Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
Itt mit lehet csinálni? Három T9 van ott, fegyverekkel kereskednének. De hogyan kell lebonyolitani a dolgot?
-
kozi71
senior tag
Egész jó a LTT464 -ben lévő compromised navigation beacon.
Szinte csak deadly, meg elit az ellenség. Kettő, illetve hármas csoportban járnak.
Célszerű előbb a kisebb hajókat kilőni. -
kozi71
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem pár hónapja tünt még csak fel, hogy amint áthaladok a levélbedobon a a navy-compass jelzi merre van a leszállóhely, nem kell keresgélni annyit. Pedig benne van Duvi leírásában is , de valahogy átsiklottam felette.
Cooper911: A jól sikerült parkolásért plusz pontok járnak Truck Simulatorban.

-
kozi71
senior tag
válasz
grHawk
üzenetére
Nekem ilyesmi van, ha jól tévedek. Nincsenek vele energia gondjaim. Bulkheads az amelyik a lézerek ellen jó, lehet itt összekevertem most.
Még sosem pukkantam vele. Pajzsot ha lelövik akkor kicsit arrébb megyek , aztán ha újra töltve vissza.Cuterrel viszont már két alkalommal mehettem a biztosítóba az automata leszálló egység miatt. Simán odaveri. Mondjuk nincs rajta pajzs, de nem akarom beáldozni a raktér kárára.
Mikor bent van már levélbedobón belül ott is bénázik sokszor, nem egyszer vettem vissza már a vezetést tőle, mert féltem leszednek a lézerek rossz közlekedési magaviseletért. -
kozi71
senior tag
A powerplay leírásba bele lehetne tenni, hogy a széthordandó csomagokkal fél órákat kell várni ,mire a következő adagot le lehet adni. Leadtam egy bázison, majd elmentem vagy nyolc másikra de sehol sem fogadták. Itt kezdtem ideges lenni már. Végül kiléptem, elmentem ebédelni. Majd visszatértemkor ott ahol parkoltam beváltották a következő adagot.
-
kozi71
senior tag
válasz
spank0309
üzenetére
Kicsit occcosítva, de nagyobbat ugrik.
-
kozi71
senior tag
Babák beszerezve. Remélem vigyáznak magukra a sötétben, és kilenc hónap múlva nem gyereksírástól lesz hangos az ablakom előtere.

-
kozi71
senior tag
A-B-A kamionozásnál is lehetne valami egy klikkes megoldás. Nem keljen mindig kijelölni hová megyek századszorra is.
-
kozi71
senior tag
A pilot bobblehead babának fix helye van, vagy lehet választani hová tegyem ablaknál?
-
kozi71
senior tag
Gratulálok az elért eredményedhez!

Cuttert én is pajzs nélkül használom. Fegyver van rajta azért. Eddig csak egyszer aláztak le, akkor kilőtte a szélvédőmet egy anakonda, inkább elpucoltam hamar onnan. Az automata leszállóssal meg óvatosan, egyszer lenullázta a gépem. Most már csak akkor adom át neki a vezetést ha előttem a levélbedobó.
-
kozi71
senior tag
Igen lehet. Minden ugyan az mint az online-ban, csak npc-k vezetik a többi űrhajót.
Ki-be járkálhatsz a két módban. De ne kezd feszegetni ezt a kérdést, mert örök vitatéma ez itt.
Solo-ban felhúzod magad, aztán mész vitézkedni online-ba, ha éppen úgy hozza kedved.
Termelni nem lehet. Hajóidra megy a pénz, attól függően mit szeretnél csinálni a játékon belül, mindenre másféle felszereltségű hajó kell.
duvi mester összefoglalóját olvasd el. Nem kevés munkája fekszik benne.
-
kozi71
senior tag
Nem játszok online módban, de pár választ azért tudok, majd kijavítanak ha nem jót írok.
Mindenki egy rendszerben kezdi a játékot. Ahogy fejlődsz úgy tudsz kirajzani távolabbi rendszerekbe.
Vannak csomó pontok ahol nagyobb esélyed van találkozni másokkal. Ezek a beugrási pontok, illetve bázisok közelében. Illetve menetközben ki is ránthatnak téged haladásból. Szóval van esélyed a találkozásra. Illetve baráti köröd eleve elérhető, mert látod mikor lépnek a játékba. Lehet velük chattelni játékon belül .
A Horizon kiegészítő: Az tud csak leszállni a bolygó felületére aki megvásárolta. Többiek nem látják a földi bázisokat. Sőt küldetéseknél is jelölve van, hogy ezt ne válald mert nem tudod teljesíteni. -
kozi71
senior tag
Sylc úr, nem csinálnál egy rövid oktató videót a „comms panel” működéséről zöldfülűeknek (nekem)? Persze csak ha ráérsz, nem sürgős. Csak gyorstalpalót, hogyan kell barátokat felvenni, válaszolni üzenetekre.
Winges része is érdekelne. Köszönöm szépen! -
kozi71
senior tag
Nekem müködik. Pedig server piros. Síma verzió, solo mod.
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Sikerült tegnap kidobnom az ablakon 16 milkót. A dühítő az, hogy nem saját hibámból.
Docking computer úgy döntött az utolsó pillanatban tesz egy kitérő manővert bedobó nyílás előtt. Így végül szép matrica lettem a bázis oldalán. Pedig rendben megkezdte a folyamatot. Átvette tőlem az irányítást, megközelítette, majd fogta magát és adott egy full gázt és irány oldalra. Maradt ezer creditem. Ami még üzemanyagra sem túl sok, nem hogy a kereskedés folytatására. Szerencsére Tawilo nincs messze így átugrottam oda, eladtam az ott parkoló ASP-t, így most megint van biztosítás, és forgó töke. Érdemes reklamálni ilyen hibával? Ha igen, akkor hol lehet megtenni? -
kozi71
senior tag
Federal Corvette: Elivagar [Gantt Gateway] 155.779.684 pénzért kapható. (15%)
Ha Cuttert tud valaki hasonló áron akkor visítson.
Köszöntem!LHS 20 - Ohm City ezt még meglesem.
-
kozi71
senior tag
válasz
Agaba72
üzenetére
Miért mennék? Nekem tökéletesen kielégíti az igényeimet így is.
Eszembe sincs másokkal közösen játszani, ez ilyen egyszerű. Ahogy mondták sok olyan játék van még amiben csak közös van. Annak is meg van a közönsége meg ennek is. 45 évesen már nem annyira lobbanékony az ember, nyugisan is van élet, akár hiszed akár nem.
UI: Gondolod egy ilyen összevonási akció után nagyon örülnének a népek ha mindent lenulláznának? Mert értelme csak úgy lenne. De ez már nem beta teszt. Én biztos nem játszanék tovább vele.
-
kozi71
senior tag
válasz
Agaba72
üzenetére
Én azért vettem ezt a játékot meg mert van benne solo játék lehetőség. Ha kiveszik, megkárosítanak, indulhat perek tömege ellenük.
Napi két óra szabadidőmben azt szeretem csinálni amit én akarok, nem azt amit mások rám kényszerítenek (klánok).
Ha egy klán nem képes megvédeni a területét akkor ők valószínűleg kevesen vannak. Vagy nem dolgozik senki a céljuk érdekében. Ne mond már, hogy egy- két solo üzemmódban létező ember megakaszt egy jól működő csapatot mert még magsajnállak a végén. Ha így lenne akkor őket kellene beszervezni a klánba.
-
kozi71
senior tag
Szóval ilyen lenne a kamion.
-
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
rtitusz :Én is használom már egy hónapja, talán akkoriban céloztál már rá , hogy változott.
Tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Sokkal gyorsabbá teszi a gyilkolászást.
Mondjuk mostanság éppen megcsömörlöttem már a lövöldözésben. Corvette leparkol.
Visszatérek fuvarozósdiba.Veszek újra egy cuttert.
Használja valaki pajzs nélkül? Mennyire bírja nélküle a hajótest a támadást, van esély elmenekülni. Csak pár napig próbálgattam, de akkor használtam pajzsot.duvi: Nagyon jó lett így, sokkal gyorsabban megtalálni ezt azt, áttekinthetőbb.

-
kozi71
senior tag
Tegnap miután scanneltek a bázison térkép nézegetés közben, bent ragadt a raktáramban 82 imperial slaves. Később, unalmamban beléptem Lavigny Duval nénihez. Igen ám, de ezek után már nem tudtam megszabadulni a raktáramban lévő árutól, ami mindenfelé ahol éppen jártam tiltottnak számított. Kipróbáltam mindent. Kerestem feketepiacos bázisokat. Egyiken sem volt már az állomás menüben az a pont, ahol ezt a üzletet lebonyolíthattam volna. Elmentem olyan helyre ahol eddig is adtam el rabszolgákat. A piacon nem jelzi eladható árúnak a rakteremben lévő szajrét.
Végül fogtam és kidobtam őket az űrbe. Ez a Duval csapat tiltja a rabszolga kereskedést ilyen szinten? Vagy csak valami hiba volt a játékban?
Duvaltól is kiléptem. -
kozi71
senior tag
Na, ilyen sem történt még velem.
Szépen összeszedtem 6 db. 5-7milkó közötti fuvart Robigo-ról.
Első outposton leszállok, leadom az árut, megkaptam érte szépen a pénzem.
Lépek a térkép menübe, hogy kijelöljem a következő bázist, erre hallom hogy éppen scannelnek lefele.
Szóval már gyalogosan is feltűnő vagyok.
Térképről eltűntek a maradék küldetések, és még ráadásul volt képük egy büntetést is kiszabni rám.
-
kozi71
senior tag
válasz
Diopapa
üzenetére
Én 64 biten nyomom.
Amikor kijött a Horizons, talán két nap múlva már aktív volt az indítási lehetőségek közt, a sima verzióban is, ez a lehetőség.
Más: Kilőtték a hajóm ablakát (corvette). Ez nem akkora gond, máskor is történt már. De ezen nem látni utána semmit, mert az egész előtér megszűnik. Mindenben a műszerekre kell hagyatkozni ugrásnál. Ráadásul FSD sem működött. Újra kellett indítanom a rendszert, akkor már beindult a FSD, és el tudtam ugrani. A bázis szerencsére látszik, be lehet dokkolni így is. -
kozi71
senior tag
Sommerfeld-nél vagyok, onnan 1500-ra egy RES (low) van, ott vagytok?
-
kozi71
senior tag
válasz
baphomet
üzenetére
baphomet Igen, van dögivel még most is. De, tegnap óta csomó étel cipelés, meg orvosi cuccosok, háború lesz hamarosan ott. Viszont az elszórt credit mindig visszajön távolsági küldikkel. Ma 30 milkót szedtem be onnan. Pedig csak 6 küldetést vittem.
Köszi Duvi: Most már nálatok járok. 18 ugrás volt mire ide értem. Nem egy jó ugrálós gép ez. Megnézem azokat az npc-ket. Ne vegyetek csoportba, csak tesztelem a gépem.
-
kozi71
senior tag
Melyik pajzsot éri meg jobban használni corvetten? Azt látom, van ami gyorsabban tölt (bi-weave), cserébe viszont gyengébb,mint az alap.
baphomet: Köszönöm szépen a 17 draconis tippet!

Ma már admirálisként nyomom az ipart.
-
kozi71
senior tag
Köszi, végül Founders World-n vásároltam meg. Lehetne kicsit erősebb a generátor rajta. Végül a huge meg a két large ponton beam lett. A többi fegyvert (pulse) nem használtam. De elég jól darál ez a három, le is dobom a pulse-t mindet. Fel-le mozgásnál lomha, oldalra elég jól pörög. Vészesebbre számítottam.
Na de most megyek és tolom a fed-es rangot, kell még a másik nagy hajó is. Aztán a végén eldöntöm melyik marad véglegesen. -
kozi71
senior tag
Sziasztok!
"Kínai piacon" nem találkozott valaki mostanában cutter-el? Ha igen melyiken?
Köszöntem szépen! -
kozi71
senior tag
Köszi a válaszokat úrak!

Már csak azt kéne eldöntenem mivel menjek. FAS-FDL-Python-Conda. Ezek vannak most garázsban. ASP is, de az erre nem jó. Azt olvastam a táblázatból, hogy elite célpontok amikre menni kell, nem feltétlen a nagyobb méretű hajókra. Az még nem tiszta, hogy KWS kell? Azt tudom ott csak két csapat küzd egymás ellen, de rang növeléséhez számít a scannelés, vagy itt pont nem kell és csak zabálja energiámat? -
kozi71
senior tag
CZ-k mind egyformák? Mindegy melyikben megyek, ha rangomat szeretném növelni?
Köszöntem szépen! -
kozi71
senior tag
Nem kell semmi lopakodás. Csak simán bemész mindenhová. Akkora pénzeket szakítasz a büntetés hozzá képest semmiség már. Persze ne automata dokkolóval próbálkozz! Amikor már levélbedobó közelben vagy és szólnak scannelnek, az már nem szokott sikerrel járni. Outpostoknál szoktak manapság már, de ott is a rendőri erők. Olyanom volt tegnap, hogy pakolásztam kifelé a hajóból a bázison bent, mikor jött a scannelő szöveg. Nézem később, meg is büntettek.
-
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Azt én is próbáltam pythonnal. Csak Az a négy és fél óra ne lenne, annyit nem tudok üldögélni elötte.

ASP-vel is ment, de visszafelé kell egy fix pont ahol tankolni tudok 10 ugrás után, onnan meg mehet a terítés.rexsimus Nem kell fegyver, én már nem viszek. Csak száguldozok ide oda.

Most azon agyalok FDL vagy FAS legyen a következő gépem.
-
kozi71
senior tag
válasz
cunnir
üzenetére
Mindkét gép jó. De az idő feleződik ASP-nél.
python 4,5óra körül, ASP 2 óra körül.Persze a raktér pont a forditottja.
ASP nálam most ez. Fegyver nem kell rá. Csak menekülök. Még az energia lehetne kisebb, de nem próbáltam. Viszont az a tapasztalatom, minél nagyobbat ugrik annál kevésbé szednek ki. Volt már olyan, hogy kifogytam üzemanyagból, jött a térkép bámulás. Szerencsémre volt három fényévnyire egy tankolhatós nap.
Olyan mintha rosszul tervezné a rendszer az ekkora ugrásokat. Három fuvart nyomtam le ezzel a géppel szóval működik azért. -
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Próbáld ki három large 3C/G beam lézert, plusz a két medium helyre 2D/T fragment cannon-t rakni pythonnál.
De ASP-n is nagyon jól működik 4 db 1E/T fragment, plusz 2D/G beam lézer.Azzal a beállítással amit baphomet
írt tegnap. Csak az ellenség felé kell fordulni, és minden megy neki rendesen szemből. Nem forognak a turettek mindenfelé. -
kozi71
senior tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Szóval scoope nélkül indulj a Diaguandri - Ray getaway -ról, innen pontosan tíz ugrás azzal a ASP-vel a Takurua.
Amint felveszed a cumókat, nézd meg melyik van a legközelebb Takurua-hoz, ha több mint 10-12 ugrás, akkor menj vissza Ray getaway-ra. Ott tankolsz, majd kezdődhet a terítés. -
kozi71
senior tag
válasz
Azumi?
üzenetére
TDU -ban volt ilyen. Csináltam én is pöpec német rendőrségi porsche-t.
Apropó festés Duvi: Igazad volt,
tényleg ott van ED honlapon a már megvásárolt festés, csak elnéztem a típust, egy másikra van meg. Mentségemre Steam-n van meg a játék, nem nézegettem ED honlapját eddig.Némelyik bázis belső festése is igen szép.Mármint a többihez képest, fehér, világos színek pálmafákkal.
Konda festés is jöhetne már...Esetleg a hajó színével is lehetne utalni hova tartózásra. Mondjuk akkor mindenkinek meg kéne vásárolni adott színt minden hajójára. illetve amit éppen használ openben.
-
kozi71
senior tag
válasz
Azumi?
üzenetére
Már leírtam mi lenne a jó megoldás frakciós eredményekre. Kell csinálni egy ötödik növekedést mutató ábrát. (harci,szállító,felfedező,CQC,és alá a frakciósat). Ha ennyire együtt „bratyiztok” a készítőkkel meg kell említeni nekik. Mondjuk addig nem fog működni amíg nem foglalkoznak a frakciókkal.
anatron: Az utolsó mondatodban van a lényeg.
-
kozi71
senior tag
válasz
[hun] warhea
üzenetére
VitoSagi: Miért rontanám a közösség munkáját solo-ban ha mindig azt csinálom amit itt mondanak?
A két külön rendszer azt hozná magával, hogy kétszer kellene mindenért megküzdened. Feltéve ha mindkét játékmódban szeretnél játszani ahogy most. Így sokkal egyszerűbb szerintem.duvi: Ha nincsenek kötelező parancsok, akkor az csak baráti közösség. Mert mindenki azt csinál amit akar. De itt vannak. Tehát a SSL nem közösség, hanem egy olyan szövetség ahol a játékosok egy ügyért játszanak. Nincs ezzel probléma, csak valahogy még mindig azt értelmezem, mert ez jön le nekem, az itteni beírásokból, hogy van pár ember aki állandóan siránkozik mennyire csökken a napi átlag. Holott, lehet fele annyit sem dolgozik a közös ügyért mint valaki más, aki nem openben tolja.
Ez megint csak a fejlesztők sara, lehetne ezt követni valamilyen módon. Mármint ki mennyit dolgozik frakción belül. De itt még arra sem képesek, hogy felvehesse ember a saját frakciója nevét. Jó, most lehet mondani solo-ban tök mindegy, mert npc-ket nem érdekli. Csak azt kéne szintén nyilvántartani ahogy a többi tulajdonságot, mennyi pontot szerzel adott frakciónak. Itt is lehetnének szintek akár elit-ig. Akkor lenne átlátható, és tényleg kiderülne ki tesz valamit a frakcióért és nem csak a száját járatja.[hun] warhead: Te egy nagyon elvakult TS rajongó vagy. Nem is akarlak meggyőzni. Viszont most vonatkoztassunk el a SSL TS csoportjától. Tehát ami most jön az nem rátok vonatkozik, hanem hosszú évek tapasztalata.
Szóval, jó ha tisztában vagy azzal ha látják az oda fellépők éppen kik vannak bent, már lehet el is ment a kedvük a napi játéktól. Hiszen a TS igenis zavarólag tud hatni, miért kéne elviselnem mások megjegyzéseit, vagy káromkodásait, nekem nem tetsző beszédstílusát? TS-nek is megvannak a maga „vérpistikéi”. Ráadásul itt ebben a játékban egy csapatban csak négy ember lehet. Tehát a többi csoportot zavarja a másik négy beszélgetése. Irány a külön szoba. A csapat szellemnek ezzel vége is.
A frontieres közös repkedéshez meg csak annyit, inkább a játékot tennék tökéletessé mint hogy itt szórakozzanak a munkaidejükben.
A pénzemért egy jól müködő játékot várok el, szerintem jogosan.
Ez már nem egy teszt játék, nem vagyok tesztelő. -
kozi71
senior tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Nem kell mert indulás előtt tankolok, mindig egy helyen. Onnan pont tíz ugrásra van a felvevő hely. Majd miután elindulok visszafelé általában belefér ebbe a mennyiségbe az első cél. Ha nem, akkor megállok ott ahonnan elején elindultam. Az a tankolás meg már elég az összes árú széthordására.
Elején használtam igazad van. De rájöttem nincs rá szükség, a hely meg jól jön másra.Cunir : De!

Többieknek válaszolok. Csak közben dolgozom. Szegény én.
-
kozi71
senior tag
válasz
VitoSagi
üzenetére
Én meg teljesen másként állok a solo dologhoz. Ennek a játéknak a célja éppen az, hogy mindenki megtalálja benne azt ami neki jó. Minden lehetőség adott hozzá. Szinte bármit megcsinálhatsz.
Frakció csak korlátoz ebben a szabadságban. Megmondják mit csinálj, (a saját szabadidődben), mert különben ki leszel közösítve. Ha nem használsz TS-t akkor is. Mert ott lehet igazán mások fejére nőni.
Ez saját tapasztalat, éveken keresztül nyomtam a másik űrös játékot ahol teljes katonai fegyelem volt.
Ott nem volt solo játék. Tehát ha nem voltál velük, akkor ellenük voltál… Viszont ott mégis volt összetartás, mert frakciók egymás ellen harcoltak, összefogva másik frakciókkal az erősebbek ellen.
Szövetségeket kötöttek, meg nem támadási dolgok, szóval csupa korlátozás megint csak. Amit persze a vezetők kötöttek, és mások itták meg a levét. Végül annyira átláthatatlan lett, hogy jobb volt ha saját frakciót csináltál barátokkal.
Jöttek mentek az emberek, a kemény mag sosem volt 5-6 embernél több. Nem is értem itt miért vártok nagyobb létszámot. Semmit sem ad a frakció a játékosoknak, ezen a fejlesztőknek kellene változtatni. Ahogy powerben is vannak jutalmak, (fegyverek, páncél, bányászlézer). Az hogy elfoglalunk egy rendszert, és mindenki kilövünk, elzavarunk aki betér oda véletlenül, hááát ez nem egy nagy cél szerintem. Amit persze kaphatnak a játékosok a segítség a társaktól. Ez jó dolog!
De erre meg itt a fórum is. Open azért sem tetszik, mert ha egyedül szeretsz játszani akkor ne jöjjön már oda két három emberke, és akadályozzon a tovább haladásban. Ha szállítani szeretek, akkor ne kényszerítsenek már harcra. Mindenhol vannak olyan gyerekek akik ezt szeretik, mármint mások játékát tönkretenni, gondolom mindenkinek van már ilyen élménye más játékokban is.
Ebben a játékban meg ott a lehetőség a választásra, csak rajtad múlik melyik módot kedveled. Azért mert Neked nem tetszik a solo, még nem kellene azt megszüntetni.
Én úgy érzem a fejlesztők maguk sem tudják mit kezdjenek a frakciókkal. Csak tapogatóznak, hátha bejön valami. Aztán azon a vonalon mennek tovább. Viszont az idő itt is véges, mert emberek hamar ráunnak a játékokra. Ha népszerű játékot akarnak akkor most kéne még az elején kezdeni valamit ezzel. Azért megy itt is egymás zikálása mert nem tudni mit hoz a jövő. Jön még pár hajó, aztán ott a bolygóra szállás, engem speciel az utóbbi egyáltalán nem érdekel. Ez így nagyon kevésnek tűnik mint távlati terv. Én még adok egy évet ennek a játéknak, aztán eltűnik a süllyesztőben. De addig igyekszem jól érezni magam. Ha már valakihez alkalmazkodnom kell az már nem jó dolog. -
kozi71
senior tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Senki sem mondta, hogy könnyű.
Viszont nagyon szórakoztató. Végül is ez a játék célja. A kamionozással sem volt gondom. De túl monoton, éppen azért mert nem volt benne izgalom.
Egy út során engem átlag háromszor kapnak ki. De volt már olyan, hogy egy helyi rendőr négyszer egymás után, ez kicsit tényleg frusztráló, de ha nem lősz rá el fogsz tudni lépni tőle. Büntetés sem lesz nagy. Persze mindig a célállomás felé kell haladni, nem kell leállni harcolni. Más dolog ha wanted az ellenség, akkor én is kiállok vele. Megvárom miként alakul a harc, ha jól állok akkor kilövöm, ha nem akkor innen is lécelek tovább. Itt nem a harcon van a lényeg hanem a csempészésen. Leszállítani időre a cuccost. Az nagyon fontos, hogy csak olyan árút vegyél fel amire biztos marad időd. Én folyton attól parázok, hogy pont akkor jön szerver leállás mikor tele a rakterem. Egyszer ez is megtörtént már. Viszont másnap reggel még minden csomag meg volt, mert idő keretbe belefért. Ezért is tértem vissza ASP-re, kisebb ugyan a raktere, viszont cserébe gyorsabb hajó, kisebb a bukás lehetősége.
Szóval itt a gyorsaság számít főleg. -
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
ASP-vel próbáld elsőre,elég két óra, és beljebb leszel 35 -40 milkóval.
Python akkor jó ha rászánsz 4-5 órát egyhuzamban.
ASP 10 ugrás , ami pyython-nál 24.
Ezzel nyomom most. Nem állok le harcolni, egyszer ráfordulok és már követik is a fragmentek. Aztán kihűl a FSD, és már ott sem vagyok. Szóval tökéletes menekülő hajó. -
kozi71
senior tag
Már megint karbantartás.
-
kozi71
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Egy helyben csinálod, nem kell elmenni sehová. Csak a pénzes küldiket csinálod. De érdemes megnézni mit lehet vásárolni azon a bázison. Sokszor kérnek olyan cuccost amit rögtön megvehetsz helyben. Amikor már minden helyi frakciónál allied leszel, és a kis kék nyilak megjelennek, akkor már hamar megjönnek a naval missionok.Korábban baphonet linkelt (#14267) egy százalékos leírást melyik rank-hoz mennyit kell gürcölni.

Elég idegörlő dolog, ki be lépkedned a solo és a open player küldetések között, de működik a dolog. -
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
A vicces az, hogy T9-nél görcsösen lestem mikor ugrik már egy-egy százalékot, itt meg pörög rendesen, mintha valamelyik alsóbb szinten lennék, nem az utolsó elöttin.
De rendesen megy a felfedezői rank is, ha scannelsz folyamatosan. Én megnyomom az ugrást, majd mikor már majdnem a végére ér az ugrás kijelző, indítom a scant is. Kiírja a scanner az eredményt, és már ott sem vagyok. Így még nem igen kaptak el. (valahol olvastam a scan odacsalja az ellent)
Viszont arra figyelni kell milyen küldiket választasz, mert azoknak a lejárati ideje nem árt ha több mint egy- másfél óra minimum. Általában 25 ugrás odaérni (ez kb. 30-35 perc). Majd el megy vagy fél óra mire feltöltöm a rakteret, ezt is bele kell számolni. Majd indulás visszafelé. Erre is érdemes még plusz vagy 10 perc az esetleges kirántásokra (mert kifognak!). Aztán a terítés már megy gyorsan, persze feltéve ha nincsenek túl messze az outpostok- állomások mert az még plusz idő.
Végül egy út 6-10 csomaggal (python)számolva több mint három óra. ASP-vel gyorsabb mert nagyot ugrik, de veszélyesebb azzal menni. Végül az ár, olyan 25-45 millió credit amit lehet produkálni.
Nem érdemes egy milkós csomagokkal foglalkozni, kettő háromtól már szerintem is jobb ahogy Baphomet is írta.
Már le scanneltek kétszer háromszor outpostnál is, meg annál a szögletes bázisnál is, de a büntetés a haszonhoz képest semmiség, 125 ezer volt a legtöbb eddig büntetés amit kiróttak rám. Ezt viszont háromszor is egy helyen.
Nem használok leszállási segítséget, se hűtést. Tíz esetből talán ha kétszer kaptak le. Arra kell figyelni, hogy a zöld oldalon menj be a „levél bedobón”, és 99 Km/s-nél ne menj gyorsabban. Lehetőleg egyenes vonalban közelíts hozzá. Leszállási engedélyt nem elfelejteni kérni! Bent minél hamarább letenni a gépet.
Üzemanyag kérdésben én 128-as ra bővítettem, plusz betettem egy full scoop-t is. Amikor nincs ellen akkor amig hűl a FSD töltök, majd ugrok is függetlenül mennyire töltötte meg. Szinte még sosem ment le a feléig sem a fogyasztás így. Van sok olyan hely ahol 4-5 ugrás egymás után és nincs olyan nap ahol lehetne tölteni, szóval mindenképpen kell plusz fuel tank. Ha sok az ellen akkor is lépek tankolás nélkül. A scoope léte azért nyugtató érzés nekem.
-
-
kozi71
senior tag
Hajdanán vásároltam pythonhoz festést.
Most újra használom, de nem találom a festést hozzá a felszerelési menüben.
Azt tudom hol kellene lenniük, de üresek a kiválasztási lehetőségek ott.
Melyik file tartalmazza a festéseket?
Közben volt egy teljes win telepítésem gondolom eltűnt ezen közben. -
kozi71
senior tag
válasz
baphomet
üzenetére
Ma reggel én is elszámoltam kissé az időmet. Mivel indulnom kellett dolgozni eldobtam három le nem adott küldit… De majd csak visszaszeretgetem magam.
Viszont a szállítós rank nagyon pörög. Tegnap még 13%, volt ma már 30%. (Már csak 70% és én is elit leszek. ) Pedig eltelt időben csak háromszor fordultam. Végig el voltam tévelyedve, hogy a szállított árú mennyisége az ami növeli. De ezek szerint az érte kapott credit.
Tényleg jobb a python erre a célra mint ASP. Hiába ugrik nagyobbakat ASP, ha kirángatják és kivégzik a kalózok. Szinte mindig hárman támadnak meg. Ettől függetlenül már egy pythonom füstbe ment. Ketten támadtak, mind a kettőn csak géppuskák voltak… Szerencsére csak a biztosítást buktam.
Szóval nem egy unalmas dolog ez a csempészkedés. Nagyon tetszik. -
kozi71
senior tag
válasz
baphomet
üzenetére
Köszönöm a tippet tökéletesen működnek a zsíros küldetések!

Csak ott rontottam el, hogy kondával mentem oda, és nem lehet leszállni minden helyen ott, mert csak outpost van a rendszerben semmi más. Végül Sothisban sikerült leszállnom. Van dögivel 10 milkós küldetés, csak sokhoz kell elit rang, amihez meg nem ahhoz kisméretű hajó kell. Nem akartam otthagyni a kondát, bár csábító volt a gondolat, vásárolni egy kisebb hajót és azzal visszajönni. Csak azon a bázison pont nem volt nagyot ugrani képes hajó. Igy aztán inkább leteszteltem visszafelé is az utat. Négy csomagot vettem fel, de még így is kaptam értük 29 milkót. Ha az időt nézzük akkor Sothis egy órányi ugrándozásra volt tőlem. Vissza megint egy óra, majd az áru terítése volt egy fél óra, talán háromnegyed. Szerintem még így is megéri bőven. Pláne ha ASP-vel mentem volna. Na de majd ma veszek egy ASP-t és visszatérek a tízmilkós küldikért!
Scannernek is jó hasznát vettem. Ellenség is volt bőven. Háromszor szedtek ki. Egy szó mint száz nem egy unalmas meló ez a út. Köszi még 1X ! -
kozi71
senior tag
válasz
Smithy1986
üzenetére
Nagy, és gyors ezt csak egy hajó teljesiti. A clipper.

-
kozi71
senior tag
válasz
Smithy1986
üzenetére
Messzire ne menj szerintem ezzel a géppel. Kevés az üzemanyag. full scoop meg rakteret foglal.
Vegyél egy addert, nagyobb a raktere, és ne keveredj harcba vele. Rabszolgákkal üzletelj az jól fizet. -
kozi71
senior tag
válasz
Smithy1986
üzenetére
Szerintem ennyi lehet abból a pénzből.
-
kozi71
senior tag
válasz
baphomet
üzenetére
Tegnap este én is jó fizetést kaptam 5db csempészküldetésért, (egy helyre mind) 4.8 milkó volt a hasznom.
Vicces az volt, hogy 2-3 rabszolga,meg egyéb tiltott dolgok, jó ha 15 helyet foglalt az egész cuccos.Más: Anaconda eddig is szikrázott 50%-ra lerongyolt hull-nál? Pajzsom visszatöltött, és még utána is csinálta. Végül csak azért mentem el bázisra mert zavart a sok pattogás-szikrázás.
Plusz páncélt érdemes felpakolni kondára? Nem a katonaira gondolok hanem a rakterek helyére. Azt látom eléggé csökken miatta az ugrótávolság, de ha megéri, akkor telerakom azokkal. -
kozi71
senior tag
Reggeli frissítés óta nem működik az egerem. De csak játékon belül...
-
kozi71
senior tag
válasz
laci_8519
üzenetére
Necc : Köszönöm szépen a konfigot!

laci_8519:Térképet jól megnézted nincs a közeledben semmi ahol tankolni lehet? Fuel scoop?
F4 menüjében van az önmegsemisítés. Jobra az utolsó oszlop legalján.
De lehet oda is vinni üzemanyagot, illetve olvastam itt a fórumban, hogy van olyan szolgáltatás is hogy odaviszik Neked. Drága hajót vesztesz? -
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Segítsetek nekem legyetek szívesek. Annyit beszéltetek mostanában a Fer-de-lance -ról, hogy kedvet kaptam kipróbálni. Viszont akárhogy próbálkozok, nem tudok olyan konfigot összerakni ami szerintem jó lenne harcra. Nem tudok mit kezdeni az energia hiánnyal. Néztem videókat, abból azt vontam le folyton menni kell, nem szabad megállni vele. Így aztán lehet nem a páncélos tankra kéne feküdnöm hanem a könnyűségre, mozgékonyságra. Itt járok most elméletben.
Köszöntem széken!ui: FSD-ből gondolom nem kéne a legnagyobb.
-
kozi71
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Másik válasz: Eladás előtt szerelj le mindent, és adogasd el külön külön. Az alaphajóval meg menj el olyan helyre ahol olcsóbb 15%-al minden. Persze azért egy olcsó fuel scoop nem árt ha marad , mert anélkül nehéz elmenni távolabbi rendszerbe .
ll outfitting & ships
Discount: 15%
End date: None given
Requirements: None
Last verified working: 24/09/15 -
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Marrallang, Stromgren (imp.slave) <----> Niflhel, Biruni port (superconductors)
Marrallang, Coggia terminal (imp.slave) <----> Peraesii Danjon port (gold)
Marrallang, Pajdusakova (imp.slave) -----> Nortes, Hobbes hope (vissza nincs nagyon mit vinni, de jó áron veszik a rabszolgát)
Facece, Simpson depot ( non.leathal weapon) <----> Marrallang, Coggia terminal (imp.slave)
Én is ma reggel vettem meg a T9-t. Háááát minél jobb alkatrészek vannak benne, annál rosszabb.
Kétszer rántottak ki eddig. Elsőre simán lelőttem minden sérülés nélkül az ellent. Másodszorra el sem jutottam addig, hogy egyáltalán megnyomjam a tüzelés gombot, már nem volt egy réteg pajzsom sem.A másik gondom a kidokkolás. Anakondával 10-ből 10X minden kocc nélkül kiszáguldok. De ezzel jó ha kétszer. Egyáltalán hol van a pilóta fülke? Ha egy archoz hasonlítom elejét akkor az állán, vagy a homlokán?
-
kozi71
senior tag
Ez így nagyon tescos lesz?
Vagy kereskedni jó? -
kozi71
senior tag
Találtam két 17 milkós imperial slave átvevőt, nem messze onnan. Aki nem órákat játszik annak megéri talán.
Egyik Nortes - Ash`excelsis innen visszafelé nincs mit vinni. Viszont közel van.
A másik Peraesii - Danjon port, innen már mehet vissza arany.
Én a rabszolgákat Marrallang - Pajdusakova vásároltam. -
kozi71
senior tag
T9 pajzs nélkül mennyire életképes? El lehet ugrani ha kirántják embert a "hipertérből"?
Én most Orang (imp.Slave) - Karid útvonalat nyomom. Igaz csak egy írányba jó 1.1M. De legalább rővid. 10-12 perc egy kör, trade anacondával. -
kozi71
senior tag
Köszönöm szépen az infókat Field of View ügyben gigafun, és baphomet!

Csempészésre nekem is a sima megközelítés jön be, majd 5km-ről engedélykérés. Ha egyenes vonalban közelítesz "levélbedobó nyilás" felé, minden hiba nélkül, nem zavarva a forgalmat, akkor elég nagy az esély rá, hogy nem vizsgálnak.
-
kozi71
senior tag
Arra mit lehet állítgatni, hogy ne másszon ki a TV két szélén a kép sok hasznos infóval gyorsítás közben?
Múltkor én is kipróbáltam amit itt írt valaki, de az túlságosan is összenyomta a képet. -
kozi71
senior tag
Anacondán hogyan lehet elérni a 468-as rakteret?
Nekem 438 most. Ha beáldoznám a pajzsot, (amit nem fogok) +16 akkor sem jön be ez a szám.Meg van. Még a fuel scope is raktér, akkor már jó az a szám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont nagyon szórakoztató. Végül is ez a játék célja. A kamionozással sem volt gondom. De túl monoton, éppen azért mert nem volt benne izgalom.
, youtube-on volt már ilyen teszt. Csak hát az ára nem nekünk való.