Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
válasz katt777 #1047 üzenetére
Basszus vmiért folyton kilép az Obli, asszem a sok moddal van baja, kényletelen leszek újra felrakni
Van egy vicces képem, nem művészi de jó
Majdnem legyőzött:
[link]Sajna nekem ez magas, hogy kell kis képeset csinálni
[ Szerkesztve ]
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Törzsúr
senior tag
Go Fish küldetést csinálom, már 6db scale megvan de a 7. hal eltűnt, a zöld nyil egy halott mud crab-hez vezet de nincs hal sehol, lehet ,hogy a játék egy mud crabet spwanolt be, ha igen ,hogy oldjam meg ezt a fölöttébb idegesítő helyzetet, próbáltam aludni sokat..de semmi, nincs hal..!
[ Szerkesztve ]
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #1053 üzenetére
Hagynám a francba az egészet de imádom azt a gyűrűt amit ad az ipse...
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #1055 üzenetére
Szerinted ha veszek boltba még 6 scale-t azt elfogadja, bár eddig még nem láttam sehol ?
-
katt777
félisten
válasz dobolan #1050 üzenetére
Az szép!
Kár, hogy OOO. Ezzel az a baj, hogy hiányzik, ha nincs fönt, amikor meg fönt van, lépten nyomon valami hülyeségébe akadok bele. Nem tudom, mit kéne tennem.
Hoffman kollégát nem láttad a grafikai beállításaim sorai között?
Bár én lennék már valami magasabb szinten![ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #1053 üzenetére
Tényleg bug, nálam nem volt gondja.
-
katt777
félisten
válasz Törzsúr #1052 üzenetére
Járd körbe a tavat, a halak egy része a hídon túl található. A legtöbb a víz felszínén található, főleg éjjel, amikor alszanak (én úgy csapkodtam le őket). Nappal akadnak lejjebb is. Élet-felderítő varázslatot nem próbáltál?
Én kaptam már buoyance varázslatot (kopoltyú azzal mászkáltam körbe a tavat, meg Ko9 buzogánnyal "halásztam", mert különben lett volna erejük visszatámadni), meg "Tenger maszkja" (kopoltyú v. vízen járás, utóbbi nagyon ász, ha gyorsan át akarsz jutni egy folyón) is van.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1051 üzenetére
Azért tudott majdnem legyőzni, mert egyetlen nyilat sem küldtél a fejébe,. bár amúgy sünit csináltál belőle. Leírom neked a kép-beszúrást. + Szóközöket írok be a kódokba, hogy megjelenjenek. Remélem, ez így működni fog, ha nem, majd beteszek egy kódot az oldalamba ehhez.
Először, a cizelláltság kedvéért, beteszel egy Középre zárást, az áttekinthetőség kedvéért pedig nyomsz a két kódjel közé egy Entert, így:
[ P : C ]
[ / P ]
Aztán a közbülső sorban kiválasztod a Kép gombot, és beszúrod a kis kép linkjét a kis ablakba. Ezután ilyesmit kell látnod:
[ I M G :
http://www.freeweb.hu/katt-teszt/images/Oblivion/Oblivion%202008-01-10%
2020-07-19-14k.jpg][ / I M G]
[ / P ]Ha ez is megvan, jelöld ki ezt a részt: [ I M G : ... / I M G ]
Ezután jön a Link beszúrása, ide pedig beilleszted a kis ablakba a nagy kép linkjét, valahogy így:
[ L :
2020-07-19-14.jpg/][ I M G :
2020-07-19-14k.jpg][ / I M G ] [ / L ]
[ / P ]Az eredmény:
A lényeg a dőlt betűs rész, a többi tájékoztató jellegű.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Törzsúr #1062 üzenetére
(Minor) Life Detection.
Rózsaszín felhővel kirajzolja az érzékelő távolságon belül található élő és (nevével ellentétben) holt lényeket.
De ha a bug miatt tényleg eltűntek a halak, akkor nem sokra mész vele. Esetleg feltettél valami mod-ot, amely ezelőtt nem volt rajta?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #1059 üzenetére
Jól emléxel. Az inventory-ban ugyan nem jelzi, hogy egyedi lenne, csak a halpikkelyeket, de lecsaptam egy másfajta halat is (mert útba esett jövet-menet ), és azt külön jelenítette meg, nem is 2-es (mint a célhalaké), hanem 5-ös értékkel. Néztem, hogy miért nincs meg, és tényleg le kellett még csapnom egy extra halat, mert csak úgy tekintette teljesnek a küldetést (azaz az adott hal pikkelyeire van szüksége az alkimistának, nyilván okkal).
Azt nem tudom, hogy amúgy ez megvásárolható-e, és hogy a játék elfogadja-e, amennyiben ugyanilyen hal pikkelyeit sikerül megvásárolni.
Ha nem, ott van a küldetés teljesítésére vonatkozó konzol parancs.Tolvaj karaktereknek:
Beszélgettetek a halásszal később (küldetés végeztével)? Csak mert akkor (megfelelő kedveltség esetén) elárulja, hogy hova rejtette el egész életében kuporgatott kis vagyonát, valamint azt is, hogy a nyakában lóg a kulcs, amit senkinek nem ad oda, amíg él. Ha ez a feltétel számotokra elfogadható, ott a könnyen jött gazdagság.[ Szerkesztve ]
-
don pardon
aktív tag
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1051 üzenetére
Akkor ez most javítva:
[L:/][IMG:][/IMG][/L]
Nem olvastál figyelmesen:
1 A szóközöket a megjelenítés végett szúrtam be, nem működik a kód, ha így kimásolod.
2 A 3 gombnyomást használva a rendszer automatikusan megírja a kódot, ezért írtam, hogy csak tájékoztató jellegű.
3 Kép beszúrásánál a kis változatot kell beszúrni (ezt előtte neked elkészíteni), különben az lesz, amit látsz.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1066 üzenetére
Lejárt a limit, mindjárt bekísérletezem, hogy látom a linkeket:
Kicsit szőrösek a szélek, de jó kép.
Engem a grazi óratorony és a Ferrari főhadiszállás keresztezésére emlékeztet.Az [L: után elfelejtetted kivenni az Enter-t. van egy fölös perjel az első .jpg után. A többi, úgy nézem itt a szerk. ablakban, OK.
Nem próbáltad a három gombot?1: Középre zárt
2: Kép (a két P kódjel közé)
3: Link (a teljes, kijelölt IMG sorra)[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Ace Ventura #1067 üzenetére
Igen, mert az inventory-ban pl. hasznos lehet. A conflict-jaival ne törődj, Mod Manager azért jelzi, mert felülírja az eredeti (angol) szövegeket.
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1072 üzenetére
És a többi kép?
(De telhetetlen vagyok...)
Gyakorold a tanultakad, édes fiam!Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
dobolan
senior tag
Video-t nem próbált valaki rögzíteni? Milyen progival lehetne csinálni?
-
Ace Ventura
addikt
válasz katt777 #1070 üzenetére
Honnan tudom ezt a 0.4-est leszedni?Gúgli sem találja.Ezen kivül mit érdemes még feltennem mielőtt elkezdeném a játékot?
Linket please, mert kényelmes vok.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
tzimash
őstag
van egy kis problémám a Lost Histories küldiben, Skingrad-ban valami rabot kell keresnem a fogdában, de nem enged be az őr, az egyik lehetőség, hogy bejussak a cellába, ha elszegődöm szobalánynak a fickó akinél jelentkeznem kell a munka ügyében, Shom gro-Yarug, ha kimegyek a kastélyból, akkor azt jelzi a nyíl, hogy bent van, ha bemegyek, azt jelzi, hogy kint van a kőhídon, de mire odaérek, a zöld nyil hirtelen pirossá válik... szóval valami bug lehet, nem tudom elcsípni. járt igy valaki rajtam kivül?
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #1037 üzenetére
Elég részletes? Azt sem tudtam h ennyi opció van Köszönöm
Sajnálom hogy ilyen ritkán tűnök fel...ebből adódóan képek sem lesznek egyhamar. Nagyon időszűkében vagyok. Jó, ha esténként van kis időm böngészgetni a fórumot És sajna a modokba bele sem tudtam kezdeni. Nameg az a baj,hogy bármi gubanc van,azzal rengeteg időt el tudok pöcsölni. Amit sajna nem tudok megtenni... Remélem a kövi 2 héttel letudom egy időre a rázós szakaszt és megpróbálom behozni a lemaradást
-Amúgy nekem nincs olyan h Catalyst Hol találom,nem tudod?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
don pardon
aktív tag
válasz Ace Ventura #1086 üzenetére
hello
sztem az obscuro oblivion overhaul-t érdemes feltteni csomó jó változtatást ad, szinteket beállítja rendesen (npc, szörnyekét), új tárgyakat rak a játékba szóval nagyon jó szerintem. ha a géped bírja akkor valamelyik quarl's texture pack-et mert attól meg szebb lesz a játék. atmospheric weather is jó. De dolgoztatunk szóval olvass vissza
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Törzsúr
senior tag
Na meglett az a nyomorult hal, csak aludtam pár hetet és szerintem respawnolt mindent...
-
katt777
félisten
válasz Ace Ventura #1086 üzenetére
Azért az OOO-t sztem ne tedd föl, nálam jó pár helyen megakasztotta a játékot.
Qarl's Texture Pack 3, Atmotspheric Weather, és Natural Enhanvement modok ajánlottak a szépség és teljesség kevéért, küldetéseket és a többit válogass tetszés szerint innen.
Pár oldallal elébb írtam, melyeket nem szabad, és melyeket lehet korlátozottan használni/aktiválni, hogy ne bugozzák tele a játékot.
Dolgozgatsz? Hát, így jár, aki évente 1x látogat el ide.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz tzimash #1083 üzenetére
Esetleg nem kaptál időpontot? Mert akkor csinál a játék ilyesmit, ha időre hívnak valahová, és máskor érsz oda, aztán csak kerülgetheted a nyilat, nem lesz ott senki az adott időpontig, vagy legalábbis az nem, akiért odamentél.
Mágusnál előfordulhat még, hogy rejtőzik, akkor élet-érzékelő varázs kell.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz hoffman_ #1085 üzenetére
Tudom, hol találsz Catalyst-et, csak sajna az ász nV karidhoz semmire nem mennél vele, mert ez az ATI-k drivercsomagja. És azért van ennyi opció, mert ATI kártyám van (a launchert leszámítva, persze). És az is lesz, még ha nincs is csúcskártyájuk, mert szeretem.
Láthattad, milyen gyönyörű képeket lehet készíteni vele... Úgy értem, a többi is szép, de még nem láttam olyan folyamatos, sima éleket, mint az enyémeken az élelmosással.
Egyébként nem tudtad, hogy 1 nap 24 órából és egy éjszakából áll, amikor is alhatsz?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz don pardon #1078 üzenetére
Hú, a napfelkeltét nagyon elkaptad! Ha lenne verseny, már most mindenki azon dolgozna, hogy ennél szebbet sikerüljön készítenie. Nekem legalábbis ez tetszik a legjobban. A zuhatagos is nagyon jó, bár én ilyen helyen még nem jártam.
Lehet, ha lesz időm, majd elmgyek erre-arra, és várakozom a napfelkeltékre.
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #1095 üzenetére
Az én szótáramban a 24 óra és az éjszaka összeadva 34 órát jelentene
Amúgy én az nVidia karikat szeretem. Ha viszont Ati-val kezdtem volna,akkor azt szerteném
Képek: amint lehet jönnek. Ha minden jól megy,akkor holnap talán fel tudom dobni az NE-t és az AW-t. De QTP3-mam még nincs OOO-t meg egyenlőre hagyom pihenni és felkészülök rá...
az ász nV karid[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dobolan
senior tag
Na, most tömörítem harmadjára ....
A hátteret mindíg nagyon mossa. Most 5000kbit/s -el tömörítem 3 menetben. Többször nem tömörítem újra az bizti. Még a feltöltés is lesz vagy 30 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic