkeségünket és elballagni egy normál, vagy low RESbe, ahol alacsonyabb rangúak röpködnek. Ki-ki magának be tudja lőni ezzel a nehézségi szintet.Egy szopó van: a random interdictelők szintjét a miénkhez igazítja a játék. Ha valaki korábban zéró tehetséggel, de végtelen kitartással felküzdötte magát magas harci rangra az eddig lehetséges agyaggalamb lövészettel, az bizony így járt.

-
baphomet
senior tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Az én szerény véleményem:
PvP-re és/vagy ha SCB-ket is használunk, akkor jobb normál, vagy prismatic pajzs és minél több booster. PvE-ben, ahol sokkal inkább mi diktáljuk a harc feltételeit, elég lehet a bi-vawe is.A bi-wave jobb még:
- hull tank konfigurációknál, tart amíg tart, addig se a hajótest károsodik, ha meg lement, legalább gyorsabban felépül.
- kinetic fegyvereket használó konfigurációknál, ahol nem kell 2 pipnél több a fegyverekre és így folyamatosan 3-4 pip lehet a pajzsonEgy valamit ne felejtsünk el. Amikor a pajzs erejéről beszélünk az igazából a pajzs kapacitása. Tök mindegy, hogy 1000MJ-os a pajzsunk, vagy csak 200, amíg fenn van addig ugyanúgy védi a nemesebb szerveinket. A lényeg hogy fent legyen, hogy ezt SCB-kkel, vagy a elmenekülve és bi-wave gyorsabb feltöltődési rátáját kihasználva oldjuk meg, az már egyéni preferencia kérdése csak.
-
duvi
nagyúr
válasz
rexsimus
üzenetére
Nem adják ingyen, csak megvásárolni lehet, 437.930 CR-ért (azoknak, akik rendelkeznek az alapjátékkal és a Horizonsal is). Nincs egyedi beszerzési rendszer/állomás meghatározva. Ahol nagyobb hajókínálat van (ahogy brd kolléga is írta, Hi-Tech rendszerekben), ott valószínűleg nagyobb eséllyel kapható. Konkrét példa játékosoktól: Bhritzameno system, Feyman Terminal. Azt viszont nem tudom, hogy ennél a hajónál is működik-e a "kínai kedvezmény"?
-
LacStein
csendes tag
válasz
rexsimus
üzenetére
20/5 (TV overlap) Invitel VDSL, g-re korlátozott WiFi-n. Nem tapasztalok belépési problémákat. Nem trükköztem semmi portforwarddal, az upnp rejtelmeivel még nem kellett küzdenem. Még a tartalék 10/0,5 ADSL-en, szintén WiFin is csak 2x dobott ki connect hibával. Nem bizonyosodott be, hogy a modem vagy a sebesség lett volna a hunyó, 1-2 perc múlva rendbe jött. Pingelni tudtam kifelé, inkább szerver hibára gyanakodtam.
-
kiskuplung
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Én 30 Mbites T-home-ossal, de szerintem a problémáknak semmi köze ehhez.
Teljesen nonszensz, hogy van egy játék amivel 1 hónapig játszol aztán egyszer csak soha többet nem akar csatlakozni, amíg ki nem cserélsz a launcher konfigurációs XML-jében egy sort.
Erre szerintem a mai felhasználók nagy része képtelen. Ja, és persze ezt a kis infócskát is Steam-es community oldalakról, meg reddit-ről kell megtudni, mert a hivatalos FAQ is még mindig UPnP-vel való bohóckodást emleget, holott a problémának ehhez semmi köze. Portforwarding se segít.
Csak ez :
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=220326&page=2&p=3381228&viewfull=1#post3381228 -
orientcx
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Nem tudom, ez segít-e, de egy próbát megér. Nekem 4 különböző hdd-n három különböző rendszer van. Alapból a win8.1/64-et használom, de van egy független másik win8-am, egy win7, és egy win 10 is. És ha olyan helyzet áll elő, mint most veled, remekül lehet szűrni a probléma jellegét.(pl ha másik rendszerrel megy, akkor nem hardware gond van, ha másik ugyanolyan rendszerrel is, akkor vagy telepítés, vagy driver gond van, stb)
Ha van lehetőséged, próbáld meg egy másik rendszerrel, esetleg egy barátod gépén.
Ha ott sem megy, akkor ne is kísérletezz tovább, mert akkor arról van szó, hogy végre működik az átkom minden birodalmi alattvalóra, amire egy vén Dogoneja-i sámán tanított két felesért a "4 vidám májzsugor" nevű vendéglátóipari egységben

-
Sylc
senior tag
-
kiskuplung
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Szia!
Én 2 napja szívok ezzel, hogy hol megy, hol nem megy.
Ma meguntam, és jobban utánajártam. A megoldást végül itt találtam meg:https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=220326&page=2
I changed in EDLaunch.exe.config (please make a backup of the file before changing something) the following:
Search the lines:
<supportedRuntime version="v2.0.50727"/>
<supportedRuntime version="v4.0"/>I deleted the first line to only have the second line left
<supportedRuntime version="v4.0"/>If you only have the line with "v2.0.50727" change this value to "v4.0"
-
orientcx
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
"És az aszteroidák is agresszívabbak... /mindenki tudja kire gondolok/"
-
Még hogy mindenki. Nekem például fogalmam sincs.

De ha már az aszteroidáknál tartunk, tegnap kifogtam egy hihetetlenül béna napot(bár egyesek szerint csak ilyen napjaim vannak
) Volt olyan, hogy még egy Anakondának is mellé tudtam lőni a cannonokkal kb 7 centiről, egy nyomi kis Eagle-t a harmadik próbálkozásra sem tudtam legázolni, meg csupa ilyenek. De maradjunk az aszteroidáknál. Azt mindenki tudja, hogy az 1.4 óta az npc-k gyak mint a flippergolyók verődnek az egyik kavicstól a másikig(tán mégsem kellett volna pilóta oktatónak állnom?
), egyszer fel is teszek egy összeállítást a bravúrosabb manőverekből, de most én is felelevenítettem régi pazar koreográfiáimat a témában, és ezzel a kis közös produkcióval kedveskedtünk a hazRES népes közönségének(szigorúan csak a 18+ pilótáknak! és csak remélni tudom, hogy az a Gunship nőstény volt, különben vihetem az Assault ship-emet a szivárványos felvonulásokra
) -
orientcx
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Nekem is kellett művigyorral a képemen császári makimajmoknak hajbókolnom a serf(őző) rangért, hogy aztán kapjak cserébe egy rút felmosóvödröt.

Ja, hogy a "Chief Petty Officer " 3x annyi hajbók, mint a serf? De hát ti, birodalmiak már igazán tudhatnátok, hogy ezt mi, a Fed ludas Matyik mindig így szokták Döbrögiékkel
-
-
baphomet - Jó, jó, de psszt, ezek a Braben-féle nerf brigádok mindenhol ott ólálkodnak, hogy inkább kényeztetnék orálisan a kecskéjüket
-
Necc
addikt
válasz
rexsimus
üzenetére
Mass lockban nincs logika, inkabb csak taktikai tulajdonsagot probalnak ezzel elerni. Ellenkezo esetben vicces lenne, ha egy T9-el mass lockolnek mindenkit.

-
Sylc
senior tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Mass lockhoz tobb dolog kell, ebbol a legfontosabb, hogy pl a menekulo Viper-t utol is erd, hiaba 17es a Python, ha 200-al docog, mig a Clipper ott van ML tavolsagban vegig.
Igen a Python / Anaconda siman elugrik mellole, de jellemzoen ezek nem akarnak menekulni egy Clipper elol.
A sajat szempontjaim viszont kizarolag a kalozkodas elosegito nezopontok, harcra egy FDL / FAS jobb, a Python es Anaconda mas stilusu harcmodorhz idealis vasak.
-
orientcx
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
" de nem számoltam vele, hogy Rail Gunja van, és egy lövésből leszedte a pajzsomat"
-
De én nem is azon csodálkoztam elsősorban, hogy két lövésből levakarták a pajzsomat,(bár ez már önmagában is vicces), hanem hogy egy db ellenséges hajó sincs a radaron!(video) Próbáltam a semleges hajók mozgását is visszakövetni a videón, de sztem egyikőjük sem felém tart. És a két ominózus lövés után ott forgolódtam, hogy vajon melyikőjük lőhetett, de mindegyik csak úszkált ott bambán, mint az aranyhalak az akváriumban. Márpedig(normális játékmenet esetén) ha valaki beléd köt, akkor a radaron pirosra vált, és két lövés után nem fejezi be a csörtét, mondván, hogy ő a maga sajátos módján csak üdvözölni akart, és ezen okból kifolyólag veregette meg a vállamat(2x).
Úgyhogy továbbra sem értem, mi történt
-
-
tikshow - "Nem lehet, hogy bugos, hogy a Diamondback?"
-
Elvileg csak bug lehet ez az eset is, mert az a DBE láthatóan wanted, ráadásul még KWS-el is végigdaráltam, mielőtt az első kokit kiosztottam neki(tehát még az sem lehet, hogy nem azonosítottam a pofonok előtt). Arról meg nem is beszélve, hogy kitudja hányszor lőttem már bele gond nélkül, mikor a 101-edik találat után egyszer csak úgy dönt a program, hogy legyek wanted. Hacsak nincs valami külön szabály, amiről nem tudok, mittomén "DBE vadászat esetén nappal szemben max 100 lövés engedélyezett", vagy valami ilyesmi
-
-
nubreed - "És a HRES -ek? Ott sokkal intenzívebb a dolog elvileg"
-
A HRES-nél még durvább a hazardous RES. De akármilyen is az az aszteroidamező, a RES-ek pénzkeresésre valók, a CZ-k meg elsősorban rank húzásra(bár ott sem társadalmi munkában billenti farba az ember a konkurenciát)
Ez utóbbira annak idején magam is csak nehezen jöttem rá -
rtitusz
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Nekem december óta működik a TM hotas x, tescos 8-ezres vétel volt, eddig hibátlan, bár mostanában kicsit elkezdett kotyogni pár gomb. De a játékban meg benne van már vagy 1000 órám az tuti, tehát kapott a joy rendesen.

kozi71, én megpakoltam annyi üzemanyaggal, hogy ne kelljen megállni félúton tankolni. Biztonságosabb így, meg gyorsabb is. Igaz Python.
-
VitoSagi
tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Nekem is volt kalandom 3 Viperrel tegnap. Az utolsó már elszaladt inkább, de jól jött a hull erősítése amit eszközöltem amíg az első kettő elfogyott. Határozottan izgi a csempészet most, inkább viszek kevesebb holmit magammal, de fegyverzet és védelem kell legyen. A csempész Asp amivel dolgozok 80T kapacitású, mellette erős védelmi fegyverzet. Így még egy PvE Anaconda esetében sem jövök zavarba...

-
-
Necc
addikt
válasz
rexsimus
üzenetére
A chaffok apro viragokat szornanak a hajo kore, a canon hogolyot lone, a minigun rozsavirag szirmokaat lovellne, a beam laser szines partikonfettit dobna a hajora, a burst es pulse lezerek minden lovese mas mas szinu lenne, a plasma canon vilagito disco gomboket lone ki az urbe, a point defense a raketa eltalalasakor azt hatalmas szetrobbano viragcsokorra alakitana, a pajzsot ero talaltkor a szokasos kek effekt helyett olyat latnal mint amikor a viz felszinere ontott olaj a szivarvany minden szineben torne a fenyt, az uzemanyag nem "fuel" lenne hanem "weed", ha pedig megis megsemmisulne a hajo, akkor szetrobbanas helyett az egesz CZ-t egy hatalmas szivarvany boritana be, amely meg SC-bol is lathato lenne 1000LS tavolsagon belul.
-
duvi
nagyúr
válasz
rexsimus
üzenetére
Pitya által feliratozott Powerplay videóban is benne van a megoldás. 1:45-től kezdődik a téged érintő rész. Akit érdekel a Powerplay, annak ajánlom figyelmébe az alábbi négy, feliratozott training videót.
-
duvi
nagyúr
válasz
rexsimus
üzenetére
Én is (és még rengetegen, ahogy olvasgatom a fórumokat) így gondolom. A sima bétások is támogatók voltak, de mostantól ugyan az a besorolásuk, mint akik megjelenés után vették meg a játékot. Még egy nyamvadt béta hozzáférést sem adnak, ami pénzbe se kerülne nekik
Erkölcsileg lenullázták magukat, de ettől még nyugodtan fognak aludni. Csak a pénz számít... Ez nagyon jól látszik a lifetime csomag árán is. Induláskor 40 euróért adták, most 175 eurót kérnek érte
Persze így is megveszem a kieget (normált vagy bétásat), mert maga a játék jó és ennyiért is megéri az árát. -
-
duvi
nagyúr
válasz
rexsimus
üzenetére
- 10 fontért sehol
10 font kedvezményt adnak a kiegészítő árából. Az online storeban látható, háromféle Horizons csomag árából kell levonni a 10 fontot és így kapod meg a kedvezményes 30-40-120 fontos árakat. Ezt a kedvezményt csak fizetés közben fogják feltüntetni és csak azoknak adják meg, akik rendelkeznek már az alapjátékkal.
- Amennyiben valakinek CSAK a jelenlegi alapjáték kell (szerintem mostantól pénzkidobás ezt választani) , az 30 fontért megveheti, de erre nem jár a 10 fontos kedvezmény. -
duvi
nagyúr
válasz
rexsimus
üzenetére
- Repülhetünk a felszín közelében, sőt harcolni is lehet (akár wingekben) majd: "Wings can be used on the planet surface Co-operation."
- A bolygófelszíni járművekkel (SRV) lehet majd ugratni és manőverezni is. Főleg az alacsony gravitációjú bolygóknál: "Thrusters in each wheel will allow you to jump. On low gravity planets, jets will rotate round and force you on to floor for traction - to stop you floating away"
- Bolygófelszínen találhatunk ritka ásványokat, kalózbázisokat, lezuhant űrhajókat/roncsokat: "Planets will also have rare minerals, pirate bases, crashed ships."
- Minden hajó képes lesz SRV-t szállítani, de nem minden hajó tudja az összes típust tárolni.Többféle SRV típus lesz, különféle feladatokra specializálva.
- Bolygófelszíneken lesznek felszíni bázisok, ahol dokkolhatunk és kereskedhetünk is, vagy egyszerűen csak leszállunk: "Planets can have surface bases where you can dock and trade, or you can just choose to land in the middle of nowhere and drive about."
- Nem lehet leszállni minden légkör nélküli bolygón. Van ahova engedélyre lesz szükségünk (úgy mint most a permit köteles rendszereknél). Ezektől eltekintve bárhol leszállhatunk majd: "You can't land on every airless moon/planet - some are closed off and require a permit. Any other in the universe is available."Mivel elég gyenge az angolom, kérem, hogy javítsatok ki, ha valamit rosszul fordítottam!
-
rtitusz
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Egy £25-os árat éreznék maximum reálisnak régi tulajok számára, és új belépőknek meg mondjuk 40 a játék maga, 20 a kieg, ha egyszerre veszi, tehát 60-ért kap most akciósan egy csomagot. Mi meg a 25-ből kaptuk volna a -£10-ot, és mindenki boldog lenne, már ami a játékosokat illeti. És szerintem sokkal többen és könnyebb szívvel is ruháznának be rá. Ami nálam még kiborítja a bilit, hogy évente kiadnak majd ugyan ennyiért egy kiegészítőt. Értem, hogy kell a pénz, és nem előfizetéses a játék, de ha évente megveszem a legújabb kiegészítőt, akkor van egy 1200 forintos rejtett havidíjam, amit már csak puszta elvből sem vagyok hajlandó elfogadni.
-
rtitusz
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Amúgy az egész közösség (reddit, FD fórum) felrobbant az árazás miatt. Kifizettem 50 eurót a játékért. Most megveszem 40-ért a kiegészítőt, akkor már 90-et kifizettem. Aki viszont most veszi meg, az 50-ért megússza az egészet. Ezt a logikát követve, lerakom 4 évre a játékot, és 4 év múlva 4 kiegészítővel együtt 50-ért megveszem az egészet, és jól jártam. Ez egy nagyon elbaszott egy árazás.
-
Urby66
aktív tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Lehúzás, igen. De ha belegondolsz, eddig tényleg folyamatosan kaptunk olyan tartalmakat ingyen amiért más cégek simán pénzt kérnek. Továbbá az állandó online kapcsolat miatt is kell egy csapatot és egy komoly eszközparkot müködtetni, amit pl. egy Warcraft esetén a havidíjból fedeznek, ez meg ugye itt nincs. És lehúzás, mert a Frontier egy mocskos profitorientált cég ami abból tartja el az alkalmazottait, hogy játékokkal húz le minket.
Szóval ha tényleg annyira jó vagy újszerű lesz simán beruházok rá!
Más kérdés, hogy egyes szomszédos országokban nem annyira gáz kiadni 40EUR-t ezért, mert ott 3x többet keresnek mint a határ innenső oldalán. De ezt hagyjuk mert messzire visz a topic témájától... -
feldeci
tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Szerintem a Clipper / Python az kb egy osztály, a Clipper azért kerül annyiba, amennyibe mert rank kell hozzá, felszerelni már ugyanúgy 100 millió fölött / körül jársz, ahogy a Python esetében. De igen, nekem is az 5 - 50millió közötti részben hiányoznak hajók, ott kb a Type 7 van egyedüliként.
(#13356) warcat
Ugyanerre jutottam, alszom még rá párat de kegyetlenül túl van árazva most a lifetime, mégha megkapod is ugyanazt mintha anno backer lettél volna, full jövőbeni beta accessel (kivéve gondolom backer permitek és insurance kedvezmény).
-
VitoSagi
tag
válasz
rexsimus
üzenetére
rexsimus : SSL mint logó vagy mire érted ezt? Szerintem tök jó terveket lehetne rá készíteni, nagy frakciók stílusában mondjuk...
Duvi: Ne érts félre, nem kritizálni akartam Pitya munkáját, nekem nagyon tetszik, marha jó kis sztorit szösszentett! Érthető, ha nincs tisztában a CMDR nevekkel, a legtöbbünk egyébként teljesen mást használ, mint itt a fórumon (én sem bírom követni). Csak kell majd egy lista vagy valami hasonló és lektor(ok), hogy megfelelően illeszkedjen a játék belső világához is.
-
VitoSagi
tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Hol van angolul? Én eddig csak a magyar sztorit láttam. Egyébként a fordítás nem lesz kicsi feladat ha mindig ilyen terjedelmes lesz a történet amit publikálni kívánunk. Tudom, ez afféle bemutatkozás is egyben a Frontier Dev felé, de javaslom törekedjünk GalNet léptékben is kezelhető közleményekre és híradásokra magunkról. Pláne, hogy sokunk elboldogul az angol nyelvvel így-úgy, de egyikőnk sem egy Hemingway alighanem, szóval ezt angol anyanyelvűek számára minőségben lefordítani nem egyszerű. Legalábbis nekem, bocs ha csak én vagyok tulok...

Távlatokra tekintve, felmerült, hogy később talán lesz lehetőség saját jelvényeket, emblémákat is feltenni a hajókra, a készítők nem zárták ki. Talán majd a grafikus vénával rendelkező párttársak erre is dobhatnának fel terveket, nem sürgős, de elfér a fiókban egy logó, amit bármikor felhasználhatunk a jövőben.
Ja és most vettem észre, hogy orientcx kolléga a fórumos néven van említve a sztoriban, a játékon belül viszont más a CMDR neve (Slink Spirit ha jól sejtem). Talán törekedjünk a CMDR nevekre inkább szerintem.
-
RichieTri
senior tag
-
orientcx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd amikor az atmoszférában kell repülni akkor lesz értelme.

Majd párezer LY és jópár hét után fogsz igazán 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem baj, így pont jól jött ki, vártam a csodát.

) Volt olyan, hogy még egy Anakondának is mellé tudtam lőni a cannonokkal kb 7 centiről, egy nyomi kis Eagle-t a harmadik próbálkozásra sem tudtam legázolni, meg csupa ilyenek. De maradjunk az aszteroidáknál. Azt mindenki tudja, hogy az 1.4 óta az npc-k gyak mint a flippergolyók verődnek az egyik kavicstól a másikig(tán mégsem kellett volna pilóta oktatónak állnom?
), egyszer fel is teszek egy összeállítást a bravúrosabb manőverekből, de most én is felelevenítettem régi pazar koreográfiáimat a témában, és