Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
válasz Tony21 #41110 üzenetére
Igen, én is úgy érzem. Legrosszabb esetben édesapámnak ajándékozom
@Anubis_9: most 26 $-ért lehet venni (nem néztem meg még működik-e) kód: bilakosD50 -- nem az én kódom, szóval nem nyerek rajta semmit. Ha jól láttam a ref/aff linkek tiltottak csak, a kódok nem, ugye?
@BBéci: persze, ha azt nézem, hogy mennyi mindennel tud többet és csak egy kicsit nagyobb, akkor OK, de az árát figyelembe véve már elgondolkozom, hogy nem elég-e egy kevésebb tudású feleannyiért Én jelenleg16 $-ért tudom venni, sajnos amikor 10-13 $ között volt, akkor még nem olvastam a fórumot
@vince: igen, a holdfény üzemmód az egyik, amiért tetszik, a másik a töltés. Így ha mindkettőt viszem, akkor végső esetben ebben tudom tölteni az akksit és átrakni a H03-ba
@MittuDomain_: jól behúztad mindkettőt a tokot megnéztem képeken, már értem miért nem szeretik... a zip-zár hamarabb véget ér, mint az anyag, így gondolom nehéz belepasszírozni, de biztosan nyúlik az (vagy szakad )
@kner: igen, olvastam az összes ds21-es hozzászólásodat a fórumban Nekem is nagyon megtetszett (ennek hatására is), de sajnos használtat sem találtam...
Én úgy tudom, hogy az F1 nem nagyon lesz mostanában olcsóbb, legalábbis a srác aki ezeket az akciókat kéri, azt írta. Persze simán lehet, hogy nem lesz igaza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest