Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KiLlHeIm13
csendes tag
Nem tudja senki azt a kódoz hogy bármennyi tárgyad lehet mégis mozodhatsz??
-
polaar
tag
válasz KiLlHeIm13 #152 üzenetére
Nyet lenni tudás ilyen kód,game lenni rpg féle fps,lenni élmény kód nélül játék
-
Törzsúr
senior tag
válasz KiLlHeIm13 #153 üzenetére
Hello!
Nem!Fekete ha már nincs benne varázslat, de egyébként vörösen izzik asszem..20-at sebez nagyon faszályos kard..
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
válasz KiLlHeIm13 #157 üzenetére
Nem ,egy elég erős harcostól Vindasel ruinjainál, waterfronttól nem messze van a tulsó parton.Szerelkezz fel alaposan ha le akarod győzni..
-
Törzsúr
senior tag
Ja, igen! Tudja valaki ,hol találok Black Soul Gem-et?Az egyik shrine-hoz kéne..
-
dobolan
senior tag
A legegyszerűbben úgy, hogy elkezded csinálni a magesguild küldetéseit, az egyetemi küldik között lesz egy, ahol lehet szerezni.
A másik megoldás, beszerzel egy pár grand soul gemet, elmégy a megfelelő oltárhoz, és a megfelelő időben black soul gemet csinálsz belőlük soul trap varázslattal.
itt le van írva: [link]
A lényeg, hogy az oltártól távol állj, mikor nézed a fényt, mert a közelben nem látszik. Ezzel megszívtam először én is.
-
Törzsúr
senior tag
Hircine shrine, unicorn szarvat két tőlem, el irányít egy helyre ahol az álat található, ott három nagy minotaurt legyűröm de sehol sincs az álat, utánaolvastam és mint kiderült nem szabad fegyverrel közelíteni, ha ezt már elbuktam, hogy tudom újrakezdeni..vagy van másik lehetőség szarvat szerezni, valami árústól? ...
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #165 üzenetére
Már vagy 100x átnéztem a környéket ,de mondjuk addig úgy sem fogok nyugodni míg meeg nem találom.Vissza is töltöttem régebbi játékállást lopakodva kard nékül mentem a helyszinre, ott volt a 3 mino akik elvileg örzik az unicornist, de az unicornist nem láttam sehol.......
-
Törzsúr
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #168 üzenetére
Nem!Meghülyültem! Másfél órát kerestem tegnap, nem érdekel már...
-
fiATHaLON
őstag
Most találtam...
Hivatalos, letölthető kiegészítő, egy várat kapunk, ha felszabadítjuk,
annak minden kellékével (kincseskamra ,titkos járatok, még sötét múltat is
ígérnek... )[ Szerkesztve ]
-
HolloW
senior tag
Most kezdtem el játszani vele, de nem tudom hogy lehet eldobni tárgyakat
valaki megsúgná ?STEAM - KOBRA KAI!
-
Törzsúr
senior tag
Na mivan emberek?
Mellesleg még mindig nincs meg az a szájba**szott unicorn...... Jól elszaladt...
-
Kareszovics
addikt
-
Törzsúr
senior tag
-
Kareszovics
addikt
Én most a Gothic 3 ban jártam így.
Van egy olyan küldi, hogy ölj meg 5 Félénk Szarvast. Találok egy hármas kis csoportot, elelövöm az egyiket a többi meg úgy el szaladt mint senki
A tapsolást meg a dumádnak szántam, nem kárörvendésnek
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Törzsúr
senior tag
hahahahaha..... megnézem a házaimban a ládikákban hátha eltettem már, mellesleg volt valami olyasmi küldetés az egyik inn-ben(asszem) hogy unikorn szarvat kellett keresni azt az unikorn-t meg is találtam és elvittem az embernek a szarvat...valami ilyesmi rémlik......
-
Müge
tag
Emberek!
Van egy kis problémám.
Éppen nem nyomom a főszálat, úgyhogy bóklásztam kicsit a terepen. Imperial city közelében találkoztam egy féllábú ipsével, akinek megígértem, hogy kifogok neki 12 halat a tóból.
Namármost a halak adottak a tóban.
Kérdésem, hogy hol lehet horgászbotot, vagy valami haldöglesztő/kiugrasztó spellt találni?
Beúsztam hozzájuk, és megpróbáltam őket megsuhintani a kardommal, de valahogy nem jártam sikerrel, mindig lever a hal ( 3. szintű karakter, mármint én, nem a hal ).Van ennek a küldetésnek valami egyszerűbb módja, mint tűzgolyóval megdobálni a rohadt pikkelyeseket?
Harci kalapáccsal ha lehet nem próbálkoznék[ Szerkesztve ]
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Kareszovics
addikt
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #181 üzenetére
Ja én is megcsináltam azt a küldetést, odaadtam a scale-eket a csávonak, majd visszaloptam őket, azóta nem tudom kivenni a tatyómból őket sem visszaadni neki ,mert quest item, hahahaha jól besz**tam..
-
steba
tag
Víz alatt a tűzlabdával ne nagyon kísérletezz
Erről jut eszembe a legnagyobb csalódásom oblival kapcsolatban:
Egyszer egy hídon összefutottam egy flame attronachal, és sikerült belecsapkodnom a vízbe. Erre ahelyett, hogy elpárolgott volna a kis genya, még neki állt feljebb és elkezdett lődözniAddig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
Törzsúr
senior tag
áááhhh...nemtudom hol az unikorn...
-
Gerikefg
csendes tag
Sziasztok Lenne egy kerdesem Vampirra valtoztam es ossze kell gyujtsek par alap anyagot h kigyogyuljak es onion(hagyma) kellene nem tudtok egy jo lelohelyet?
-
Kareszovics
addikt
válasz Gerikefg #190 üzenetére
Vámpírságot nem akkor kapod el amikor alszol.
Sokszor leírtuk, de elmondom akkor mégegyszer:
vámpír akkor leszel, amikor megharap egy vámpír és a betegséget nem gyógyítod ki azonnal (cure disease potion-nal, vagy templomban való imádkozással), hanem haladsz tovább és egyszer alszol (szintlépés miatt ugye elkerülhetetlen). Akkor kiírja, hogy rémálmod volt és onnantól kezdve kezdődik a herce-húrca a vámpírsággal.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #191 üzenetére
Na ,megharaptattam magam valami cave-ben ,vámpír lettem ,hova tovább?Nem kaptam semmien bejegyzést...
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #195 üzenetére
már a vámpirizmus is rajtam van, abszolúte vámpír vagyok kedveseim..
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #195 üzenetére
Kihez kell mennem a kigyógyító potionért ,írja le nekem valaki részletesen ,könyörgöm, utána alszom, megíígérem!!!!!!!
-
Törzsúr
senior tag
válasz Kareszovics #198 üzenetére
Na!Sikerült!Megcsináltam a küldetést!
Tetszett!
Megyek aludni!...Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
Egyszerűen megunhatatlan ez a játék.Megvettem Skingard-ban a házamat majd 50.000ért (berendezéssel együtt, jó kis pincével, és kb. 2-3 óráig azzal foglalkoztam ,hogy az IC-s házamból ,Leyawiin-i házamból ,áthozzam ide a cuccaimat ,és mindent más dobozba vagy ládába tettem, egyszóval rendszereztem a dolgokat, kardok, íjak egy ládába, egy másikba csak kaja, harmadikba csak piák, negyedikbe potionok, ötödikbe ruhák és sorolhatnám..tök jól elvoltam..hahaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest