- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
Nem volt és nem is lesz PHEV kocsim, mert én biztosan nem tökölnék a töltéssel.
Szerintem próbáltam levezetni a dolgot, miért gondolom azt, hogy kisebb része lesz tudatos töltős, mint az, aki max este ha beparkol, akkor tölti vissza. De mivel napközben ha csak nem 5-10km-t megy, a hatótáv kevés lesz neki és ideje arra, hogy lassan töltögessen.... Szóval nem.
Az is világos, hogy nem tudják megmondani, mennyi a "haszna" a PHEV-nek terhelés szempontjából. Ha eltörlik a zöld rendszámot és a hozzá kapcsolódó kedvezményt, ez lehet indok.27 milla egy PHEV?
Erre most mit mondjak? Jó vétel. Mondjuk nem is ér többetHa hosszabb útra mégy, melyik kocsival indulsz neki? Mert tölteni nem fogod, csak cipeled a plusz súlyt és többet fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Ülőgarnitúra 3-2
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest