Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz don pardon #357 üzenetére
Modokat nem ismerem abban nem tudok segíteni.
Ellenben kereskedőbe úgy tudsz pénzt fektetni, ha elég magas a Mercantile-od.
Ismert kereskedők listja Itt tudod kiválasztani a számdora kedvező eladót.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
SystemRoot
őstag
Nagyon jó mod az a Obscuro'sOblivionOverhaul mod. Asszem manapság az egyik legnépszerűbb komplex mod. De én azt csak nagyon kevés ideig használtam mert főleg a Francesco's mod-al játszottam. Szal nemtom (még) hogy hogyan lehet állatokkal barátkozni benne, de az tuti hogy a readme-jében le van nagyon alaposan írva.
Kereskedőbe elméletileg csak akkor tudsz investelni ha expert(75) ös vagy mercantile-ból. De ezt ki lehet játszani, legalábbis én kitudtam, de asszem hogy valamelyik patch után már nem lehet, mert nekem sem megy újabban. A trükk az volt hogy szépen fortify skill mercantile-t nyomsz magadra és készÜdv: SystemRoot
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
Azt olvasom hogy valami quest-et kell megcsinálni hogy elnyerd a vadállatok kegyét.
Amúgy, huh eléggé kemény ez a OOO mod. Azthiszem ez majdhogynem MustHave kategória.
Legközelebb ezzel fogom én is tolniWisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #364 üzenetére
Mod-os vámpírságal érdemes játszani. Az alap ami a game-ben van az szerintem sem a legjobb. Mod-al pl lesz vámpírként olyan hogy embereket rá tudzs venni hogy elmenjenek rögtön aludni. Meg arra is hogy megcsapolhasd őket és akkor kis üvegekben gyűlythetsz vért. Amit magaddal vihet mindenhova uzsonnaként.
Jah meg még olyan is van hogy harc közben meg tudod harapni egy spellel az ellenfelet, ergo úgy is tudsz vért inni.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #364 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy varázslós mod?
Ha azt hogy arc varázslatokat akarsz akkor ajánlom az oblivion spell compendium -ot.
Nézd meg youtube-on. Nagyon arc. Lehet mondjuk kicsit unbalance.Üdv:SystemRoot
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #369 üzenetére
Meglesem majd amit mondasz, mert engem is érdekelnek mostanában eféle modok.
Jah hát a banya az nem gyenge listát kér...
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #371 üzenetére
Viszont nagyon megéri megcsinálni a küldetést mert nagyon jó, legalábbis nekem tetszett, ha megcsinálod, óvatosan a végén, nehogy előbb megidd te a cure-t mint a count felesége mert kezdheted előröl, én majdnem idegbajt kaptam...elösször a feleség iszik..
[ Szerkesztve ]
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #371 üzenetére
Hát Olbiban sajanos alapból sztem eléggé unbalance varázslónak lenni, és spell system is sztem gyér. Én ezért keresek modokat hozzá. Köszi a tippeket majd meglesem.
Jah btw: Atronachnak lenni kemény dió. Én is sokáig voltam az, de utána akkora felüdülés volt átmenni Apprentice-re hogy hihetetlen... sztem nagyon körülményes a no-mana reg. Mondjuk consoleal egyszer rájöttem hogy hogyan lehet Atronch-al megcsinálni hogy mégis legyen mana reged... ...nem volt egyszerű...
persze ez cheat a legjavából...Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #374 üzenetére
Wraith
Amúgy télleg jó dolog az a Atronach, meg lehet oldani a manás dologot is, pl alchjemyvel. Meg ugye a lucky lady statue is infinite manát ad. Csak az a baj hogy sztem az 50% absorb nem éri meg annyira már magas szinten, mert Bretonként fölveszel majd egy mundane ringet és akkor 100%resisted van, akkor meg minek az absorb? és 100%resistel már nem számít az Apprentice gyengesége sem....
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #376 üzenetére
Jah, a weakness az elején télleg eléggé ciki tud lenni.
Én csak azt utáltam Atronach ként hogy mindig sajnáltam a mannát self-buff spellekre elkölteni... Amikor meg elnyomtam light-ra speed-re meg detect-re, akkor meg mikor harcba kerültem sosem volt elég a manna.... olyankor meg a jópénzt érő mana potikat kellett iszogatnom...Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Kareszovics
addikt
válasz don pardon #402 üzenetére
Vedd meg Skingrad-ot Ha már nem úszkálsz a zsében Csak 25k
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #402 üzenetére
Az Anvili házat vedd meg elsőként. 5k csak, az télleg össze kéregethető összeg. És nagyon jó kis ház, nagyon igényes, kb olyan szintű mint a 15k-s Cheydinhali, sőt talán jobb is, bár én a Cheydinhalit az jobban szeretem, mert nagyon szeretem azt a várost.
De sztem az Anvili házat éri meg elsőként megvenni ( quest tartozik hozzá!)
A Skingradi ház a legjobb persze, de az berendezve már 50k..
Ezt az 5k-s ház pedig ingyen be lesz gyönyörűen rendezve ha végigcsinálod a kis quetet hozzá.Üdv: SystemRoot
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #432 üzenetére
Menj be az erdőbe egy kis nirnrootot szedni a patakoknál, ott nem lesz 25
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #437 üzenetére
Nézz körül több boltban, Skingradban van egy aranyos hölgy, nála biztos lessz...
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #439 üzenetére
Én annyit nem játszottam a Morrowind-al, ott hagytam abba amikor találtam a leges legelején egy tőrt és hiába ütlegelem vele az ellent az meg sem érzi
-
nyunyu
félisten
válasz don pardon #437 üzenetére
Ezeket nem szintfuggoen szokta dobalni veletlenul?
Csak mert en a 16-os szintu elcseszett(*) varazslommal nem nagyon lattam olyat, pedig a alapjatek+kiegeszitok osszes kuldetesenek kb. a 90%-a megvolt.
*: Kellett nekem kardforgatast rakni majornak, destructiont+alchemy-t minornak
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #442 üzenetére
Számomra nagyon bonyolult, de lehet ,hogy ezek csak kezdeti nehézségek, röviden mi a sztori?
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #444 üzenetére
Hogy tudom előhozni a map-ot, mint obliban, és ha kiszálltam a hajórol ,honnan tudjam hova kell menni? Na mind1, keresek Morrowind fórumot..
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #451 üzenetére
jah, obliban amúgy is a közelharc a domináns dolog...
a használat szerinti "majorokat" meg minorokba kell tenni, pont ahogy mondodWisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #453 üzenetére
Szeretnék már én is fanatikus tag lenni!
-
Kareszovics
addikt
válasz don pardon #456 üzenetére
Nincs ebben semmi. Az első karakteremnek nem volt háza
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #514 üzenetére
Sokmindent nem tud,épp annyit hogy elég legyen Ennek a kardnak a legnagyobb a sebzése a játékban(ha néhány fanatikus spéci modját nem nézzük) és a benne lévő SoulTrap is jól jön
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #517 üzenetére
Én sem vagyok a pwt híve,de van néhány dolog ami rászorul És a Sneak azon kevés skill közt van,amit mihamarabb ki akarok maxolni Thx
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #525 üzenetére
Thx Kicsit még kusza,de nagyjából értem mi merre hány méter Amúgy a Gumininjahq-s Oblivion oldalt már kívülről tudom...Fejből idézem neked az egészet
#526: Semmi gond Morrowind példaértékű gém volt
-
SystemRoot
őstag
Igen, az adott attribútum alá tartozó 3 skill bármilyen kombinációjában kell sok szintet lépni hogy bónuszt kapj, egész pontosan így működik a bónuszok kiosztása:
* 0 /szintlépés attrib skilljei közül -> +1 bonus
* 1-4 /attrib skilljei ->+2 bonus
* 5-7 /attrib skilljei -> +3 bonus
* 8-9 /attrib skilljei -> +4 bonus
* 10 vagy több /attrib skilljei -> +5 bonusWisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
Jaj, sajnos az a OblivionHQ powertrainelésről szóló cikk eléggé igénytelen
Sorry, én kedvelem a srácokat akik csinálják az oldalt de nem értenek hozzá eléggé. Nagyon felszínes az a leírás és sok benne a hiba. Aki tud angolul az mindenképp ezt olvassa: Character Creation / Leveling ( ők is ez alapján írták azt a cikket (csak rosszul))Üdv: SystemRoot
-
katt777
félisten
válasz don pardon #582 üzenetére
Bocsesz, hogy ilyen régimódi vagyok, de magam akarok végjátszani egy játékot, nem mindenféle segédlettel, ahogy elvész az élvezet. Igaz, itt már elveszett. Azért kösz, a bug szekciót különösen.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Törzsúr
senior tag
válasz don pardon #600 üzenetére
Ha főzőcskézni akarsz, keresd meg Odiil farmját, Chorroltol a Dél-Kelet fele lévő uton van ami IC-be vezet, na ott arasd le a növényeket, aztán menj be erdőbe is ott is tépkedd le a virágokat, gombákat stb..aztán menj el Skingradba, keresd meg Tamika szőlő ültetvényét azokat is szedd le mind, aztán kezdődhet a főzés..IC-ben van egy csaj, jó magas, annak kell eladni most hirtelen nemtudom a nevét, de mindjárt jön systemroot, az egyik bazárban van market districtben...nagyon jó áron veszi meg tőled.alacsony a merchant skillje
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #600 üzenetére
Azt a Skingradi házra mondtam. És arra értettem hogy ott a háziszolga csaj az tud neked csinálni sheperds pie-t. Nomost ez végtelen nyersanyagot jelent, csak folyamatosan kell kattintgatni. Ebből master szinten rögtön tudsz értékes cure disease potiont csinálni. Ennek egyetlen hátránya hogy 1(-font) a súlya, ergo kell sok feather spell ha sokat akarsz szállítani. Namost ezzel nagyon lehet kereseni, csakhát master skill kell hozzá.
Ha még nem vagy master skillen akkor ajánlom az arcane university kertjét és a skingradtól északra levő veteményes kerteket anyaggyűjtésre, a többit már kb elmondták.Üdv: SystemRoot
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #630 üzenetére
A Frostcrag cucc és a másik is a KotN kieg-ben van benne. Nem tom hogy ez neked fenn van-é.....
Ha igen,akkor elvileg automatikusan betölti őket, és az aktív quest-ek közt megatlálod őket.
-
katt777
félisten
válasz don pardon #630 üzenetére
Innen mindent, ami nem az alapjáték vagy a küldetések. Windmas The healer még jó mod, megy veled, és csata közben gyógyít (is), mindezt időnként 10 aranyért.
Nem tudom, mitől bírtam majd' 400 kg-t, mert nincs olyan varázslatom. Előtte léptem szintet, lehet, hogy attól?[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
válasz don pardon #646 üzenetére
Hát igen a fortify magicka potionos megoldás lenne a legésszerűbb, de sajnos olyan messze van a karakterem az Alchemytől, mint Makó Jeruzsálemtől.
Például még sose találtam olyan tárgyat, ami constant növelné a Magickát Az se érdekelne, ah szoknya lenne, csak feltudnám venni.
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #646 üzenetére
arra gondolsz hogy morrowind kezelési stílusú lesz a játék, vagy hogy a világot rakják be?
Az előbbi az sok mod által többé kevésbé elérhető. Az utóbbiról én is olvastam anno, de még az volt hogy kérték hogy szálljak be a projectbe mert hogy nagy a munka. Én ránéztem hogy mik a terveik, na mondom öhh, kösz inkább mégsem..:
Tudtommal kb 1% körül járnak a dologgal és nincs kiadva még a mod, bár a fene se tudja, rég volt már amikor utoljára néztem...Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
don pardon
aktív tag
válasz don pardon #668 üzenetére
Kicsit mellényultam a linkkel , itt az igazi [link]
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
katt777
félisten
válasz don pardon #786 üzenetére
Már régebben olvastam (most teszegetem fel ezeket), hogy Francesco modjaihoz kell az OOO. Ha jól emléxem.
Nincs kedvem új karaktert indítani.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #791 üzenetére
Marts Monster mod readme:
===== INSTALLING =====
1] Extract to your Oblivion/Data directory
2] Select 'Mart's Monster Mod.esm'
3] Select 'Mart's Monster Mod.esp' *OR* 'Mart's Monster Mod for Francescos.esp'
4] Copy across and select your choice of Plugins from the Plugin directory
5] Play!What are the different versions?
Mart's Monster Mod: Use with vanilla, OOO, Adventurers and pretty much everything else!
Mart's Monster Mod for Francescos: A tailored version for Francescos that allows stronger enemies and stronger bosses and more to appear in MMM.
===== LOAD ORDER =====
As MMM is designed to work both stand alone as well as with other mods like OOO and Francescos, it's important MMM is loaded after these to take effect. If you are using MMM with Francescos, this would be a good load order (note .esm 'master files' always load first regardless):
Francescos main .esm
Francescos extra items .esm
Mart's Monster Mod.esm
...
...
Francescos optional plugins .esps
Mart's Monster Mod for Francescos.esp
Mart's Monster Mod optional plugins .espsGenerally MMM should always be loaded last in your chain, the main exception is Mighty Magick, this should be loaded after MMM. Other notes:
* If you use Hunters 2.0 or Hunters 2.5, de-select it (included in MMM)
* If you use Creature Continuum, de-select it (included in MMM)
* If you use Beautiful People, or any other mod based on Elaborate Eyes, don't use the 'Races Resized' optional plugin
* If you use onboard sound, nearby creatures may cause stuttering. Use the newest 'Quiet Feet' mod, which is compatible with MMM, OOO and others -- http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=1896===== PLUGINS =====
MMM features a plugin system that allows you to tailor the mod to your playstyle. All plugins can be enabled or disabled at any time, but note some changes will take time to appear -- such as Diverse Imperial Armor or Reduced Spawn Rates -- which naturally occurs as cells reset while you play.
All plugins need to be loaded after whichever main .esp you are using, Mart's Monster Mod.esp or Mart's Monster Mod for Francescos.esp.
But what do the different Plugins do?
Reduced Spawn Rates -- Reduced spawn rates for lower-end machines, stealthy characters, or those who prefer less action but want the other features MMM offers.
Reduced Reduced Spawn Rates -- As above, but further reduced.
Increased Spawn Rates -- The oppposite of RSR, this plugin adds a crazy amount of spawns to hardcore trigger happy players.
Friendlier Factions -- Like it says on the box. Inter-faction fights less likely to occur for all creatures, except Bandits and Marauders who are mortal enemies.
Less Bone Loot -- Another request in the official thread, reduced generic bone loot on creatures for those who don't use bones for crafting.
Damage & Durability -- Increases weapon damage by 50% and armor and weapon durability by 100%.
Resized Races -- Whether the diversity in race sizes is exentuated as well as females generally being shorter, and bulkier Nords and Orcs.
Diverse Imperial Armors -- The much improved Imperial City Guard armors by yakueb.
Gems & Gem Dust -- Combines Gem Dust, Tamriel's Glittering Geology, and Bone Grind into MMM's crafting system. The Gem Dust scripts have been scaled and applied against the gems in Tamriel's Glittering Geology, which you will also now find appearing on scome creatures and in gem-based loot level lists. Now updated by Bendiwolf to include new gem dusts for the new gems.
TNR Faces -- Veritas' excellent work for Imperials and Bretons applied against MMM NPCs. Note you still should merge TNR with your main gameplay mod (OOO or Frans), this module ensures continuity for those NPCs MMM adds.
No Giants -- Removes the giant humanoids from MMM's lists, for those who don't like hacking at knees.
No Carrion Rats -- Removes the Carrion Rats spawning at corpses after a few hours. Alternaively, you can load this plugin and alter the percentage chance, just look for the global variable 'AMMRatPercent'.
Francesco's levelled quests (and HC + DD version) -- Francesco's levelled quests plugin updated for MMM. The HC + DD version is the same as the Francescos HC + DD version, also updated for MMM. Use these in place of the ones bundled with Francescos. Requires Francescos.
Diverse NPC Faces -- A new community plugin developed by Argocrhis to take advantage of MMM's over 600 variant NPCs to give them all unqiue faces and races. NOTE: This plugin replaces the old TNR Faces plugin. Delete TNR Faces if you're using it and use Diverse NPC Faces instead.
More Wilderness Life -- Another community plugin developed by Dae, More Wilderness Life adds hundreds of new spawn points across Tamriel to help fill the bare, empty areas Bethesda left in the game. This isn't about simply meeting more creatures -- the advanced behavioural AI and inter-faction relationships introduced by MMM results in a thriving, living world around you as you travel (and where you're not always the center of attention), completely changing your experience of Tamriel. Highly recommended!
Recommended plugins:
It's highly recommended to play with the following plugins for the full MMM experience:
Diverse NPC Faces
More Wilderness Life
Damage & Durability
Gems & Gem DustDon't forget if you're finding the going tough, espcially if you're loading More Wilderness Life, try also:
Reduced Spawn Rates
Friendlier Factions===== UPGRADING =====
A number of plugins and features have been updated in 1.70 and previous plugins are *not* compatible. If you already use a version of MMM prior to 1.70, delete all your current plugins and use the new ones bundled in 1.70.
Just to re-iterate what's said in the Plugin section above: all plugins can be enabled or disabled at any time, but note some changes will take time to appear -- such as Diverse Imperial Armor or Reduced Spawn Rates -- which naturally occurs as cells reset while you play.
Note that you can speed this up by going inside somewhere (preferably with no one around), saving, waiting 3 days (or more, depending on what cell reset time you use, such as 10 days if you're using Francescos), save and quit, and then reload.
===== KNOWN BUGS =====
* Archery mods that alter bows and that don't properly set the bow range to > 0 (a known bug with Oblivion) will cause a CTD when MMM NPCs draw a bow with '0' range. Two such mods are Archers Arrows and Quad Damage for Archers. Either use a different archery mod, or edit these mods and make sure all bows have a range larger than '0'. Any mod that alters just arrows, adds new bows, or sets vanilla bows with proper ranges will work fine. The author of this mod uses the Realistic Arrows mod.
Ott van az elején, hogy OOO-val használd.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #793 üzenetére
"Use with...", azaz használd ezekkel, vagy bármi mással. A szövegben benne van, hogy utolsónak kell betölteni az MMM-et, csak a Francesco mágia modulját előtte.
-
katt777
félisten
válasz don pardon #796 üzenetére
Nem, én arra gondolok, amit kérdeztél. Azt is írja, hogy használhatod OOO-val. Persze mérges gombát is lehet enni.
Amúgy nem használtam F. modokat, eddig OOO-t sem.
Azzal a Pythonos szarral még mindig nem tudtam mit kezdeni. Most másik verzióval próbálkozom.
Mod manager nálam simán lefagy, ha conflict-ot keresek, szóval megvan: az okozza.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #798 üzenetére
Nem tudom, én QTP3-at tettem föl (azután nem nagyon kell külön textúrázni, nézd csak meg a tegnap feltett képeket itt és itt ). Egyébiránt én is az Alteration-t választottam, és működik. Még a QTP3-ban is 0.7-es Mod Manager-ről írnak, én meg 1.1.8-asat töltöttem le, és bemásoltam az 1.7-es patch-et. Talán ezért fagy le a conflict keresés? Most nézem, a javítás is 1.1.8-as. Nem értem...
Kipipáltam az OOO-t, és simán ment a mentésem. Vagy ez csak a látszat, és a funkciói nem működnek? Az agyamra megy ez a Wyre Bash. Most már letöltöttem a Python sima telepítőjét, meg a wx-et is. Ekkor szart rég láttam.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz don pardon #801 üzenetére
Fikázom, ha pont a lényeget hagyta ki.
Másrészt az old conflict detector lefutott, és szinte mindennel összeakad az OOO, egyébiránt a hatását látni lehett (női őr, daedra a vadonban, no meg egy lilán világító kutyafej belső, amely vígan repkedett a láthatatlan kutya nyomában). Csak akkor én nem fejlődök, ahogy kéne?
Most éppen Knightfall könyv nincs a könyvárusnál a fővárosban, amelynek segítségével megtalálhatnám az x nevű lovag megkövült könnyeit. Helyette az amindale-i mészárosról kapok infót (1000 aranyamba kerül egy hibás könyv), viszont ezt meg nem láttam akadni. Ez persze másik mod, de ezzel nem írt conflict-ot. kipróbálom OOO nélkül, és ha megy, akkor OOO is, de a kukába.
Az eladott varázsbotot visszaloptam, spóroltam 200 aranyat. Fölszaladtam az emeletre a kulcsért, ahogy a kereskedő mondta, így nem látták, hogy ellopom, aztán lementem vele a pincébe a botért, és még meg is köszönték, hogy kereskedtem velük.
Próbaképpen megvettem Frostcrag Spire tekercseit, de nem változott a küldetése. Lehet, hogy azért, mert az utolsóra nem volt pénzem?[ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
válasz don pardon #806 üzenetére
köszi, de ezt ma már próbáltam, lassan jött, meg valamiért 24mega jött csak le.
-
katt777
félisten
válasz don pardon #828 üzenetére
Én megpróbálom ezt a másikat, de az altering is kellett, hogy működjön, mert a forgásoknál, ahol a 4x nagyobb textúrákat kellett betöltenie, volt akadás.
Persze, gondolom, az élvezethez a grafikai beállításokat fel kell nyomni max.-ra.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
tzimash
őstag
válasz don pardon #867 üzenetére
vettem én is, már a vámpirokat ölöm. elég kemények. nekem
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #867 üzenetére
Jah, az télleg hasznos cucc. Szal nehogy a mainquest során leadjátok martinnak. Ahoz inkább sheogorath semmire nem jó kacatját érdemes odaadni...
-
katt777
félisten
válasz don pardon #875 üzenetére
Hogy fényképezed le szemből? Nekem mindig elforgatja a karaktert a kamerával.
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #886 üzenetére
Igeeeen
De ha csak az ellen szintjét befolyásolja,az nekem neekm gáz. Ennél magasabb szinten már úgy sincsenek, mint én. Mármint nem fejlődnek tovább. Ezt leszámítva nem tud működni? Mert akkor megér egy próbát...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz don pardon #888 üzenetére
Még várok,hátha mesélnek valami jót.... De így érdekesebb lesz végre,nem lesz uncsi Lehet hogy feldobom. Max ha gáz,akkor leszedem.
-
SystemRoot
őstag
válasz don pardon #885 üzenetére
sokkal jobb tfc -vel fényképeket csinálni.
ha nem lenne érthető: konzolban beírod simán: tfc
(toggleflycam) érdemes elötte kimenni 3rd person view-ba, mert néha ha belsőnézetből írod be akkor a karakterd nem látszik, bár ez nálam újabban megszűnt.
ezzel a móddal bármilyen szögből távolságból csinálhatsz képet bármiről. oda reülsz a kamerával ahova akarsz. nagyon hasznos.Üdv: SystemRoot
-
katt777
félisten
válasz don pardon #888 üzenetére
Nálam USE van a középső gombon, de jobb lesz a tfc, azt hiszem. Megvárom, amíg meglesz minden a Ko9-hoz, aztán lefényképezem magam.
Nem olvastad a topicot, már elárultam, hogyan sikerült felinstallálnom (Wrye Bash és hozzávalók). Mondjuk a készítője akár le is fordíthatta volna compilerrel, hogy egyszerűen működjön, de lehet, hogy Python-ban ilyen nincs.Kéne már valami világító billentyűzet, mert elcserélgetem sz í-t az y-nal, és hasonlók.
Az AW generálta töksötét éjszakában nagyon nyerőnek tűnik, hogy nem valami gagyi TFT-t vettem.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz don pardon #900 üzenetére
Én meg arra céloztam, hogy már leírtam neki, meg +1-szer, amikor kiderült, hogy bonyolultra sikeredett. De sebaj...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pen M1776 érintőceruza ezüst
- Eladó 7800X3D gyári tartozékokkal dobozzal - Garancia 2026.09.01 -ig
- HP Thunderbolt Dock 230W G2 - HSN-IX01
- Gigabyte 1 tulajos Gamer Laptop 144Hz i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Dell KM3322W vezeték nélküli magyar kiosztású billentyűzet - egér szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest