- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
Htibimor #31043 üzenetére
Veszel egy utasszállítót, amibe sok kabin befér.
Elmész Quince-be és leszállsz a Jeffries High állomásra (vagy odarepülsz egy gyors ASP-vel és odatranszferálod a full fittes Belugát)
Felveszed azokat a küldetéseket, amik Gaylen's Ascension-re vagy Quince Visitor Beacon-höz szólnak.
Open-solo váltogatás, hogy tele legyen a hajód.
Becélzod New Americát, és elrepülsz Gaylen's Ascension-höz.
Kilépsz supercruiseból, befogod a bóját, megvárod míg beszkenneli.
Erre az ÖSSZES mission sikeres lesz, és már mehetsz is vissza JeffriesHigh-hoz.Most próbálgattam,úgy vettem észre akkor jársz a legjobban, ha teletömöd first class cabinokkal a Belugát. Luxurys küldetést alig ad, kisebbeket meg bele tudsz ültetni a first classba is.
Ja és figyelj rá, hogy maradjon modulhely cargora, mert néhány küldetést csak akkor tudsz leadni, ha van hova rakni a jutalmat. Ezeket egyből el is adhatod.
Az igazán bátrak pajzsot is leszedik és oda is kabint raknak.
És óvatosan, mert ezek körözött utasok, ne engedd, hogy leszkenneljenek, amikor visszatérsz. -
Cooper911
senior tag
válasz
Htibimor #30812 üzenetére
Az options/controls menüben a vége felé van egy camera suite és egy free camera rész ott lehet minden billentyűt beállítani. Ahogy én tapasztalom külső nézetben semmilyen hud infót nem látsz a hajóról.
Amit a videón látthattál az a multicrew amikor pl a lövész látja kivülről a hajót és akkor neki ki vannak irva bizonyos infók. -
sensor060
aktív tag
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-
to.ca
tag
válasz
Htibimor #30496 üzenetére
Külső nézet: Classified Camera Toggle, alapértelmezetten [Left CTRL]+[Left ALT]+[SPACE]
Semmit nem tudsz csinálni, csak a QWERASDF gombokkal a hajó irányításához hasonlóan mozgatni a kamerát bizonyos (szűk) határok között. Ezért csak olyan helyen szabad használni, ahol teljes biztonságban vagy.
A kameramozgás korlátait kijátszhatod úgy, hogy átszállsz a vadászba, vagy (felszínen) az srv-be, és abból lépsz a külső nézetbe, miután kedved szerinti pozícióba álltál a járművel. -
nubreed
veterán
válasz
Htibimor #30387 üzenetére
De van, le is írtam: [link]
Nagyon sok óra még így is, az utolsó 3 szint iszonyú lassan fog menni, a Post Captain szinten +.40% egy medium reput adó küldi.
Ez a módszer csak a 2.3 -ig fog működni, mert a 2.3 -ban ez durván meg lesz nerfelve, pl. skimmer küldetésből maximum csak 3-at tudsz majd össze stackelni. -
nubreed
veterán
válasz
Htibimor #22585 üzenetére
Akkor nem én vagyok az egyetlen, akit nem érdekel a Horizons. Ezt jó tudni.
Mondjuk én picit játszottam vele, mármint leszálltam bolygókra meg ilyesmi, de hát tök érdektelen az egész.
Tudom csúnya dolog a konkurenciáról beszélni, de tegnap nézegettem Star Citizen gameplay videokat, az a játék még így alfa állapotban is nagyobb móka szerintem mint az ED. Csúnya ezt kimondani, de ez van. -
pcnet
addikt
válasz
Htibimor #16925 üzenetére
Ahogy Cooper911 kolléga írja, részletesebb infót ad, több pénzért. Felszínt és összetételt is scannel, viszont ha csak ugrások alkalmával scannelnél, akkor erre nincs szükséged, mert surface használatához ki kell választanod a scannelni kívánt objektumot és meg is kell közelítened. Időigényes.
-
warcat
veterán
válasz
Htibimor #16437 üzenetére
Most fejeztem be egy teljes terítést "prémium" trágyaszállítóként a korábban említett 400t Anacondával,küldikból volt kb 280 tonna biowaste,100 hydrogen fuel meg a többi csempészáru.
Almagest-ből szállítok,mert csak. (reasons)
Odaút+küldifelvétel+visszaút kb 4 óra 30 perc volt,a haszon 83 millió kredit
(1 387m -> 1 470m)Ez még mindig elég komoly órabér,az esetek többségében earthlike körüli állomásra küldenek (szép a kilátás),
Hecate-t imádják, ott majdnem 20 küldit adtam le az egyetlen állomáson,és van a dolognak egy komoly iróniája (prémium trágya lehet ez a javából,ráadásul mindenki el akarja lopni,jött egy federal gunship + anaconda kombó is wtf, kész röhej)
Közben járod a galaxist,nekedugranak,én a másik monitoron filmet/sorozatot néztem, összességében jól szórakoztam -
baphomet
senior tag
válasz
Htibimor #16285 üzenetére
Arról már szóltak előre, hogy a 10Cr bug csak az 1.5-ben lesz (talán) javítva.
Két megoldás van addig:
- Nem is bug, feature. Végül is valahol ez egy szimulátor, ezért ezzel szimulálják, hogy az állomáson 10Cr-ért lemossák a szélvédődet ... ahányszor csak akarod.
- Az 1.5-ig csak olyan outpostokra szállsz le, ahol egyébként sincs javítás. -
_Kondor_
tag
válasz
Htibimor #16135 üzenetére
Szerintem inkább az lehet a háttérben, hogy véget ért Takura Legion és Sirius Corp. közötti háború Takurában.
A rendszer security level-je LOW-ból HIGH-ba változott így visszaesett az illegal küldik száma.Korábban néztem a többi távoli kolóniát ott alig akartak adni csempész küldit, ugyanaz volt a helyzet mint most Takurában.
Vagy tévedek.
-
gigafun
senior tag
-
kozi71
senior tag
válasz
Htibimor #15872 üzenetére
Szóval scoope nélkül indulj a Diaguandri - Ray getaway -ról, innen pontosan tíz ugrás azzal a ASP-vel a Takurua.
Amint felveszed a cumókat, nézd meg melyik van a legközelebb Takurua-hoz, ha több mint 10-12 ugrás, akkor menj vissza Ray getaway-ra. Ott tankolsz, majd kezdődhet a terítés. -
kozi71
senior tag
válasz
Htibimor #15872 üzenetére
Nem kell mert indulás előtt tankolok, mindig egy helyen. Onnan pont tíz ugrásra van a felvevő hely. Majd miután elindulok visszafelé általában belefér ebbe a mennyiségbe az első cél. Ha nem, akkor megállok ott ahonnan elején elindultam. Az a tankolás meg már elég az összes árú széthordására.
Elején használtam igazad van. De rájöttem nincs rá szükség, a hely meg jól jön másra.Cunir : De!
Többieknek válaszolok. Csak közben dolgozom. Szegény én.
-
kozi71
senior tag
válasz
Htibimor #15867 üzenetére
Senki sem mondta, hogy könnyű.
Viszont nagyon szórakoztató. Végül is ez a játék célja. A kamionozással sem volt gondom. De túl monoton, éppen azért mert nem volt benne izgalom.
Egy út során engem átlag háromszor kapnak ki. De volt már olyan, hogy egy helyi rendőr négyszer egymás után, ez kicsit tényleg frusztráló, de ha nem lősz rá el fogsz tudni lépni tőle. Büntetés sem lesz nagy. Persze mindig a célállomás felé kell haladni, nem kell leállni harcolni. Más dolog ha wanted az ellenség, akkor én is kiállok vele. Megvárom miként alakul a harc, ha jól állok akkor kilövöm, ha nem akkor innen is lécelek tovább. Itt nem a harcon van a lényeg hanem a csempészésen. Leszállítani időre a cuccost. Az nagyon fontos, hogy csak olyan árút vegyél fel amire biztos marad időd. Én folyton attól parázok, hogy pont akkor jön szerver leállás mikor tele a rakterem. Egyszer ez is megtörtént már. Viszont másnap reggel még minden csomag meg volt, mert idő keretbe belefért. Ezért is tértem vissza ASP-re, kisebb ugyan a raktere, viszont cserébe gyorsabb hajó, kisebb a bukás lehetősége.
Szóval itt a gyorsaság számít főleg. -
orientcx
őstag
válasz
Htibimor #15796 üzenetére
"egy rakás fuvarnál kicsúsztam az időből. Ilyenkor mi van?"
-
Hogyhogy ilyenkor mi van? Ilyenkor durci van. Meg csökkenő szimpátia. Meg érvénytelenítik a helyi kuplerájokba szóló kuponjaidat. Meg kevesebben hívnak meg magukhoz vacsorára(úgyhogy ha legközelebb arra jársz, jobb ha csomagolsz magadnak uzsit)
És ne hagyd, hogy ezek a gonosz PH fórumos pernahajderek az újrakezdéseddel szívják a véred! Egyrészt mert ez az én dolgom, másrészt meg mond meg nekik, hogy hatodszorra-nyolcadszorra már sokkal jobban fog menni(tényleg, erre nincs valami kategória, hogy mit tudom én, Elite restarter, vagy ilyesmi?)
-
VitoSagi
tag
válasz
Htibimor #15791 üzenetére
Én Cobrával nyomtam tegnap egy kört és engem is vegzáltak rendesen. Hát valami rizikó kell legyen ekkora profit mellett. Én 2 heat sinket vittem magammal. Amikor kiszedtek egyet elnyomtam és boost. Ja ID submit kötelező, akkor 1-2 boost alatt el lehet lépni. Mire beértem az első állomásra még maradt pont 1 heat sinkem is így megúsztam a scant is. 2 óra alatt 14 millió és jól szórakoztam, holnap meló után futok még 1 kört.
-
gigafun
senior tag
válasz
Htibimor #15788 üzenetére
Ne izgulj a büntetés miatt. Csak egy hét múlva lesz belőle bounty, ráérsz akkor lelövetni magad.
Egyébként ha kiszednek, chaff-boost-boost-chaff-boost-boost-jump, és nem tudnak leszkennelni.De másodszor biztos könnyebb lesz megnyomni a gombot, ha mégsem tudsz zöldágra vergődi velük.
-
baphomet
senior tag
válasz
Htibimor #15717 üzenetére
(Zárójelben kérdem: nem tűnt fel az első képed bal felső sarkában Sirius Corporation felirat?
)
Az összes kinti állomáson ott van a Sirius Corp. A következő körben, mikor kimész befizetheted bármelyiken. Ha ez volt életed utolsó csempész köre, mert már túl gazdag vagy, akkor a Procyon rendszerben is ott vannak, sőt oda érdemes egyébként ellátogatni mindenkinek, aki allied-ra csempészte magát a Sirius Corp-pal, mert ott egy kisebb ünnepség keretében átnyújtják a belépőt a Sirius rendszerbe, ami egy tök átlagos hely egyébként, nincs ott semmi látnivaló.
-
baphomet
senior tag
válasz
Htibimor #15663 üzenetére
Van ilyesmi. A hosszú táv mellett bejött a hosszú időtartam is. Eddig a kalózvadász küldetések maximuma 9 volt (elite ranggal 12). Most már vannak olyanok, hogy lőj ki 24 kalózt 1 hét alatt. Ezek is jobban fizetnek, mint a régi típusú küldetések.
(#15661) [hun] warhea
Az utolsó dolog, amit csináltam volna, hogy USB3-ba dugom. Este ki is próbálom. Kösz a tippet!
-
baphomet
senior tag
válasz
Htibimor #15657 üzenetére
Amíg nem nerfelik, mert az irigy kamionosok nagyon hisztiznek amiatt, hogy van olyan tevékenység a játékban, ami többet hoz, mint az övék, és még élvezetesebb is valamivel. És persze ilyenkor az olyasmi nem számít, amivel korábban ők gazdagodtak meg, mint a korlátlan rare áruk, performance enhancers szállítás, statikus kereskedő utak, imp slave csempészet, torvalozás.
-
nubreed
veterán
válasz
Htibimor #15408 üzenetére
Tegnap mikor res-ben voltam, egy magam leszedtem egy Pythont, mert a bizontsági erők rá se hederítettek pont erre az egyre, ez a Python alig támadott vissza, csak ott szerencsétlenkedett, leszedtem a pajzsait és kilőttem, mindezt egy Cobrával. Valamit nagyon elcsesztek az AI-vel.
-
rtitusz
őstag
válasz
Htibimor #15330 üzenetére
Akkor végképp nem értem a kérdésed. Ha steamen van meg, akkor rányomsz a telepítésre a Steam kliensben, ha a Frontier oldaláról vetted, akkor bejelentkezel, a "My downloadable products" fül alatt megtalálod az ED launcher telepítőjét, azt felrakod, elindítod, bejelentkezel, és letölti magának a maradékot.
-
duvi
nagyúr
válasz
Htibimor #15238 üzenetére
A kontroller config file lementéséhez a teljes útvonal:
Először is kapcsoljátok be a hidden (rejtett) fileok mutatását egy filekezelőben (pl. Total Commander). Ezután válik láthatóvá a teljes útvonal:
C:\Users\felhasználónevetek\AppData\Local\Elite Dangerous\Options\Bindings\Custom.binds -
orientcx
őstag
válasz
Htibimor #15185 üzenetére
Köszönöm a gratulációkat(neked is, VitoSagi)
A kép már régebbi, és azóta költöttem is belőle, mert megint vettem egy FDL-t, de most sem érzem igazán a gépet. Na ide pl igencsak jól jönne, ha tudnám használni a fix lézereket, nem is beszélve az érkező Assault shipről. De majd novemberben ráugrom a témára. -
rtitusz
őstag
válasz
Htibimor #14902 üzenetére
Délután beugrottam 20 percre, alig volt valami a RES-ben, 300 ezer után abba is hagytam, 20 percért annyira nem rossz summa az az 5 misi.
Szerintem a befektetett munka/profit táblázatban vezető helyen lehetek.
Azumir?: Ha van Pythonod, miért nem azzal kereskedsz? Többet el tud vinni, mint a T7, le tud szállni outposton, és nem olyan lomha mint egy hegyomlás.
Duvi: Marine Equipment kifogyott, Power Generator van helyette, de még így is megvan 3600-3800cr/T/kör.
-
-
orientcx
őstag
válasz
Htibimor #14577 üzenetére
Ne a kufár elite címért gratulálj, hanem a felfedező elite rankért. Na az a nagy dolog(
). Harcolni mindenki harcol, előbb-utóbb mindenki elite lesz, és fokozottan igaz ez a kereskedésre is. Csak ne akard egy nap alatt összehozni az egészet. Időnként tolsz egy pár kört, és ha már nagyon meguntad, visszamész a helyi vendéglátóipari egységbe kiosztani egy pár jelentős pofont. Aztán legközelebb megint szatócskodsz, és megint pofozkodsz. És egyszer csak garantáltan kapod az üdvözlő képernyőt, hogy gratulálunk, commander, a galaktikus pilótaszövetség....bla-bla-bla(amely üdvözlet nekem járt volna, úgyhogy azonnal küld is tovább nekem
)
-
duvi
nagyúr
-
Sylc
senior tag
válasz
Htibimor #14405 üzenetére
A gazkaron van Flight / Combat / Misc gomb, azokra alapbol nem bindelsz semmit.
Ezek lesznek az ugynevezett Shift gombjaid.
Mikor bindeled a piros / zold / kek funkciokat, akkor ezt a gombot nyomod a masik melle (combat + fire nalam elrakja es eloveszi a fegyvert pl)
Leirva brutal bonyolult, de annyi a lenyeg, mikor combat funkciot akarsz, akkor nyomod a 2. gombot melle, igy az alapbol elore hatra valtogat az osszes target kozulbol lesz ellenseg valtasa (mig a funkcio gomb nem valtozik, csak a hatas) igy el lehet erni 30+ funkciot a 12 gombos hotassal.
-
rtitusz
őstag
válasz
Htibimor #14381 üzenetére
Mondjuk most felraktam a Reshade-et, és az bizony képes kiakasztani az állomáson dokkolva 45fps-em, míg nélküle 60, igaz 4K-t számol.
Csináltam pár Reshade összehasonlító képet: http://imgur.com/a/1bdhX#0
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
Htibimor #14240 üzenetére
Szerintem a Federal Dropshiphez képest egész jó hajó a Gunship. Önmagában nézve egy terhes víziló
Nagyon lassú (188/309 maxos thrusterrel) és nehezen fordul. Brutális mennyiségű (1L+4M+2S) fegyverzetet lehet rápakolni, de sokat kell legózni, hogy olyan konfigot állítsunk össze, amit elbír a PP. Ráadásul elég gyorsan túlmelegszik, ha többségében energiafegyvereket használunk. 7db pulse lézert nem is lehet értelmesen használni. Viszont a HP-ok elhelyezése (ahogy orientcx kolléga is írta) nagyon jól sikerült
A sok fegyvert az internal modulok rovásárka kaptuk. Kettővel kevesebb internal modulja van mint a Dropshipnek, ezért szállításra nem igazán jó. A pajzzsal nem lesz gondunk. Max 3db A0 SB és 2 SCB fér fel rá, hogy még működőképes maradjon. Egy combat Gunshipnek Kb.13-as ugrótávolsága van, ami nem valami combos érték. Nagyon sok fog múlni a végleges árán. Az biztos, hogy használhatóbb mint a Dropship, de nekem a lomhasága akkor is nagyon súlyos ellenérv marad.
-
duvi
nagyúr
válasz
Htibimor #14209 üzenetére
Arról volt szó, hogy jönnek új (régi) fegyverek az alapjátékba is. Viszont a mostani 1.4-es bétában nem láttam új fegyver vagy internal modulokat
Lehetséges, hogy csak az 1.5-el vagy az év végi kiegészítővel kapjuk meg ezeket.
(#14208) rtitusz
Új tartalomhoz újformarank dukálSzerintem az hogy a három fő rank mellé került a CQQ rankja, azt sugallja, hogy a fejlesztők elég komoly szerepet szánnak a jövőben, ennek a tartalmi résznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest