- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
"szegeny FEDeseknek meg marad a sok satnya nyana
"
-
Szerintem ezt a témát már megtárgyaltuk (#20505) - konklúzió a kép alatt
Bocsi, utálom ismételgetni magam, de mit csináljak, ha egyszer olyan zseniális vagyok! -
grHawk
aktív tag
Ha a youtube partnerprogram keretein belül találtak rád, vállalj akármit, semmit nem köthetnek meg, és még vagy tucatnyi ilyen ajánlatot fogadhatsz el párhuzamosan, ellenben azt is tudnod kell, hogy nem te vagy nekik az egyetlen, sőt, így bármi féle igényed, kapcsolatteremtésed várakozási ideje felérhet egy átlag játék support reakció idejével. De ezek csak abban az esetben igazak, ha YouTube partnerprogramról beszélünk.
Ez egyébként a befutott youtubeosok pénzhezjutásának legfőbb módja, hiszen - révén 10-15 ilyen szponzor támogatja őket minimális összegért - akár 300-400 ezer forintnyi összeget is jelenthet.
Szerk.: anno mikor youtubeoztam 3 ilyen partnerem volt, kb. 30 rugót kaptam, 2 hónapig tartott, mert abbahagytam
nem köteleztek és nem is kötelezhetnek semmire, ha abbahagyod, csak kilépsz a partnerprogramból. Fuss fel, fogadj el minél többet, ha ügyesen haladsz, jövőre már nem kell melóba járnod
-
orientcx
őstag
Azért tizediknek még egy + érv eszembe jutott:
hitves/élettárs/szerető/barátnő/egyéb partner/nagyon kockáknál esetleg anyuka:
- Már megint csak játszol, ahelyett, hogy végre felemelnéd a se***, és levinnéd a szemetet/kiporszívóznál/lemennél a közértbe/megcsinálnád végre azt a rohadt kilincset/stb
mire a válaszod:
- szívecském, kérlek ne zavarj, dolgozom...
-
Én is akarok ilyet -
orientcx
őstag
Ott repkedsz egy ekhós szekérrel a vadnyugat közepén pajzs és rebuy nélkül csupasz popsival és 2%-os hullal, ráadásul te, mint rabszolgakufár, már rég el is adtad a lelked a gonosznak, ezen az ajánlaton meg ennyit tipródsz?
-
Komolyra fordítva erre innen nem lehet felelősséggel választ adni, de még csak tippet sem.(az ilyesmit nagyon könnyű osztogatni, főleg, ha más bőrére megy, csak elfogadni nem szabad, mert az már a sajátra)
A császári Clipperes kisördög a mindig részletekben tanyázik, Úgyhogy minden a szerződési feltételektől függ.
Mindenesetre már csak az ajánlatért is gratulálok(de nem szívesen)
-
brd
nagyúr
Mit várnak a pénzükért? Adott érdeklődés fenntartása, havi heti x óra stream, bökd ki a logójukat néha, vagy hogy sponsored by $mediacompany? Ill. ha felmondod, milyen szankciók várnak? Mert ha nem súlyosak a feltételek, akkor miért ne vállalnád be? Csinálod, amit eddig, csak még fizetnek is érte. Majd ha esetleg kapsz jobb ajánlatot váltasz arra.
-
Urby66
aktív tag
Szerintem vágj bele, hisz azért fogsz pénzt kapni amit amúgy is szívesen csinálsz. Csak arra figyelj, hogy ha szerződést kötsz akkor milyen feltételek mellett lehet kimászni belőle, és mit várnak el tőled. Pl. ha nincs kedved játszani és tartalmat gyártani egy hétig akkor milyen szankciókkal számolhatsz. Illetve hogyan tudsz kiszállni ha mégsem akarod a dolgot. Mi lesz akkor ha nem jön az a nézőszám ami most van?
