Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

aktív tag

LOGOUT blog (1)

válasz alexandrosz #77145 üzenetére

Védett akku kell bele, mert a lámpában nincs elektronika, túltölti és túlmeríti a védelem nélkülieket. A gyári akkuja védett, azzal nyugodtan dugható bárhova.
    Ja meg van Wuben akku ami nem 18650 hanem 18700 :C , arra figyelni kell, mert ebbe a lámpába nem jó. Csak mert láttam régen, hogy néhány webáruház szettben árulta a nem belevaló akkuval. :W

Igaz én nyári hőségben nem járkáltam vele kint, csak hidegben, de a turbója nálam nem nagyon kapcsolt le, elvileg 500 lumenig lemegy ami majdnem a hármas fokozata, de szerintem az 1000-ret simán tartja, mert jelentősen erősebben világít felmelegedve is.
    Az enyémbe a rugókat meg kellett nyújtanom, mert ha megráztam pislákolt a lámpa. Nem hazudtolja meg a kínaiságát, de nagyon egyben van. Meg hát 10 ezer pénzért (itthoni áruházas árakkal számolva) nem is kapni ilyen tudást, abból a szempontból olcsó. Egy csuklópántot adhattak volna ozzá, azt külön kellett vennem.

Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?

Új hozzászólás Aktív témák