Továbbá gondold át hogyan birod lelkileg. Hisz eddig csak szórakozás volt, azért csináltad mert úgy láttad jónak. Ez után lesz egy "kényszer" hogy foglalkozz a játékkal, a tartalomgyártással. Van olyan embertípus akit ez nagyon nyomaszt egy idő után. -
gk004
tag
Szerintem vágj bele nyugodtan. Ez még nem olyan összeg, amiért rád húzzák vizes lepedőt, ha összevesztek valamin
ÉS szerintem jó érzés, hogy pénzt keresel azzal, amit szeretsz csinálni, nem? Még mindig lesz időd átgondolni a dolgot, ha esetleg kezd komolyabbá válni.
Kérdés még az is, hogy cserébe mit várnak majd tőled. -
-
baphomet
senior tag
Erre a kérdésre nemrég választ adtak a fejlesztők. Valóban segít megnyerni az ID-t, ha nem nullán áll a gázkar
de egyébként:
"Do throttle setting and size and class of interdictor module have an influence on the potential outcome?
The size and class of the interdictor affect the range they work in, but all other things are equal, and the throttle plays no part.
"
Nem számít a tolóerő nagysága ID közben.
Forrás -
Tibi81111
csendes tag
Nem is próbáltam kitérni az ID elől, hagytam hogy kiszedjen így az FSD gyorsan visszatölt közben boost így könnyen meg tudtam lépni, de nem hagyott békén, folyton utánam jött hipertértbe és ID. Régebben amikor tradeltem ha kiszedett egy kalóz és megléptem előle nem jött utánam max egyszer vagy kétszer.
-
törölt tag
Nem sok derül ki szerintem 2 óra alatt. Semmit nem ad az ember szájába a játék. Nincsenek nyilvánvaló dolgok, ha nem olvassa valaki a netet még csak esélye sincs hogy rájöjjön mindenre. Én semmiképpen sem ajánlom olyan embernek, aki bármilyen MMO sztereotípiájaként tekint az ED-re. Pláne akkor, ha az agyának csak egy apró zugában is az EVE-hez arányosít. Hagyományos MMO-ban előbb-utóbb a multi kötelező, itt csak egy opció. Nem az ED ellen beszélek, de sokan félre értelmezik a játék ritmusát és hatalmas csalódás a vége. Nálam a tavalyi év top 3-ban benne van (steamen csak a tizenötödik).
-
brd
nagyúr
Persze, de csak kiegészítettem a korábban elhangzottakat. Tehát összegezve: egyszerre csak 32 hajót lehet látni, egy játékos számára (NPC-k és playerek együtt), ha ennél több (+játékos, ami nem fér bele ebbe) lenne (pontosabban valószínűleg kicsit más a logika, mondjuk bizonyos számú játékos alatt még nincs új instance, de mondjuk 24 fölött készít legalább kettőt, és oda osztja el a playereket, hogy ne legyen az, hogy 1 játékos egy szál magában figyel egy instance-ban, míg 20 másik külön egy másikban), akkor több elszeparált instance jön létre ugyanazon a helyen, és egymást nem fogják látni. De ez nem a naprendszerek szintjén létezik, hanem minden olyan környezethez, amelyhez az FSD használata kellett (pl. SC, Deep Space - normál űr, és bolygófelszín) mindenképpen külön instance tartozik. Tehát pl. ha 1 player SC-ben van, az nem fogja látni a deep space-ben lévőket és nem is számít bele a player SC-s 32-es limitjébe. Akkor történik meg egy másik instance-ba lépés, amikor kiugrik SC-ből. Egyébként ezért tart sokáig egy-egy ilyen ugrás, amikor probléma van a serverekkel, mert az ugrás közben történik meg az instance létrehozása, vagy a játékos hozzákapcsolása a már létezőhöz, lehet is látni a hálózati forgalmon kliensoldalon. Az mondjuk érdekes kérdés, hogy olyankor mi történik, ha nem SC-ben (vagy naprendszerek között SC-ben) utazok el egy helyről egy másik helyre (vállalom a több órás, napos utazási időt). Vajon ilyenkor "viszem magammal" az instance-omat, vagy bizonyos távolságból hozzákapcsol egy már ott létezőhöz...?
-
kozi71
senior tag
Gratulálok az elért eredményedhez!
Cuttert én is pajzs nélkül használom. Fegyver van rajta azért. Eddig csak egyszer aláztak le, akkor kilőtte a szélvédőmet egy anakonda, inkább elpucoltam hamar onnan. Az automata leszállóssal meg óvatosan, egyszer lenullázta a gépem. Most már csak akkor adom át neki a vezetést ha előttem a levélbedobó.
-
Jazz
veterán
Ezeket nem értem, kicsit fejtsd ki pls.:
"A horizon eseten van par extra amit elerhetsz, de az 1.5 = Horizons - extrakkal.""Mivel un insta rendszer van, ezert 32 urhajo lesz egy instaban..."
Mi azaz insta rendszer?"ellenben a csillagrendszerek elegge lenyeszo resze (par 1000) lakott"
Azt akarod mondani, hogy a naprendszereknek csak egy igen elenyésző része lakható csak? Ami néhány ezret jelent? És akkor mondjuk az aktív 50ezer játékos itt tömörül?
Az mit jelent hogy ott tömörül? Oda megy tankolni, ott van a hangárod, stb...?Szerk.: Közben találam választ: Az aktív (egyidőben) online lévő játékosok száma egy 10 hónappal ezelőtti felmérésben 6000 volt.
(#21541) kozi71:
Lehet játszani non-online módban is?? Ez új. Az milyen? Az univerzum adatai és a karaktered a saját gépeden tárolódik? Ott fejlődsz, termelsz...stb.? Az ott fejlesztett karaktert gondolom már nem tudom kivinni szerverekre, online módra.(?) -
Cooper911
senior tag
Elirtad a linket
Itt a helyes link.
-
Cooper911
senior tag
Hát a tegnap nem volt egyszerü. Meglátszott hogy nagyon keveset volnam wingben,
Elöször is nem hallottalak benneteket. Nem tudom ti hallottatok e engem.
Aztán csak sokára esett le, hogy a nav lockot be kéne kapcsolni hogy együtt ugorjunk.
Néha ezután sem sikerült együtt ugrani.
Aztán amikor sikerült akkor elfelejtettem leszállási engedélyt kérni, vagy csak elcsesztem a leszállást.
Ti meg olyan gyorsan jöttetek mentetek, hogy nem birtam felvenni a ritmust -
orientcx
őstag
Én is kisorsolnék egy karácsonyfát, csak én egy igazit, akár bónusz csillogó szaloncukor papírokkal is, és a szerencsés nyertesnek csak a másodikról kell levinnie.
Stream, vagy egyáltalán net sem kell hozzá, és egy percig sem kell néznie, mint Sylc szakinál.
Csak most, csak önöknek, stb... -
baphomet
senior tag
Soha meg nem fogom érteni mi élvezet van a mazsolák lelövésében. Én szívesebben megyek el ehelyett egy állatmenhelyre, elhozok néhány kiscicát, majd agyonverem azokat egy ácskapoccsal.
Egyébként ennek a megvitatásra bedobott ötletnek leginkább az a célja, hogy legyen (legyen-e egyáltalán) valami megoldás a noobokra sportból vadászók megregulázására, és ezzel együtt az open mód vonzóbbá tételére a nemkívánt PvP-ért kevésbé rajongó tömegek számára.
-
orientcx
őstag
Ezen már ne múljék, akkor legyen neked Clippered. Inkább neked legyen, mint nekem!
(mellesleg az FDL valóban nem egy echós szekér a lopott holmik számára)
-
"hogy SCB-t nem tudod puttyogtatni"
-
Hát én bizony azóta is "puttyogtatom". Kicsit óvatosabban, mint eddig, ha eleve 89 fokon áll a hőmérő, akkor nem, de egyébként puttyogtatok. Az Assault ship-et egy A5-ös SCB kb 140 fokra fűti fel, de az A4, és A3 már a százat sem pengeti meg. Sőt, én még most is folyamatosan váltogatom a különböző értékű SCB-ket, hogy éles helyzetben a nagyobbak maradjanak készültségben, kellő létszámban. Kicsit lelassult ugyan a folyamat, de még egy hazRES-nél is majdnem mindig van annyi üresjárat, ami ehhez a művelethez kell. Nekem még mindig rémisztő shield nélkül vitézkedni, inkább lapulok a pajzs mögött, ahogy ez egy Fed szájhőshöz illik -
orientcx
őstag
Tévedsz, a hiba benned van,
mert én ezt sosem vitattam
(persze csak ha komolyan beszélünk, ami velem valóban ritkán fordul elő
), sőt, ezt több kommentben le is írtam.(persze lehet, hogy az még a "pre Sylc" időkben volt, akkor elnézést. De ha kíváncsi vagy rá, itt megtalálod azt is, mit írtam a Clipperről, miután kipróbáltam. - (#13847)
Mostanra viszont sztem már a PvP-ben is leszorult a trónról, hála a megújúlt FDL-nek
Ja, és majd elfelejtettem, abcúg Clipper! -
-
brd
nagyúr
A like-ból mit lehet venni?
Egyébként nem rossz a Clipper, csak lassan fordul, mondjuk nem is arra van, hogy nagyon forgolódjunk vele, még kiömlik a víz belőle.
Egyébként a Python, annak ellenére, hogy M padra is le tud szállni, több Cargo-t tud elvinni. Szerintem, ha a külsőt nem számítjuk, nem is egy súlycsoport a kettő.
-
orientcx
őstag
"Par szoban a lenyeg: A CLIPPER A LEGSZEBB!!!"
-
Már hol? A penészes májkrémkonzerv, a rodhadó karalábé, és a poshadt uborkalé versenyében? Szerintem még ott sem feltétlen
-
-
Urby66 - "Húú, én már annyira megnéznék egy Flynth vs Slink Spirit összecsapást"
-
Te valami birodalmi hivatásos promoter vagy?
Akkor most halljunk valamit a gázsiról -
orientcx
őstag
Az egyetlen problémád, hogy az összes ilyen műveletre kb ennyi időd maradna...
-
orientcx
őstag
"tuti csodbe mentel a kukoricazassal"
-
Egy Fed vitéz nem kukoricázik, hanem odacsap(na ez a mondat még tőlem is erősen szájhősösre sikeredett,jól fog mutatni az önéletrajzomban)
-
"es hogy ments a menthetot, eladtad magad imperial slave-nek"
-
Na itt a bizonyíték, hogy ezekre a balek birodalmiakra meg minden bóvlit rá lehet sózni
-
"Majd megszoktel (konnyes szemmel gondolva a Clipperekkel teli csodas parkolokra)"
-
Clipper parkolókkal meg tele a Fed-vidék, csak mifelénk ezeket bontónak, vagy roncstelepnek hívják -
Birki
tag
Nálam nem látszik WIN alatt az SSD. Jobb is, ha nem keveredik a két rendszer.
De nem gond, így ma megvettem a Horizons-t. A HOTAS holnap lesz meg de kipróbáltam a játékot.
Hát, nem mondom, hogy könnyű az irányítás egérrel és billentyűvel!Van valahol billentyűzet térkép az alap kiosztásról?
-
kiskuplung
őstag
Majd írd meg, hogy milyen tapasztalataid vannak.
Én most jól felszereltem a fejemre a cardboardot, és 10 perc játék után instant hányinger.Nem is a framerate-tel van a gond, hanem hogy tisztán látszik, ahogy "utánhúznak" a pixelek. Utoljára 2004-ben éreztem ilyet, az első TFT monitoromnál.
Neked milyen telefonod van? Én Sony Z3-mal próbálom.
-
törölt tag
"tobben fognak rad vadaszni a galaxis lakott feleben, mint amennyi loszered van."
Én viszonylag kezdő vagyok, na nem a játékot illetően, hanem a játékidőt nézve. Egy ASP Explorerben vergődök, és fejlesztgetem mikor van időm játszani, de kifejezetten örülök, hogy hozzám jön a bounty, repu farm és küldizés közben. Igazából ez a fő ok hogy nem léptem ki miután kíváncsiságból megnéztem.
-
kiskuplung
őstag
Tegnap már nem volt erőm írni, de úgy néz ki, megoldódott a dolog.
A wifinél ha letiltom, hogy open spotokat keressen, kikapcsolom a bluetooth-t teljesen, és letiltom a location-t, akkor abbahagyja ezt a 30 másodpercenként lagolást.
Hogy a fenti hármasból pontosan melyik is okozza a problémát, azt majd ma este kiderítem
Rendeltem egy ilyet, már alig várom, hogy megjöjjön : [link]
A Cardboard tényleg csak tesztelésre jó, olyan kicsi a látószöge.
Amúgy a HOTAS X-et én a Jézuskától kértem karácsonyra, de 2. nap végén elkezdett borzalmasan nyikorogni, meg akadt amikor lefele húztam, úgyhogy ment vissza garanciába.
-
Birki
tag
Köszönöm a választ!
Igen, azért csak a Dangerous, mert olvastam a kiegészítővel a gondokat. Azért bízom benne, hogy egyszer csak megoldják...
Bár Win-re is tudnám telepíteni, de akkor elbuknám az SSD-t.
Így marad az alap játék, abban is lesz mit tanulni.
Ha pedig biztosan egyelőre csak a Hotas X kompatibilis, akkor az lesz.Üdv
Birki -
kiskuplung
őstag
Megnéztem, én is pont így csináltam, sajnos semmi újat nem mutatott
Viszont neki ugyanolyan darabosnak tűnik a végén, mint nálam.
Egyre inkább arra hajlok, hogy a routerem csinál valamit, mert fixen 30 másodperces időközönként kezdi el 1-2 másodpercre az akadozást, utána teljesen jó (fél percig).
Vajon van rá lehetőség, hogy az OpenTrack USB-n és ne Wifi-n kapja az adatot?
Milyen Wifi hálózaton próbálkozol? Nekem egy standard Cisco van, amit a T-kom adott kb 6 éve...Esetleg valami ötlet, hogy hogy lehetne a FreePIE IMU és az OpenTrack közti forgalmat figyelni?
Jó lenne nem itt a célegyenesben elbukni a dolgot
-
VitoSagi
tag
Ezért van örökös helye a hangárban a Vulturenak.
Vettem próbára egy FDL-t is, egyelőre nem tudom magamban hova tenni. Kisebb hajókat mintha gyorsabban megenné, de azok a Vulturenak sem okozhatnak gondot, így ezt nem érzem fontos szempontnak. A nagyok ellen viszont mintha kevésbé lenne hatásos a 4 medium, ez zavar. Ami tetszik benne, hogy iszonyat gyors és tele lehet pakolni minden szarral, bírja energiával és nem is melegszik. Ja és eléggé ütésálló. Fordulni nem tud annyira, de odafigyelve egész vállalható. Nem tudom mi lesz a sorsa, még barátkozom vele. Keselyű marad, ez nem kérdés.
A harci hajók kapcsán egyetértek veled, bár a Clipper közelről előbb lövi tökön magát, mint sem a célt eltalálja minden hardpointtal.
-
kiskuplung
őstag
Éreztem én, hogy csak pénz kérdése lesz a dolog
Én még csak egy kb 70 millás trading outfittel nyomulok...
De most kicsit utánaolvastam, és úgy látom, hogy alapvető designeri döntés volt, hogy a pitch/roll-ra alapozzák a manővezerést, és yaw-t direkt meghagyják ilyen csigának.
A T6, T7-ben azért nem tűnt fel mert azok minden irányban döglassúak voltak. )
Érdekes, egy újabb dolog, amiben teljesen más filozófiát követnek mint a Star Citizenesek (ott a yaw érzésre ugyanolyan gyors).
-
VitoSagi
tag
Ha arra keveredek úgy, hogy nincs meg a Horizons azért látni valamit ebből a nagy kamionos parkolóból onnan fentről? Nem próbáltam még megközelíteni felszínt, de ha úgy is akad valami látnivaló lehet elugrok oda spottolni kicsit, no meg elkergetni a felfedezők rémét az ócska Clipperrel.
-
rexsimus
aktív tag
Már azt is próbáltam.
Az elején iszonyatosan szaggatott a játék, ezért levettem minden minimumra, mondjuk akkor is ugyan úgy szaggatott, de ez pár újraindítás után eltűnt. Azért indításkor mindig preparing-olja a shadereket, erre még nem tudtam rájönni, hogy miért.
Amúgy a kártyám egy AMD Radeon HD 6900 as
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest